פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים חחחחחח גדול! ג'ון סטוארט מלך! הוא גם יהודי למי שתוהה. המערכון הזה מציג אותנו לדעתי, באור שלילי. כאילו אנחנו מפציצים שם ללא אבחנה. שמאלני כלב
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים ג'ון סטוארט סאטיריקן ענק.והלוואי שכאן בארץ היו יוצאים מההלם ועושים סאטירה על המלחמה שמנסה לפחות להגיע לרמה שלו.לבינתיים רק שי-ודרור מתקרבים ליכולת הזו, והם בינוניים למדי
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים שימו לב שאני לא התייחסתי לג'ון סטוארט אישיתכי גם אני מאוד אוהב אותו, אלא למערכון.המערכון הזהמציג אותנו לדעתי, באור שלילי.כאילו אנחנו מפציצים שם ללא אבחנה.בכל אופן, אני מסכים.לגבי התוכניות שניסו לעשות פה כמו "רצועת הביטחון" ומהדורהשל ארץ נהדרת נלחמת שהיו פשוט מתחת לכל ביקורת אפילויחסית לרמה הישראלית.
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים אז? זו סאטירה, קצת חוש הומור (וראיה מציאותית, לא כל דבר חייב להיות פרו ישראלי)
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים זה מצחיק בטירוף ולכן - זה לגיטימי. זה בכלל לא רלוונטי איך זה מציג אותנו, מה גם שאני לא רואה כאן איזו צורה שבה הוא מציג את ישראל, הוא די נייטרלי, וזה סתם מצחיק
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים ג'ון סטוארט סאטיריקן ענק. והלוואי שכאן בארץ היו יוצאים מההלם ועושים סאטירה על המלחמה שמנסה לפחות להגיע לרמה שלו. לבינתיים רק שי-ודרור מתקרבים ליכולת הזו, והם בינוניים למדי לצערנו ההומור הזה קצת גבוה מדי בשביל חלק מהאנשים בארץ ואז התגובות הם : שמאלני כלב אם זה לא חיקוי של יצפאן שעושה את נאסראללה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.