עבור לתוכן

הגלגלת ב-Logitech MX500 לא עובדת במשחקים

Featured Replies

פורסם

קניתי את העכבר החדש של לוג'יטק, ה-MX500 וכשאני נכנס למשחקים הגלגלת לא עובדת.

אני משתמש בדרייברים הכי חדשים (9.73) והתקנתי את הפאץ' Game-Whl שיש באתר שלהם, וזה לא פתר את הבעיה. ניסיתי להתקין את הדרייברים הקודמים (9.61) אך גיליתי שאינם תומכים בעכבר שלי... :P

מישהו יודע אוליי מה לעשות כדי לגרום לגלגלת לעבוד? כי זה דיי מבאס אותי... :(

פורסם

להביא לי את העכבר ;D

המממ...

הסרה של הדרייברים והעכבר, הפעלה מחדש ולעקווב צעד אחר צעד לפי האתר שלהם עם התיקון

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כבר, לא עזר...

בינתיים מצאתי תיקום זמני, לפני הפעלת המשחק לעשות שהגלגלת מגלגלת 0 שורות (none) ואז היא עובדת במשחק, ולהחזיר לכמה שאתה רוצה כשאתה יוצא מהמשחק. זה פיתרון מסורבל ומעצבן, ואני מקווה זמני. אני אחכה לגירסה חדשה של הדרייברים ואוליי זה יסדר את הבעיה.

אם למישהו יש פיתרון יותר טוב שיכתוב בבקשה...

פורסם

אין רעיונות לתיקון אבל שתף חווית מהעכבר..... ::)

פורסם

זה עכבר חדש ואכן צפויות בעיות.

העצה היחידה שלי לך היא לכתוב ללוג'יטק, הם מקשיבים למה שכותבים גם אם הם לא עונים והם יילמדו מהטעויות ויתקנו את הבאגים בעתיד.

לכן כשאתה כותב להם את הבעיה תכתוב למשל משחק אחד שזה קורא בו...... ותבקש שאם אפשר שיוציאו תיקון או שייפתרו את הבעיה בדרייברים הבאים ואני מאמין שאכן יעשו כך.

איך העכבר נוח?

פורסם
  • מחבר

אם היית קורא את ההודעה בלה בלה בלה היית מבין שניסיתי את זה כבר.

פורסם

משום מה "הבעיה" שאתה מציין היא בעיה שקיימת עם כל העכברים של לוג'יטק...

אולי זו לא ממש בעיה, אלא קינפוג נכון של הדרייברים.

כי עד כמה שזכור לי, לאחר שמתקינים את הדרייברים של לוג'יטק, הגלגלת מפסיקה לתפקד במשחקים...

סביר מאוד שצריך להגדיר משהו כמו שצריך, חבר שלי נתן לי לבדוק אחד בדיוק לחצי שעה, ולא מצאתי את מה שצריך לסדר, אם בכלל צריך...

פורסם

שלילי רוקפורד, הלוג'יטק שלי עובד כמו קסם במשחקים.

פורסם

שלילי רוקפורד, הלוג'יטק שלי עובד כמו קסם במשחקים.

גם שלי.

פורסם

העכבר שניסיתי היה ה Wheel Mouse Optical העממי של החברה... אופטי כחלחל, חמוד וקטן.

ניסיתי לשחק איתו UT וכשניסיתי להגדיר את ה Middle Mouse שישמש ל Translocator, זה פשוט לא הגיב.

הייתי צריך להסיר באופן מוחלט את הדרייברים ולנסות שוב מחדש.

פורסם

לי יש את הmouseman optical limited red edition, עם דריברים של ווינדוס (!, יש שני כפתורים וגלגלת, למה להתקין משהו אחר?) עובד מושלם.

פורסם

רבים ממליצים להתקין את הדרייברים של לוג'יטק, אז למה לא... תמיד אפשר להסיר, וזה מה שעשיתי והכל עבד מצויין.

אבל מדוע הגלגלת מפסיקה לתפקד במשחקים לאחר התקנת הדרייברים, אני מאמין שרבים שואלים את עצמם את אותה השאלה...

פורסם

שלחת אימייל ללוג'יטק ? הפיקס הזה תמיד פתר ת'בעיה מהנסיון שלי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים