פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים בעיקרון לפי השם (B=Bomber, F=Fighter) אז כן.אבל ל B-2 יש יכולת (בערך) של שיגור שנק א"א, זה קצת יוצא דופן במקרה הזה.
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים גם לB52 יש יכולת לשגר נשק א"א אם מישהו ירה איזה סטינגר דרך הדלת... ;Dtrue true
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מה ההגדרה למפציץ ומה ההגדרה לקרבי? עם קצת רצון גם F16 יכל להפוך למפציץ חסר יכולת תמרון והגנה למרחקים גדולים. במבצע אופרה לדוגמה העמיסו על הF16ים פי 2 משקל של דלק ותחמושת ממה שהם היו מתוכנים לשאת, בשביל זה הורידו להם את כל המערכות שקשורות להגנה עצמית או תקיפה (חוץ מהפצצות שהם נשאו)...משמע הפכו אותם לאחלה מפציצים. לדעתי מפציץ הוא מטוס קרב לכל דבר (הוא גם נשק בקרב לא?), אבל בטח בוויקיפדיה יש תושבה יותר מדויקת ולי אין כוח בשעה כזאת לחפש אפילו
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים למה לעזאזל אנחנו לא קונים מטוסים רוסיים (סוחוי/מיג)?. הם מתמרנים טוב ולא דורשים הרבה אחזקה.
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים אם תרכיב את כל התשובות כאן אולי תגיע לתשובה נכונה בערךאני לא מבין מה אתם שוברים תראש ב"נראה לי" ו"אני חושב"כשהתשובה המלאה במרחק הקלדה ממכםhttp://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%98%D7%95%D7%A1_%D7%A7%D7%A8%D7%91
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים כי את האמריקקים אנחנו מקבלים חינם חינם... באמת? כאילו ברור לא חינם אבל נגיד אם F16 עולה 100 מיליון דולר אז אנחנו קונים אותו במיליון דולר..
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מטוס F16I עולה לנו 20 מיליון דולר וזאת בעיקר מפני כל הל"א(לוחמה אלקטרונית) שאנחנו מתקינים גם במטוסים שלנו וגם בשל האמריקאיםמה שעושה את המטוס כמעט בלתי ניתן ליירוט
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים לא הרבה פחות, אבל עדיין יקרעל מטוסים אמריקאים אנחנו משלמים ב"כספי סיוע" לעומת דברים אחרים שצריך לשלם עליהם בכסף אמיתי
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים בכל אופן, לפי מה שאני יודע שישראל מוכרת\מרכיבה לארה"ב מערכות אוויוניקה מהמתקדמות בעולם (או הכי מתקדמת?) שיוצר בארץ, דבר שכמובן מעלה ערך למטוס.
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים בלי ישראל לארה"ב לא הייה חצי מהנשק המתקדם שלה... יש מלא חוקרים ישראלים שעובדים בארה"ב, מערכות שלמות שמפותחות בארץ וכו...
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים הייה לוקח לה הרבה יותר משאבים והרבה יותר שנים להגיע לפיתוחים שלנו, ואני לא חושב שהם היו יותאים באותה איכות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.