עבור לתוכן

שאלה לגבי הוספת 256 זיכרון!

Featured Replies

פורסם

כרגע אני הבעלים "הגאה" ;) של 256 DDR 333mhz ואמרו לי פה בפורום שאם יש לך במשחקים מן תקיעות מעצבנות כאלה,אז כדאי להוסיף 256 זיכרון וזה יפתור את הבעיה!

אבל אני :-X :-X עדיין מתלבט ורוצה לדעת האם לאחר ההוספה של הזיכרון אבחין מיד בשיפור כמו שאמרו לי,או שעדיף לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש ואז רק אראה שיפור וכו'..

אז האם אני אראה ישר שיפור או שצריך לעשות כל מיני דברים קודם???

פורסם

תסגור תמחשב. תפתח תדלת. תתקין את הזיכרון החדש. תסגור את הדלת. תפתח תמחשב.

ואז תרגיש בהבדל.

תתחדש

פורסם

לדעתי זה יעזור אבל גם אם יהיה לך 1024 RAM זה לא יעזור, אם המחשב שלך לא מתוחזק טוב. ויש לך איזה 100 תוכנות שעולות עם הWIN, וזוללות לך את הזיכרון. לי למשל יש 256 ולא נתקלתי בתקיעות במחשב. אני מציע שקודם תעשה פורמט או תוריד את כל התוכנות שאתה לא רוצה שיעלו בהתחלה ותשאיר רק את אילו החיונית באמת ואז תראה. אם עדיין אתה מרגיש "תקיעות מעצבנות" אז תוסיף עוד 256!

פורסם

כדאי גם לנסות "דיפרג", ולבדוק ב- MSCONFIG מה עולה עם הווינדוז

פורסם

512 MB RAM היום הופך לדבר חובה, משחקים כמן UT 2003 שפשוט עמוסים במידה והמון טקסטורות כבדות אוכלים זיכרון לארוחת בוקר.

אתה תרגיש את ההבדל מייד וחוץ מזה תוכל לבטל את ה Virtual Memory בווינדוס ואז הוא יטוס.

זה יעזור לך לעבדו המון שעות בסלי שהמחשב יזחל לא משנה כמה תתחזק את המחשב בחיים לא תצליח להגיע לזה עם 256 MB.

בקיצור מומלץ בחום ! :hat:

פורסם

אין מצב שנתקעים לך משחקים..

זה לא נשמע הגיוני.

פורסם

אין מצב שנתקעים לך משחקים..

זה לא נשמע הגיוני.

הגיוני מאד, אתה ידוע ברגע שנגמר הזכרון הפיזי, עוברים לווירטואלי, שהוא פי מיליון יותר איטי בערך אם לא יותר, ואז כשהמחשב בא לטעון מידע אז לוקח לו זמן לטעון אותו והתוכנה מחכה בנתיים, שזה בעצם תקיעה.

מה שאומר אחד משני הדברים:

1.הוא מריץ את המשחק עם יותר מידי תוכנות ברקע.

2. המשחק ממש כבד ולא משנה כמה תוכונת ברקע רצות זה לא מספיק בשבילו כשמדובר ב 256 MB של זיכרון.

הנה דוגמא מתוך קובץ ה release notres מתוך המחשק Unreal Tournament 2003:

How the game will perform under different RAM conditions:

* 64 MByte or less: lots of swapping

* 128 MByte: minimal swapping with default settings

* 256 MByte: might swap in rare cases with highest texture detail

* 512 MByte or more: shouldn't swap

מבין למה זה הגיוני ?

פורסם

אבל מדובר על DDR או SDRAM?

פורסם

256 מגה צריכים בלי ספק להספםיק כדי להריץ כל משחק כיום, אם המחשב שלך מותחזק טוב. קודם תראה מה אתה יכול לעשות בלי לקנות עוד זיכרון.

פורסם

תראה זה תלוי בשיקולים שלך. אם אתה לא רוצה להתפשר על משהוא שהוא לא הטוב ביותר, אז כן תקנה עוד 256. ואם אתה מוכן להתפשר או אין לך את הכסף עכשיו זה לא חובה!

יש לי חבר עם 256 וUR2003 עובד לו מצויין אולי לא עם הפרטים הכי קטנים, אבל עובד בצורה מכובדת וכמו שאמרתי קודם, תבדוק עם מערכת המחשב שלך מתוחזקת טוב אולי אתה משחק רק במשחקי אסטרטגיה (כמוני ;D) ובמקרה הזה זה מספיק ביותר!

פורסם

512 MB RAM היום הופך לדבר חובה, משחקים כמן UT 2003 שפשוט עמוסים במידה והמון טקסטורות כבדות אוכלים זיכרון לארוחת בוקר.

אתה תרגיש את ההבדל מייד וחוץ מזה תוכל לבטל את ה Virtual Memory בווינדוס ואז הוא יטוס.

זה יעזור לך לעבדו המון שעות בסלי שהמחשב יזחל לא משנה כמה תתחזק את המחשב בחיים לא תצליח להגיע לזה עם 256 MB.

בקיצור מומלץ בחום ! :hat:

אני בטוח מאוד,שUT או כל משחק אחר משתמש בזכרונות שיש בכרטיס מסך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים