פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים יפה מאוד! אהבתי! ריגש אותי חוץ מהקטע של הפצצות שזה מאוד קטן וה-big defernce בסוף העריכה גם יפה מאוד. כל הכבוד
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים מחבר חחח תודהאתה מאמין שזאת הפעם הראשונה שאני עוסק בזה?כאילו התקנתי את התוכנה והתחלתי וזה מה שיצא =]
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים יפה אחי רק חבל שהראתה את הצד הלבנוני כיותר נפגעאני אישית לי היתי מראה כזה דבר לעולםאה ומצטרף לבקשתו של moonjib
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים [ltr]man, it may look like it's pro-israel to you but to a misinformed viewer it looks very bad for israel.if I were you I would remove it.- the entire israeli side you show only 2 or 3 sites the were hit (90% of the time it's the same site - the collapsed building in haifa, in which case btw nobody died there).- lebanon looks completely destroyed, now we know that it's only bridges, hizbollah offices and rocket launchers but it's too small to see, anyways it doesn't look good.- "the big difference" image, although true, is every condescending and childish.[/ltr]
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים [ltr]man, it may look like it's pro-israel to you but to a misinformed viewer it looks very bad for israel.if I were you I would remove it.- the entire israeli side you show only 2 or 3 sites the were hit (90% of the time it's the same site - the collapsed building in haifa, in which case btw nobody died there).- lebanon looks completely destroyed, now we know that it's only bridges, hizbollah offices and rocket launchers but it's too small to see, anyways it doesn't look good.- "the big difference" image, although true, is every condescending and childish.[/ltr]מסכים. אין לי מה להוסיף.
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר אתה יכול לתת בבקשה את הרשימת שירים שמנוגנת?Theme - Requiem For A DreamMichael Nyman - Memorial Requiemאני בקרוב מיכין סרטון שיציג רק את הצד שלנו בלבד כהכי פגוע ויראה כמה החיזבאללה שקרנים ופחדניםרק זה שעות להביא חומר טוב וכאלה אם משהו יתנדב לעזור לי אין בעיה שיגש אלי לפרטי
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר הידעתם שביכלל קוראים לי בפורום InFecT[0]r ומשום מה אני לא מצליח להתחבר בתור המשתמש שליזה לא אומר לי שאני חסום או משהו זה פשוט לא טוען את הדףאו שאחד המנהלים עשה משהו או שאין לי מושג מה הולך שםוזה מוזר שאני ניכנס בתור משתמש אחר זה ישר ניכנס ובמשתמש שלי לא ניכנס יש משהו שאני לא יודע!?!?! חח
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים יכול להיות שהשם משתמש שלך השתנה בגלל הסימינים ... גם לי זה קרה פעם תנסה אותו בכל מיני ווריציות , בכל מקרה תבדוק בפורום המתאים
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים [ltr]OMG 00000 you are a fucking moron. "fight back israel" means people should fight israel. you fucking dumb ass!! don't write in english if you don't know it. you've made an extremely pro iran video!!if anything you should have written israel, fight back now! or fight back , israel. now! yes punctuation means that much. isn't it amazing what a little comma does...[/ltr]
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר אני מוריד כניראה את הסרטלמרות שהוא יפה ועריכה סבבה לא מראה אותנו כל כך טוביםאני יכין משהו חדש שיציג אותנו כאילו את האמתואפשר להגיד את זה בגישה יפה ולא כמו שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.