עבור לתוכן

יום הקרבות הקשה ביותר בלבנון מאז תחילת המלחמה

Featured Replies

פורסם

כתוב שאלו חיילי מילואים

פורסם

אם צה"ל ייכנס לשם עם 80,000 אלף חיילים אז אולי יהיו הרבה הרוגים, אבל המלחמה תסתיים מהר ויחסי הכוחות בשדה הקרב יהיו לטובנתו בצורה קריטית מבחינה מספרית, מה שגם שהחיילים שלנו הרבה יותר מיומנים ומצוידים מהלוחמים שלהם, אפשר לראות שבנתיים על כל חייל הרוג שלנו יש 5 מחבלים הרוגים שלהם, מראה לך את הבדלי המיומניות והמצוידות.

אני לא יודע עם כמה מתכוונים לנסות להכנס לשם,אני רק בטוח שיהיו שם קרבות קשים מאוד שלא דומים בכלל למה שהולך היום.
פורסם
  • מחבר

עכשיו מה,רוצים להכנס לליטני.יש שם 8000 מחבלים!

אם צה"ל יכנס שם רגלית יהרגו לו מאות חיילים!

חייבים להפציץ את האיזור ההוא מהאוויר בלבד!

לשטח את כל הכפרים שם שלא ישאר שם זכר.למה אנחנו צריכים לספוג אבידות מיותרות כשכל יום הצפון מופגז באופן חסר הבחנה וגרם להרוגים רבים ופצועים רבים ונזק כלכלי אדיר.

8000 מחבלי חיזבאללה

מי יודע כמה איראנים?

פורסם

אני לא יודע עם כמה מתכוונים לנסות להכנס לשם,אני רק בטוח שיהיו שם קרבות קשים מאוד שלא דומים בכלל למה שהולך היום.

עם כל הכאב, ויש, זה נחוץ. זאת ממש מלחמת אין ברירה, זה נכון. מסוג המלחמות כמו שבריטניה הייתה צריכה לעשות נגד גרמניה הנאצית כדי שגרמניה לא תכבוש אותה, כמו כל המלחמות שלנו עד עכשיו. חייבים להמשיך.

המחבלים האלו לא נשארים שם ואם אנחנו לא תוקפים אז הם לא יפגעו בנו. אם אנחנו לא תוקפים הם ישגרו קטיושות וקרטות, אם אנחנו לא תוקפים הם יתקפו אותנו במוקדם או במאוחר. לא צריכה להיות שאלה של להמשיך או לא, צריך לחסל אותם עכשיו, כי זה יסתיים סופית רק שהם יהיו הרוגים או שהחיזבאללה יהיה מוכה כ"כ קשות עד שהוא לא יהיה רלוונטי יותר.

פורסם

מישהו יכול לחשוב על תגובה יותר טובה מ'סעאמק'? >:(

כן. לשטח לאבק דק כל כפר (או עיר) שיש ממנו (או ממנה) התנגדות של החיזבאללה. ולהיות עקביים בקשר לזה. בפעם השנייה או השלישית כבר לא יהיו אזרחים תמימים מתחת להריסות...

פרץ האימפוטנט :-\

פורסם

8000 מחבלי חיזבאללה

מי יודע כמה איראנים?

אף אחד לא יודע.

עם כל הכאב, ויש, זה נחוץ. זאת ממש מלחמת אין ברירה, זה נכון. מסוג המלחמות כמו שבריטניה הייתה צריכה לעשות נגד גרמניה הנאצית כדי שגרמניה לא תכבוש אותה, כמו כל המלחמות שלנו עד עכשיו. חייבים להמשיך.

המחבלים האלו לא נשארים שם ואם אנחנו לא תוקפים אז הם לא יפגעו בנו. אם אנחנו לא תוקפים הם ישגרו קטיושות וקרטות, אם אנחנו לא תוקפים הם יתקפו אותנו במוקדם או במאוחר. לא צריכה להיות שאלה של להמשיך או לא, צריך לחסל אותם עכשיו, כי זה יסתיים סופית רק שהם יהיו הרוגים או שהחיזבאללה יהיה מוכה כ"כ קשות עד שהוא לא יהיה רלוונטי יותר.

אני בעד לחסל את כל המחבלים,אבל עדיף שצה"ל יפסיק להתייחס למה יחשוב העולם(סליחה,זה לממשלה אכפת)וישתדל לסכן כמה שפחות חיילים ויוריד מקומות של טרור מהאוויר עם מכות חזקות כמו שהוא יודע.אני יודע שאני מדבר רק מהרגש ולא ממשהו אחר כי אני לא לוחם או קצין.אני רק רוצה כמה שפחות אבידות.
פורסם

חיילים שלנו הרבה יותר מאומנים מהחיילים שלהם?

ממש לא.

אלה אנשים חדורי אמונה שאינם מפחדים למות שעברו שנים של הכשרה אירנית.

הייתרון שלנו הוא כמותי וטכנולוגי בלבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים