פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים כל המאווררים שמחוברים ללוח משותקים טוב שיחקתי להנאתי במחשב והמחשב ניהיה פתאום שקט מאוד. פתחתי את המחשב וראיתי שכל שהמאווררים שמחוברים ללוח אם לא עובדים. רק המאווררים שמחוברים לספק עובדים. פירוט המאווררים: מאוורר 60מ"מ שמחובר ללוח-לא עובד :'( מאוורר הצ'פסט-לא עובד :'( מבקש את עזרתכם בני רונן
פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים בחלק מהלוחות יש מפסקים השולטים על החיבורים שיש על הלוח, תבדוק אם כולם על מצב ON.קרה לי פעם שאחד קפץ למצב off והמחשב לא פעל..
פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים *אולי החיבור שלהם הפוך כי הם לא יכולים לפעול הפוך*תבדוק אם יש בחיבורים בלוח זרם. וכמה הוא מוציא*תרשום מה התוצאות
פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים רק תבדוק שלא נגעת בביוס באופציית ה Q-FAN שיש בלוחות של אסוס !דבר ראשון אין לו Q-Fan בלוחדבר שני, גם אם ההי לו זה לא היה צריך לשתק את המאוררים, ובטח שלא את כולם.
פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים מחבר רק תבדוק שלא נגעת בביוס באופציית ה Q-FAN שיש בלוחות של אסוס !מה זו בכלל האופציה הזו נראה לי שאין לי אותה..כל החיבורים מחוברים באופן תקין, (לא הפוכים וכל מיני דברים) זה נראה כאילו הלוח לא מספק למאווררים חשמל.
פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים *אולי החיבור שלהם הפוך כי הם לא יכולים לפעול הפוך*תבדוק אם יש בחיבורים בלוח זרם. וכמה הוא מוציא*תרשום מה התוצאות*תבדוק אם יש בחיבורים בלוח זרם. וכמה הוא מוציא (עם וולט מטר)*תרשום מה התוצאות
פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים מחבר *אולי החיבור שלהם הפוך כי הם לא יכולים לפעול הפוך*תבדוק אם יש בחיבורים בלוח זרם. וכמה הוא מוציא*תרשום מה התוצאות*תבדוק אם יש בחיבורים בלוח זרם. וכמה הוא מוציא (עם וולט מטר)*תרשום מה התוצאותהלוח לא מוציא זרם למאווררים !
פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים יתכן ונשרפו לך בלוח המעברים , אולי תנסה לנתק את חיבור המתח ללוח וגם את הסוללה.למרות שאני לא חושב שזה יעזור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.