עבור לתוכן

שאלה בקשר לתיקון מחשב במרדנית

Featured Replies

פורסם

שלום רב.

ביום חמישי (3.8) אני נתתי את המחשב שלי לתיקון במרדנית בגלל כמה בעיות (איתחל את עצמו מחדש בלי כל אזהרה, צורב צרב במהירות איטית ביותר, דיסק רגיל על X48 בחמש דקות כשאמור לקחת דקה וחצי).

אני גר בחיפה, אני מבין שעכשיו זה לא זמן אידיאלי להביא את המחשב לתיקון אבל האחריות נגמרת ב-12 באוגוסט.

עכשיו, מן הסתם אין כמעט לקוחות שמביאים את המחשב לתיקון למעבדה.

כשהבאתי לו את המחשב ביום חמישי הוא לקח אותו, שם על הרצפה ואמר שבאמצע השבוע הבא (עכשיו כבר הזה) הוא יהיה מוכן. היום אני מתקשר אליו והוא אומר שיהיה מוכן רק בתחילת שבוע הבא.

השאלה היא: האם משך תיקון המחשב בנסיבות קיימות הוא סביר או לא ?

(לדעתי אמור לקחת מקסימום 2-3 ימי עבודה)

פורסם

זו בעיה השפותרים ביום אחד. אם יש לו עומס, זה יכול לקחת כל פרק זמן אחר, ואני לא רואה סיבה לדאגה או לכעס.

פורסם
  • מחבר

מה שמכעיס אותי זה שה"טכנאי" יושב כל היום לא עושה כלום ואני צריך להעביר את החופש בלי מחשב ותאמין לי, זה קשה.

אני פשוט רוצה לבדוק אם ההמתנה מוצדקת, לדעתי מספיק חצי שעה למצוא את הבעיה ולתקן אותה עוד איזה חצי שעה שעה. כל העבודה אמורה לקחת גג (!!!) שעתיים אם 10 הפסקות באמצע. אני נכנסתי לחנות אין אף אחד, ריק, אני לא מבין מה לוקח לו כלכך מלא זמן לתקן את זה. :pissed:

כשקניתי את המחשב לפני שנה, אז הזמנתי ביום חמישי וביום ראשון בבוקר כבר היה מוכן אבל כשלתקן אז זה סיפור אחר.

פורסם

אז קח ממנו את המחשב ותן למישהו אחר לתקן? הוא לא חייב לך שום דבר.

פורסם
  • מחבר

אין מישהו אחר. הסניף השני בחיפה עכשיו סגור ובסניף הזה נמצא רק הוא.

פורסם

אני מבין אותך (הייתי כמוך בגיל 12 בערך, שלא יכלתי לתקן מחשבים בעצמי..)

אבל האם חשבת על הדבר הבא:

נגיד וכל "תיקון" אורך כשעתיים, מצד שני יש מצב שיש לו קצת יותר מ"כמה לקוחות", כלומר אתה לא היחיד

וכאשר אתה טכנאי יחיד, זו כבר בעיה, לפעמים לוקח זמן לפתור בעיה (או לעשות משחקי חומרה כדי למצוא רכיב תקול), זה יכול להיות מתיש ארוך ומייגע

וצריך הפסקות קצת יותר ארוכות

לדעתי עד שבוע זה זמן סביר, כמובן שיש מקרים שהבעיה נפתרת מהר יותר

אם עדיין יש לך אחריות, ונגיד ויש רכיב תקול, ואין לחברה במלאי, צריך לחכות עד שהוא יגיע , לא?

בקיצור יכולים להיות הרבה גורמים שיעכבו את העסק..

פורסם

תשמע

קח ממנו את המחשב ותפתור בעצמך

אתה מעריך כמה זמן לוקח לתקן תקלה, כשאתה יודע את הסימפטומים אבל לא את הבעיה

פורסם
  • מחבר

אני מאוד מצטער אבל כשבנאדם לא נוגע במחשב כמעט שבוע אחרי שהביאו לו אותו זה לא יעלה על הדעת.

פורסם

אני מאוד מצטער אבל כשבנאדם לא נוגע במחשב כמעט שבוע אחרי שהביאו לו אותו זה לא יעלה על הדעת.

זאת קביעה דיי נוקשה ...

אתה לא יודע אם הוא יושב ולא עושה כלום , ועל כמה וכמה הוא לא חייב לתת לך דין וחשבון .

הבאת מערכת לבדיקה וטיפול , היא תקבל את היחס/הבדיקה/העבודה שהיא צריכה לקבל .

אני לא חושב שאתה יושב כל היום בחנות , ובוחן שם את הטכנאי , אם הוא עושה משהו או לא .

לא טוב לך ? כפי שאמרו למעלה , קח את המחשב הבייתה ופתור את הבעיה בכוחות עצמך , הרי זה סהכ יקח גג שעתיים עם 10 הפסקות באמצע .

פורסם

ואני צריך להעביר את החופש בלי מחשב ותאמין לי, זה קשה.

אתה מוזמן למצוא דרכים חדשים להעביר את הזמן. לדוגמא - 5 אבנים.

פורסם
  • מחבר
אתה לא יודע אם הוא יושב ולא עושה כלום , ועל כמה וכמה הוא לא חייב לתת לך דין וחשבון .

קדם כל, אם אתה היית מביא את המחשב לשם והיית רואה מה קורה שם היית מסכים איתי.

דבר שני הוא כן חייב לתת לי דין וחשבון כי קניתי את המחשב בחברה שלהם ואם יש בו בעיה ויש אחריות אז הם צריכים לטפל בבעיה כמה שיותר מהר ולא לשבת לפטפט בטלפון או לשתות קפה, ולהסביר לי מה הבעיה.

בקיצור עזבו, כשה לתאר את המצב ושיבינו אותו, תודה על התגובות, לנעול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים