פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים אתמול קראתי בעיתון שהיועץ המשפטי לממשלה החליט לא להסיר את חסינותו של ח"כ ערבי שתמך בחטיפת חיילים ואף הצדיק מעשה נפשע זה.ואני שואל כיצד יכול להיות מצב כזה שח"כ שמקבל את משכורתו מהמדינה ונהנה מזכויות רבות בה יכול באמירותיו לתקוע סכין בגבה.מדוע נגד מתנגדי הגירוש התבצעו מעצרים נרחבים ללא פשרות וללא רגישות מינימלית גם נגד בני נוער וקטינים .ואילו נגד ח"כ המצדיק בריש גלי בפעולות טרור נגד ארצו היועץ אינו מוצא לנכון לנקוט יד קשה נגדו.היכן כאן השיוויון בפני החוק ?היכן הצדק? היכן ההיגיון?לכן אני אומר ליועץ התבייש לך אינך ראוי לכהן בתפקיד זה,התפטר מיד ופנה את מקומך ליועץ אחר אשר בתקווה גם ימלא את תפקידו נאמנה.
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מה זה ייתן שיסירו את החסינות? מה כבר ייצא מזה?יוכלו לעצור אותועל הסתה וסעיפי בגידהפחות אחד מהם בממשלה יותר טוב לנו
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים לדעתי צריך להוציא חוק שמי שלא שירת בצבא לא יוכל לכהן כחבר כנסת או שר בממשלהזה יפתור את כל הבעיות
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים צריך להעיף תמזוז הזה מהממשלהרק מנסה להצטייר כיפה נפש שהולך לפי הספראני חושב שזו הכוונה ביועץ משפטי.שיזכיר את החוקים לחברי הכנסת שלפעמים שוכחים אותם.
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים יועץ משפטי לא יכול לפעול כנגד החוק, אם היה חוק שמתיר הסרת חסינות במקרה כזה אז אני בטוח שהיא היתה מוסרת.
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים במקרה הזה יש טעם להסיר חסינות, סעיפי הסטה,בגידה במדינה, קשר לפעילות טרור.אבל בגלל שמזוז סתם נמושה הוא פוחד להתחיל להסיר חסינות, שזה תהליך די ארוך.
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים בכל הכתבות שראיתי בנושא מדובר בכלל על שלילת אזרחות ולא הסרת חסינות(וזאת לאור בקשר שר הפנים)אפשר מקור ל"החלטה האומללה"? (ולכך שמזוז מצדיק את המעשה על פי דבריך)בכל אופןלפי תיקון לחוק שקיבלה הכנסת לפני כארבע שנים, על לגיטימציה כזאת לפעילות מזוינת נגד ישראל לא חלה חסינות פרלמנטריתאתה מוזמן ללכת למשטרה ולהתלונן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.