עבור לתוכן

מתי תסתיים המלחמה?

אז מתי זה יסתיים? 1,362 הצבעות

1. 1. אז מתי זה יסתיים?

• עוד שבוע-שבועיים
    • מקסימום חודש
    • מקסימום חודשיים
    • תהיה מלחמת התשה שתימשך כמה חודשים
    • תהיה מלחמת התשה שתימשך כמה שנים
      0
    • לא תיגמר, רק תתפתח למלחמה איזורית כוללת

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

נראה לי שיש סיכוי שהוא יקבל את ההצעה רק בשביל לרצות את ארה"ב שתפעיל עליו לחץ, יש לי רושם שהוא בנאדם שמאוד מתאמץ לרצות, זאת יכולה להיות בעיה.

• תגובות 35
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם הוא יקבל את ההצעה כל הכנסת תתפרק ונלך שוב פעם לבחירות. בחירות שעולות ועלו לנו הרבה מאד כסף והפסדים למשק שלא ממש עוזרים למצב הכלכלי.

פורסם

אני לא בטוח בקשר לזה, בחירות זה צעד קצת מרחיק לכת בשלב הזה, אבל הסכמה להצעה כזאת תמיט אסון על ישראל מבחינת אירגוני הטרור.

פורסם

אבל הרעיון הוא פירוק תוך חודש של חיזבאללה מנשקו.השאלה אם זה יתבצע בכלל..

פורסם

פרס אמר היום בראיון שבהתחלה חשבו שהחיזבאללה זו מדינה בתוך מדינת לבנון, כעת ברור שלבנון זו מדינה בתוך מדינת החיזבאללה.

אם למישהו יש רעיון איך ניתן להשיג יותר מזה זה יהיה טוב...

ד"א, איפה ארבעת האמהות עכשיו?

פורסם

פרוק חיזבללה לא יעזור. פרקתם אותם, יקום איזה ערסאללה, זה לא משנה. זה סרטן שקוראים לו איראן, פקיסטן ועוד כל מיני מדינות חשוכות משם באים כל הארגונים האלו שמקושרים לאל-קעידה. המחבלים במדריד, מאיפה הם באו? לא, לא מאיראן, ממרוקו. זאת רשת בינלאומית. הם לא רוצים רק למחוק את ישראל - הם רוצים את כל העולם.

פורסם
  • מחבר

אמרו היום בונגע לסיכול הפיגוע הגדול בלונדון - אי אפשר למחוק את הטרור, אבל אפשר בעזרת מודיעין טוב לסכל כמעט את כל הפיגועים. הרי אף אירגון טרור בסופו של דבר לא יוכל לכבוש את ישראל, אנגליה או ארה"ב. אומרים שהחיזבאללה הוא אירגון הטרור עם כלי הנשק המתקדמים ביותר והוא גם כנראה אחד המאומנים ביותר בעולם. החיזבאללה יכול להציק לנו הרבה, אבל הוא לא מהווה סכנה קיומית ממשית על קיומה של מדינת ישראל. גם אל קעידה, למורות פעולת הטרור הגדולה ביותר שנעשתה בעולם, לא יכול לסכן את קיום ארה"ב בשום אופן. רק מדינות יכולות לעשות את זה, ולכן יש לראות איך מתמודדים עם סוריה, איראן וקוריאה הצפונית (ונקווה שלא סין בעתיד). עם אירגוני טרור צריך לכפות חינוך - חינוך זה שטיפת מוח בסך הכל - צריך לשטוף להם את המוח בדרך שלנו, ובכפר גלובי שהולך ומתפתח (עכשיו יש כלים חדשים כמו בלוגים ו-2.0) אפשר יותר ליישם את זה.

פורסם
  • מחבר

לבנון מתנגדת להצעת הפסקת האש, במבזקים ב-YNET.

מוזר, אולי הם גם מקווים בסתר שנשמיד בשבילהם את החיזבאללה, אולי הם רוצים את זה כ"כ שהם מוכנים להקריב עוד כמה מאות אזרחים ועוד כמה מיליארדים שילכו לשיקום התשתיות. כי אם לא - לא יודע למה הם לא מוכנים. פתרו לנו את הבעיות אבל, המלחמה נמשכת :2gunsfiring:

פורסם

זהו המלחמה הסתיימה, הפסדנו.

פורסם
  • מחבר

מה זה הפסדנו?

הנזק שעשינו להם גדול משהם עשו לנו. לא ניצחנו.

מבחינתי, הפסדנו במלחמה = ישראל חודלת מלהתקיים. או שהפסקנו כי היו לנו אלפי הרוגים בעוד שאותם לא הצלחנו לדגדג אפילו. זה לא המצב.

פורסם

תפתח YNET.

פורסם
  • מחבר

תקרא את כותרת המשנה.

זה מה שארה"ב וצרפת הסכימו בינהן, זה תלוי באישור שלנו ושל לבנון ושל החיזבאללה.

לבנון לא מסכימה בנתיים, אנחנו כנראה שלא, חיזבאללה כן כי ככה הוא יוכל להגיד שהוא ניצח, הוא יודע שהוא לא יוכל לשרוד במתקפה מסיבית של צה"ל לאורך זמן.

זה יתקיים רק עם שלושת הצדדים יסכימו - אם צד אחד לא מסכים - ההסכם בטל. אף אחת לא יכולה לכפות עלינו ועל לבנון שום הסכם, זאת עובדה.

פורסם

אם שמאלמרט יקבל,חיבזללה יגדיר את זה כניצחון.. :nixweiss:

פורסם

איזה נזק תגיד ? בטח אתה עוד אחד שגר במרכז....תפסיקו לזיין תשכל תושבי המרכז הייפי נפש דיייי תבואו אלי לקריות ותגידו לי עשינו להם נזק,

כל יום איזה 10 אזעקות,לא עובדים, לא יוצאים,כל היום במיקלטים ובממד ואתה אומר לי עשינו להם נזק ??? יש להם עוד מלא חיילים ונשק .

אם לא תחרוש את כל לבנון ,הפעם הבאה שהם יכו בנו תהיה יותר כואבת.

לפי מה שאני רואה בYNET שוב התברר שהשמאלנים הרסו את המדינה ברק/אולמרט .

יותר מדי דופקים חשבון פה בישראל וכואב לי שיותר מ-100 חיילים שלנו מתו בלי שנשיג את המטרה ואת הניצחון .

אנשי המרכז עושים לי הפגנות כל השלום עכשיו האלו מוכרי ישראל אני מת שיפלו להם שם כמה טילים ויבינו מזה :pissed:

ברדיו אומרים גם וזה עוד מוסיף למצב שסוריה מראה סימנים מדאיגים ...הם מכינים את התושבים לירידה למיקלטים+העלאת רמת הכוננות ,רוצים לתפוס אותנו לא מוכנים.

פורסם

אם שמאלמרט יקבל,חיבזללה יגדיר את זה כניצחון.. :nixweiss:

חיזבאללה יגדיר כל דבר כניצחון. למה שהוא יודה בתבוסה? נראה לי שאתה חושב ש"שמאלמרט" טועה בכל מה שהוא עושה, לכן בוודאי ישראל הפסידה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים