עבור לתוכן

התלבטות קשה בין S3 ל F30.. עמוד 2

Featured Replies

פורסם

אני הייתי לוקח את הF30

אל תבנה על RAW מהפוג'י כי אאל"ט-אין לה.

אתה מתכוון לצלם איתה צילומים תת ימיים באופן סדיר?? ??

• תגובות 34
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תקח את ה- F30 ...

פורסם

היסטוגרמה... אממ במצלמה כזו זה חשוב לי? אני לא יכול להסתכל אחר כך במחשב בהיסטוגרמה? או שזה רק ב RAW ככה?

התכוונתי לשימוש בהסיטוגרמה בזמן הצילום כדי לתקן בעיות חשיפה. אפשר להסתדר בלי זה אם הולכים על בטוח ומשתמשים בפיצוי חשיפה שלילי די חזק, אבל זה לא מאפשר להוציא את המקסימום.

בקשר להזמנה מ B&H.. אין לי בעיה להזמין.. עידף להמזין משם גם.. אבל לא לקחת בחשבון את עלויות המע"מ זה עוד כ 400 שקלים..

המחיר שציינתי (2050 ש"ח) כולל כבר את המשלוח והמע"מ.

אני כבר אקנה את ה F30 עכשיו וזהו... או שאולי את ה S3? חחחח

אם אלה שתי האופציות, אז F30.

נגיד שלא איכפת לי לשלם יותר על ה S3.. בכל זאת אני רוצה מצלמה יפה ויש שם כמה דברים קטנים שהוסיפו.

ממתי קונים מצלמה בשביל היופי? קונים אותה בשביל לצלם.

נגיד ששתיהם עולות אותו מחיר.

נגיד שהגודל לא מפריע לי ואני מוכן לקחת את שתיהם.

מה כדאי לקחת עכשיו?

מבחינתי? עדיין F30 :cool2:

אין ספק של-S3 יש ווידאו מצויין, מקרו קרוב יותר, וטלה רציני שיכול להיות שימושי לפעמים, אבל ברוב הנושאים שאנשים מצלמים התכונות הספציפיות האלה פחות חשובות. בהרבה נושאים טיפוסיים כמו צילום אנשים, משפחה, מסיבות וכדומה ה-F30 תוציא תוצאות הרבה יותר טובות (אם תלמד להשתמש בה נכון).

פורסם
  • מחבר

התחדשתי לי ב F30 :yelclap:

קניתי אותה ב"אחים יוגנד". המחיר הכי זול דווקא.. 2020 ש"ח.. יותר זול מכל התוצאות באפ.

הכרטיס זיכרון דווקא יותר יקר, 280 ש"ח.. אבל עדיין זה יותר זול מכל חנות אחרת שמוכרת את שתיהם.

הם מוכרים שם את ה S3 ב 3000 ומשהו שקל.. ויתרתי עליה סופית.

בינתיים ממה שראיתי הF30 היא אחלה! קטנה מאוד.. אחלה תמונות.. המייצב תמונה אולי באמת קצת חסר.. בתאורה חלשה לפחות.

טוב חברים אני אלך עוד מעט ללמוד מעט על המצלמה הזאתי :)

תודה רבה לכולם על העזרה :xyxthumbs:

פורסם

תתחדש! בחירה מעולה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים