פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים הייאני מחפש לקנות נגן PVP חדש הדברים החשובים לי הם:1.נפח כמה שיותר גדול (מ60GB ומעלה כמה שיותר יותר טוב)2.מסך רחב וכמובן כמה שיותר איכותי3.שיהיה כמה שיותר קטן ונייד (זתומרת לא הAV700)4.עדיפות רבה מאוד לD&D וסידור בספריות כמו במחשב (לא כמו באיפוד)5.סוללה כמובן כמה שיותר חזקה6.תמיכה בכמה שיותר פורמטים (DIVX,XVID וכו) עם עדיפות לתמיכה בAC37.אם יש אפשרות לקריאת קבצים בעברית זה יהיה מצויין8.ואם יש תמיכה לתרגום בעברים זה יהיה עוד יותר מצויין9.אפשרות של USB Host (למצלמות דיגיטליות) יהיה טובאין הגבלת מחיר והוא לא חייב להיות זמין בארץ (אני יכול לקנות בארהב)זהו...תודה רבהעריכה:אחרי קצת בדיקות שעשיתי ראיתי כמה נגנים שנראו לי לענייןArchos AV 500 100GB או אולי לחכות לסידרה החדשה שלהם (אם הם יצאו בקרוב)או ה Toshiba Gigabeat S 60GB שהוא לא נגן וידיו אבל בכל זותראיתי גם את הEpson P-4000 80GB אבל לא שמעתי עליו כלוםוה Iaudio A2 אבל הבנתי שהוא מגיע רק עד 30GBזה מה שמצאתי... אז מה אתם אומרים?
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים אין דבר כזהכי:א. הם תמיד אבל תמיד יהיו גדוליםב.60 GB יש רק נגם PVP אחד (שזה 100GBולא 60)ג.אני לא חושב שהוא תומך בעיבריתבקיצור לא יצא דבר כזה עדייןאם אתה רוצה יש לך אחלה נגנים של 20-30 ג'יגה (שהם גם גדולים יחסית) כמו הA2 (שיש לי אותו) שהוא ממש אבל ממש טוב ויש לו סוללה של 10 שעות ניגון סרטים (שזה המון לנגן כזה) ו25 שעות של ניגון מוזיקה (שזה גם המון)
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר ברור לי שהם יחסית גדולים אבל אני לא מתכנן להכניס אותם לכיספשוט אני אומר שאני מעידיף כמה שיותר קטן הוא גם ככה יהיה בתיק של המצלמה או משהוו60GB זה נקודת מוצא 100GB זה עדיף ואני לא יכול פחות כי רק מוסיקה יש לי 50GB ואני רוצה עוד כמה סרטים וסדרות
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים שוב פעם הכי קרוב ל60 ג'יגה שיש זה רק אבל רק 100 ויש רק אחד כזה אז אין מה לעשות איך לך הרבה ברירות
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים אני הייתי הולך על ה AV500.. יש לי את ה GMINI400 ואני מרוצה.ל AV500 יש גם תמיכה בעברית, יש USB HOST, אם אני לא טועה אפשר גם להחליף לו לסוללה יותר חזקה (שמשמינה אותו קצת...)בקיצור אחלה נגן..
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר תודה על התגובותעברתי על איזה 10 דפים בENGADGET ולא הצלחתי למצוא מתחרה אמיתיחוץ מזה שלאף אחד מהנגנים שהוצגו שם לא היה נפך של יותר מ30GB גם אף אחד לא יצא עדייןאתה יכול להיות יותר ספציפי אם יש איזה נגן עדיף על הAV500ובקשר לArchos 604 שהוא נראה מאוד מעניין אבל לא רשום מתי הוא יוצא ואם יהיה יותר מ30GB
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים הכי מתאים לו שמצאתי בארץ זה ה Vosonic VP8360 60GB : http://www.tphoto.co.il/Product.asp?Pid=377363456&Cat2Cat1ID=51&Cat2ID=0&aff=zap אבל פשוט נראה לי שהוא קצת ג'נרי, תקנו אותי אם אני טועה.
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר תודה רבה אבל אני מעדיף שזה לא יהיה נגן ג'נרי ש"יפתיע" אותי כל פעם מחדשואני קונה את הנגן בארהב ככה שזה לא משנה אם יש בארץ או לא
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים דווקא VOSONIC לא ג'נרי בכלל (חברה די מוכרת ) ותגיד מה דעתך על פיתרון ביניים? כלומר לא מסך ענק, ולא PMP לפי הספר, אבל 60GB ומסך די גדול, משהו כמו ה- GIGABEAT S ודומיו(ד"א, בנפח הזה הזמן סוללה של ה-IPOD 5G לא רע בכלל)
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים מחבר האמת חשבתי על הGIGABEAT S של ה60GB גם שאלתי עליו בהתחלה.הזמן סוללה שלו ב60GB דומה לאיפוד של ה30GB כי לאיפוד של ה60GB יש זמן סוללה כפול.מה שטוב בו זה שהוא מריץ הרבה סוגי קבצים וכמובן שהוא לא צריך איטונזאבל השאלה היא אם הוא בכלל תומך בD&D או שהוא צריך תוכנה מוזרה משלווהאמת הוא ממש חדש ואין לי מושג מה הוא שווה באמת חוץ מCNET שנתנו לו "בחירת האורך"אבל עדיין אי אפשר באמת לראות עליו סרטים ואפילו סדרות זה לא הכי נחמדחוץ מזה הוא רק 60 ולא 100 (אני מתחשב בזה שיש לי 50GB של מוסיקה בלבד)אין לו USB HOST משהו שחשוב לי מאודאז אני עדיין מתלבט מאוד מאוד מה לעשות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.