פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים יש לי את הצורב הנ"ל של ימאהה ולפני כמה ימים נוצרה בעיה שלא היתה לי לפני זהכאשר אני מנסה לצרוב דיסק לא משנה אם זה מההארד דיסק או מדיסק לדיסק אני מקבל או מסך כחול עם הודעת שגיאה לא מובנתאו שהמחשב פשוט מאתחל את עצמומה יכולה להיות הבעיה? הצורב? הספק כוח? מערכת ההפעלה?(דרך אגב יש לי win 98 enabled) :-\
פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים מחבר האמת היא שלא....אני ינסה למרות שלא נראה לי שזאת הבעיהכי זה פעל טוב עד ליום מסויים שבו זה קרה...
פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים הייתי ממליץ בחום הלחיף ווינדוב, זה ידוע שיש לווידנוס די הרבה תקלות בנשוא של צריבה בגלל ניהול זיכרון גרוע..אם תוכל לנסות את הצורב בווינדוס XP/2000 זה יעזור...
פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים מחבר אולי זו תוכנה שהורדתי או אחים שלי הורידו בטעות וגרמה לזה?קשה לי להאמין שזו בעיה במערכת ההפעלה כי יש לי אותו כבר קרוב לשנתיים ולא היתה לי בעיה כזאת אף פעם
פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים אם אפשר תנסה את הצורב במחשב אחר.זה יקבע די חד משמעית אם הוא דפוק או לא.
פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים בפעם הבאה שהצריבה מקפיצה לך מסך כחול, תכתוב על פתק את מה שאתה רואה שם, אולי אנחנו נבין משהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.