עבור לתוכן

ה JUST SPEED בריקו מונע

Featured Replies

פורסם

ממני לצרוב במהירות המירבית בהרבה דיסקים בינהם נמנים

דוגמת הבנקיו שאמורים להגיע ל24~ לא עוברים את ה12

האם כדי לי להוריד את ההגנה במה זה יזיק?

פורסם

תוריד, לא יזיק בגרוש.

פורסם

*Justlink*

תנסה לבטל, מקסימום תלך מדיה.

פורסם
  • מחבר

הורדתי את ההגנה וחוץ מהודעה שאי שימוש ב JUST SPEED מוריד את איכות ההקלטה

לא קרה שום דבר יוצא מהכלל

האם עדיף לצרוב לאט יותר עם ה JUST SPEED באיכות הרגילה ?

פורסם

שטויות ה Just Speed הזה ... זאת בסך הכל מן "הגנה" שנמנעת מלצרוב על דיסקים במהירויות גבוהות שלא תומכים במהריות אלו , רוב הזמן הוא פשוט לא מזהה את סוג הדיסק ונותן לצרוב רק עד 12X ...

הצורב מזהה את זה לבד עם ה FireWare אפשר לעדכן אותו אבל זה לא משנה , העיקר JustLink שיעבוד .

פורסם

תשיב לב שכשאתה צורב כמה פעמים יש buffer underrun, כשאתה מסיים את הצריבה הוא אומר לך כמה פעמים נמנעת מ-buffer underrun

עכשיו כשאתה צורב דיסק מוזיקה/דאטה אתה לא תרגיש בזה אבל אם אתה צורב דיסק של סרטים אז יש קפיצות (בדי וי די) ואם אתה צורב

דיסק בפורמט SVCD אז בכלל לא רואים כלום (במחשב ובדי וי די) אז כאן אם תשתמש ב just speed (שמישהו יתרגם את כל הטכנולוגיות האלו לעיברית, זה מעצבן לעבור לאנגלית כל הזמן) זה יעזור לך למנוע קפיצות וכל השטויות האלו

פורסם

אממ רוב הדיסקים הוא באמת לא נותן מעל X12 וזה מעצבן.

הורדתי את זה...

אבל יש לי בעיה אחרת:

יש דיי הרבה דיסקים כמו SAMSUNG , PHILIPS , MAXELL ועוד איזה כמה סוגים... שהצורב פשוט לא נותן לי לצרוב עליהם.. אני מתחיל לצרוב ואחרי 3% הוא מפסיק ואומר לי "MEDIUM ERROR SPEED" , אבך ניסיתי את כל המהירויות , האפשריות , הכל.. כלום לא עזר לי , אני פשוט לא יכול לצרוב על הסוג דיסקים האלה וזה מעצבן מאוד!

אני חייב לצרוב עם SILVER LINE , VERBATIM , TDK ... עם CD MASTER שזאת חברה מופלצת ...

בקיצור , עם מישהו בבקשה בבקשה יכול לעזור.. שיגיד.

תודה

*מה זה : FIRM WARE ?

עריכה - שחכתי להגיד , יש לי RICOH MP7200A

פורסם
  • מחבר

אם אני יוריד את הJUST SPEED איך אני יכול לבדוק שהדיסק אכן מסוגל לצרוב במהירות המירבית

חוץ מה JUSTSPEED שנטספיידר אומר שהוא לפעמים לא מזהה דיסקים, יש משהו אחר יותר מדיוק

פורסם

אם יש לך ג'אסט ספיד וג'אסט לינק אז אתה תראה שאחריי צריבה אתה מקבל הודעה שאומרת שנמנע buffer underrun X פעמים

למשל אצלי הרבה פעמים אני מקבל שזה נמנע כ22 פעמים ואפילו יותר

בכל מקרה הודעה כזו אומרת שהדיסק לא תואם את המהירות צריבה

פורסם
  • מחבר

בריקו MP7163A צרבתי כבר בסמסונג ומקסל בלי בעיות אבל בפיליפס קרה לי דבר מוזר

הוא נכנס למסך הצריבה סיים לצרוב ושפתחתי את הדיסק הוא היה ריק!!! זה קרה לי פעמיים עם הדיסקים של פיליפס

פורסם

JUST LINK!!!!! NO SPEED, LINK!!!

אתם עושים לחברה בושות.

פורסם

JUST LINK!!!!! NO SPEED, LINK!!!

אתם עושים לחברה בושות.

אתה עושה לעצמך בושות... לצורבים של ריקו יש שתי טכנולוגיות: JustSpeed ו- JustLink. הראשונה אמורה לנחש (ולא בהצלחה אם תשאל אותי) על איזה מהירות אפשר לצרוב על דיסק מסויים והשניה מונעת (יפה מאוד) buffer underruns.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים