פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים אני לא יודע אם לזה אתה מתכוון, אבל היה סיפור דומה עם המיג-25:"המיג-25 נחשב במשך שנים רבות למטוס קרב שלא ניתן ליירטו - הן בגלל מהירותו הגבוהה (קרוב לשלושה מאך) והן בגלל הגובה הרב בו הוא טס (עד 70 אלף רגל). ב-13 בפברואר 1981 נקלע מטוס F-15 של חיל-האוויר לקרב-אוויר עם מיג-25. תא"ל (מיל') בני צינקר, טייס ה-F-15 , שיגר לעבר המיג-25 טיל אוויר-אוויר. המיג נפגע והופל. היתה זו הפלת בכורה עולמית של מיג-25. לימים, הפילו מטוסי ה-F-15 של חיל-האוויר מטוסי מיג-25 נוספים."(מתוך אתר חיל האויר)בדיוק
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים google is your friend1mach=340.3 m·s=1,225 km·hעכשיו הכל פשוט2.7מאך=3307.5 קמ"ש
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A1%D7%A4%D7%A8_%D7%9E%D7%90%D7%9Aמאך זה לא מהירות קבועה שאפשר להמיר לקמ"ש
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים התארד מדבר על מטוסים והוזכר המונח מאךאפשר היה להביא לו בליל מילים חסר קשר, אבל היה אפשר להביא לו תמצות שיעזור לו להבין על מה מדובר פה
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים אני מתקן אותך בזה שה רק מיג29 אחד הופל וזה לא בגלל קרב אוויר או מארחות שאמורות להשמיד מטוסים אלה בגלל תעות של הטייס באיזו תהרוכה זוג מיגים (מיג29) טסו ועסו תרגילים אחד הטייסים רעה שהקאל לא סם לב הלייהם ורצה להסות משהו מיוחד הוא פנה לצד אך שחך להודיעה לטייס השני ונתקל במטוס שלו הנה תמונה מהמיקרהhttp://www.cs.wisc.edu/~rajwar/base/PICS/planes.mig29-flames.jpgלא נכון.הטייסים נכנסו לתוך עננים ומערכות התקשורת שלהם היו לא טובות והם לא ראו אחד את השני וככה פגעו אחד בשני.
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים ת'ריד מיותר לגמרי.אם יהיה מטוס קרב הכי טוב בעולם, אז היו מיצרים (או שואפים ליצר) רק אותו (אני יודע שזה פונקציה של כסף, אבל עדיין).לכל מטוס יש את היתרונות ואת החסרונות שלו, ולכן צבא מחזיק מכל הסוגים.
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים לא נכון. הטייסים נכנסו לתוך עננים ומערכות התקשורת שלהם היו לא טובות והם לא ראו אחד את השני וככה פגעו אחד בשני. נכון ,הקטע המצחיק/עצוב זה שהיה מישהו על הקרקע עם מערכת קשר לגיבוי בדיוק למיקרה כזה של איבוד קשר בין המטוסים, הוא ניסה להזהיר אותם אבל בתחקיר התברר ששכחו לחבר את מערכת הקשר שלו לחשמל.
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים ת'ריד מיותר לגמרי.אם יהיה מטוס קרב הכי טוב בעולם, אז היו מיצרים (או שואפים ליצר) רק אותו (אני יודע שזה פונקציה של כסף, אבל עדיין).לכל מטוס יש את היתרונות ואת החסרונות שלו, ולכן צבא מחזיק מכל הסוגים.לא נכון.הרבה מדינות בונות מטוסים כי זה רווחים וגם לפעמים הם מכיניסות טכנולוגיות שהן לא רוצות שיהיו לאחרות.כמובן זה גם מעמד מאוד מכובד לייצר מטוסים מן השורה הראשונה.תמיד טוב שיהיה לך איזה F 15 קרוב או איזה SR 71 SR 71 זה מטוס מודעין לא קרב.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים מאיפה הוצאתה את הקתא עים העננים בחלל לא היוא שמה עננים יש לי סרט על המיג29 ושם מספר במפורש הטייס מה קרא והוא סיפר את זה כמו שאמרתי
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים כמה מאיתנו דוברי אמת ואני ראיתי את כל מה שקרה שם אתה או שמשקר או שלא ראיתה את מה שהיה.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים [הראשונה.SR 71 זה מטוס מודעין לא קרב.אז ??? לא אמרתי ספציפית חוץ מזה הכי טוב זה מכל מיני בחינות אז זה במהירות ליד הבית אחד כזה ואתה איפה שאתה רוצה מהר מאד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.