פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים יש לי שאלה...באיזה סוג של פסיכודאלי יש הכי הרבה גיטרות? אני אשמח גם לקבל כמה המלצות של טראקים מהסוג הזה
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים יש לי שאלה...באיזה סוג של פסיכודאלי יש הכי הרבה גיטרות? אני אשמח גם לקבל כמה המלצות של טראקים מהסוג הזה סקאזי ללא ספק תנסה את השניים הבאים: XTC-סולו גיטרה עצבני במיוחד החל מדקה 4 ו-30 שניות [4:30] והלאה... GUITAR TRANCE II-כשמו הוא,טראנס גיטרות חשמליות.
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים מה סקאזי חח אני מדבר על פסיכודאלי איכותי...יש לי את הדיסק החדש שלו הוא נחמד אבל לא יותר....לא חסרים אומנים שמשתמשים בגיטרות אבל רציתי המלצות לאומנים לא הכי מוכרים וטובים..
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים מה סקאזי חח אני מדבר על פסיכודאלי איכותי...יש לי את הדיסק החדש שלו הוא נחמד אבל לא יותר....לא חסרים אומנים שמשתמשים בגיטרות אבל רציתי המלצות לאומנים לא הכי מוכרים וטובים.. הדיסק החדש של סקאזי זה זבל של הזבל המוסיקה האיכותית שלו היתה הרבה לפני הדיסק הזה תנסה את השניים הנ"ל שציינתי,הם פשוט מעולים.
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים אחי אני מכיר אותם ממזמן...אני מתכוון לאומנים לא הכי מוכרים.....יש לי כבר טראקים עם גיטרות של exaile (כמעט כל הדיסק שלו hit the machine עם גיטרות מדהימות)....alien vs the cat יש לו כמה טראקים חמודים,ואגב אני גם אוהב את הסגנון הישן של vibe tribe (melodrama בחדש שלהם אהבתי רק את dream catcher,the sperminator וthree quaters.....יש לי גם כמה של psycraft עם גיטרה נחמדה....אבל אני מחפש מעבר כי קשה למצוא טראקים איכותיים הרוב זה סתם בום בום מסריח....(גם טראקים עם פסנתר כמו dream catcher זה נחמד מאוד)
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים מה דאנס ומה HOUSE מה שהבאת פשוט לא חזק... =\ נעשה איתך עסק: שמע את אחד משני הדיסקים האלה: MFG - The Prophecy או MFG - Project Genesis. שמע את כל הדיסק לפחות פעמיים-שלוש. זו מוזיקה ישנה, אבל אל תפחד. זה לא נושך. אם לזה אתה לא קורא חזק, אין לי עוד מה לומר. עריכה: נסה קודם את The Prophecy.
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים יש לי שאלה...באיזה סוג של פסיכודאלי יש הכי הרבה גיטרות? אני אשמח גם לקבל כמה המלצות של טראקים מהסוג הזה נראה לי ש Liquid On Safi - Cosmic Sun יתאים לך בול.
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים The_Muses_Rapt_-_Spiritual_Healing__Ananda_Shake_Remixinfected_mushroom_-_sulimanEskimo_-_SexholicsBeckers - Switch (Gms & Wrecked Machines Remix)PsyCraft - Computech-PsyMan1200 Mics - High ParadiseOforia - Northern Lights (GMS Remix)אלבומים:VA_-_Raja_Ram_The_Godfather-(Tracks_Verision)-PsyManVA-Goa_Vol_11-3CD-Retail-2005-JFKHypersonic_-_Freedom-2005-MYCELVA_-_Raja_Rams_Stash_Bag_Vol.3-Unmixed-(Ltd.Ed.)-2004-UPEExaile_-_Hit_The_Machine-2004VA_-_Digital_Oracle-2005-gEmומי שאמר ש-Infected Mushroom זה לא פסיכודאלי חיי בסרטים קשים, במיוחד אחרי שהוא ממליץ על האלבום החדש של סקאזי בתור פסיכודאלי.
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים הם עושים טראנס פסיכודאלי.וגם לא אכפת לי איך יקראו לזה, זה עדיין אומנות גאונית.
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים נו בסדר, אז טכנית הדיסק האחרון שלהם נחשב פסיכודלי. אבל הוא קשקוש לעומת שני הדיסקים הראשונים שלהם, אין מה להשוות בכלל. אינפקטד נפלו ולא יקומו.
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים Suliman טראק ענק והוא מהדיסק החדש שלהם.החומר הישן שלהם פשוט ענק!מוסיף להמלצות שלי את: Bust A Move.
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים מחבר The_Muses_Rapt_-_Spiritual_Healing__Ananda_Shake_Remixinfected_mushroom_-_sulimanEskimo_-_SexholicsBeckers - Switch (Gms & Wrecked Machines Remix)PsyCraft - Computech-PsyMan1200 Mics - High ParadiseOforia - Northern Lights (GMS Remix)אלבומים:VA_-_Raja_Ram_The_Godfather-(Tracks_Verision)-PsyManVA-Goa_Vol_11-3CD-Retail-2005-JFKHypersonic_-_Freedom-2005-MYCELVA_-_Raja_Rams_Stash_Bag_Vol.3-Unmixed-(Ltd.Ed.)-2004-UPEExaile_-_Hit_The_Machine-2004VA_-_Digital_Oracle-2005-gEmומי שאמר ש-Infected Mushroom זה לא פסיכודאלי חיי בסרטים קשים, במיוחד אחרי שהוא ממליץ על האלבום החדש של סקאזי בתור פסיכודאלי.חלק מהדברים שציינתי פה כבר הוזכרו והורדו... Suliman טראק ענק והוא מהדיסק החדש שלהם.החומר הישן שלהם פשוט ענק!מוסיף להמלצות שלי את: Bust A Move.הוא לא כזה יפה גם לא BUST A MOVEנעשה איתך עסק:שמע את אחד משני הדיסקים האלה:MFG - The Prophecy או MFG - Project Genesis. שמע את כל הדיסק לפחות פעמיים-שלוש. זו מוזיקה ישנה, אבל אל תפחד. זה לא נושך. אם לזה אתה לא קורא חזק, אין לי עוד מה לומר.עריכה: נסה קודם את The Prophecy.טוב אני יוריד את שתיהםומה הקטע לשמוע אותם יום מפעם אחת, אם זה מדהים מתאהבים בשיר מיד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.