עבור לתוכן

בעיה עם פרספקט...

Featured Replies

פורסם

לא קשור... כשאתה מחבר מעגל לספק בזמן שהמחשב עובד נוצר לך שינוי בזרם לרכיבים, גם אם לזמן קצר, וזה יכול לתקוע עד לשרוף את המחשב...

פורסם

לא קשור... כשאתה מחבר מעגל לספק בזמן שהמחשב עובד נוצר לך שינוי בזרם לרכיבים, גם אם לזמן קצר, וזה יכול לתקוע עד לשרוף את המחשב...

לא זה לא

המקסימום שיכול לקראת זה שהספק יעשה בום

סתכל כל החומרה במחשב צורכת כמות מסויימת של חשמל הספק נועד לספק אותה ...

הספק בעצם לוקח חשמל ממקום אחד שיכול להביא כמויות אדירות של חשמל - השקע ומעביר לחומרה ...

עכשיו ברגע שהוא לא יכול לתת את הכמות הרצויה הוא יתחיל לנסות לקחת יותר חשמל ולהעביר אותו מהר יותר (זרם גבוה) מה שאומר שאנחנו נותנים זרמים שהספק לא מיועד להם וזה אומר חימום ואף פיצוץ (אצלי פעם ע"י חיבור 3 מאווררים נוספים התפוצץ קבל וכידוע זה פיצוץ חזק מאוד! ובעיקרון חלק מהפלאטה של הספק היתה פשוט שבורה ביגלל הפיצוץ...וגם יצאה להבה די גדולה מהאזור המאוורר אין לי מוסג מה יכול לגרום לזה)

בכל מיקרה אנחנו מוגנים וגם הרכיבים החשובים כמו הכרטיסים CPU לוח אם ביגלל שהספק נימצא בתוך גוף יחסית עבה אשר יכול לספוג את הפיצוץ בקלות

ע"פ מה שידוע לי בלוח אם עומדים רכיבים אשר מגבילים שבמיקרה שהספק יתן יותר מידי חשמל לא יקרה כלום אלה רק כיבוי מחשב - למי שמכיר שכשהמחשב ניתקע לפעמים הוא עושה לבד ריסט - זה הסיבה... לפעמים

ז"א קצת חשמל לא ישרוף את המערכת אבל הרבה כן וביגלל זה יש הגנות נוספות מפני כך

SNOW :silly:

פורסם
  • מחבר

לכותב ההודעה:

הניסוי שביצעתה היה ממש דפוק...

הספק לא קשור לחלק שתוקע את המחשב - RAM HD CPU וMB (אבל בדרך כלל לא)...

בכללי כל עוד הספק שלך לא עמוס ז"א צריכת החשמל של החומרה הכולל לא עולה על הגבול שלו הוא יעבוד יעבוד בצורה מושלמת כמה שהמחשב לא יהיה תקוע ...

אולי מספיק לקשקש קישקוקים? חיברתי לספק 350W שני סידירומים ושני הרדיסקים

זאת אומרת שזה יותר עומס ממה שהספק מסוגל לתת

ועדין לא היה בעיה כלל עם המערכת שעשיתי

לתקוע את המחשב זה אפשרי לפי ההגיוון הפשוט אבל לשרוף חלקים במחשב זה כבר לא הגיוני כי אם זה היה כך לא היתי עושה את הניסוי מהתחלה

לא זה לא

המקסימום שיכול לקראת זה שהספק יעשה בום

סתכל כל החומרה במחשב צורכת כמות מסויימת של חשמל הספק נועד לספק אותה ...

הספק בעצם לוקח חשמל ממקום אחד שיכול להביא כמויות אדירות של חשמל - השקע ומעביר לחומרה ...

עכשיו ברגע שהוא לא יכול לתת את הכמות הרצויה הוא יתחיל לנסות לקחת יותר חשמל ולהעביר אותו מהר יותר (זרם גבוה) מה שאומר שאנחנו נותנים זרמים שהספק לא מיועד להם וזה אומר חימום ואף פיצוץ (אצלי פעם ע"י חיבור 3 מאווררים נוספים התפוצץ קבל וכידוע זה פיצוץ חזק מאוד! ובעיקרון חלק מהפלאטה של הספק היתה פשוט שבורה ביגלל הפיצוץ...וגם יצאה להבה די גדולה מהאזור המאוורר אין לי מוסג מה יכול לגרום לזה)

בכל מיקרה אנחנו מוגנים וגם הרכיבים החשובים כמו הכרטיסים CPU לוח אם ביגלל שהספק נימצא בתוך גוף יחסית עבה אשר יכול לספוג את הפיצוץ בקלות

ע"פ מה שידוע לי בלוח אם עומדים רכיבים אשר מגבילים שבמיקרה שהספק יתן יותר מידי חשמל לא יקרה כלום אלה רק כיבוי מחשב - למי שמכיר שכשהמחשב ניתקע לפעמים הוא עושה לבד ריסט - זה הסיבה... לפעמים

ז"א קצת חשמל לא ישרוף את המערכת אבל הרבה כן וביגלל זה יש הגנות נוספות מפני כך

אתה לא רוצה להפסיק לקשקש כנראה מעכשיו אני קורא לך "קשקשן"

איפה ההגיון שלך? התפוצץ הספק בגלל שחיברת יותר מידי חלקים הצורכים יותר מידי כוח??

תבין הספק מספק את הכמות שהוא יכול לספק

הוא לא יהפוך לסופרמן ויספק לך 1000W אם הספק הוא 200W אתה מבין????

מה שנוצר מחוסר כוח במחשב זה בעיות בחומרה לדוגמה:

בעיות במערכת הקול של המחשב וכרטיס קול (שומעים מקוטע)

מערכת ההפעלה WINDOWS לא יכולה להשתמש בסידירומים

והיא באופן אותמטי מנתרלת את החומרה ומנהל ההתקנים של הסידירומים

בעיות כאלה ואחרות

והסיבה שהמחשב עושה לפעמים ריסטרט לבד כי הוא פשוט עמוס מידי באותו הרגע ולפעמים מקבלים גם מסך כחול ב WIN-XP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים