פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים מה אתם חושבים?הייתי אומר מקסימום חודשהוספתי "מלחמת התשה לכמה שנים", אפילו שזה יהיה קצת מביך אם זה יקרה לנו שוב
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים תשמע... אם מישהו היה יכול פה לנבע תעתיד אז כנראה אתה וכול המדינה היתם מקבלים תשובות, אבל גם כנראה שהיתי חוטף אותו בישביל שיגלה לי את המיספרים הזוכים, ואז היתי קונה את המדינה ומעביר אותה לשוויץ, אבל אף אחד לא יכול לנבע את העתיד אז זה בגדר פנטזיה, יש מבין?
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר לא הבנתי, מה לא טוב עם הסקר?אם זה היה ברור מתי המלחמה תסתיים - לא היה צריך סקר. קאפיש?
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים בדיוק, אם זה היה ברור לא צריך סקר, אבל בגלל שזה לא ברור AKA אףחד לא יכול להגיד לך מתי זה יגמר אז גם ככה הסקר מיותר AKA לנחש....
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר וואו, בנתיים נראה שאנשים פה מאוד פסימיים, התחזית הכי אופטימית שלכם זאת מלחמה עד אחרי החגים? מבאס קצת
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר יכול מאוד להיות שהיא תשלח חיילים מהצבא שלה באמת כדי לתגבר את החיזבאללה, אבל לא יודע אם היא תרצה להשתתף רישמית במלחמה שארה"ב יושבת לה על הגבול.
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מה שאני חושב שיהיה,עם הרחבת הלחימה בשבוע הבא בדרום לבנון,זו מלחמה קשה מאוד בשבועיים הקרובים שבמהלכם צה"ל יחסל אלפי לוחמי חיזבאללה שיושבים בליטני ואז חיזבאללה יהפוך לג'וק קטן חסר כוח.נקווה לכמה שפחות אבידות בצד שלנו.
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים נחכה ל22 באוגוסט להחלטה של איראן שהציבה לה האו"ם לגבי האטום.כי אז יתחילו העניננים לרוץ
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים אם שמאלמארט יקבל את ההצעה, הוא גמר את הקריירה ומביא עלינו צרות בצרורות לעתיד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.