פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים Rank 1 - Symsonic (Dumonde Remix) אני לא יודע כמה הוא פסיי וכמה הוא טרנס אבל הוא מעולההההההההההAirbase - Theme from the rock גם מעולהDj Vic - Dancing On A Ceiling 2002 [top Club Rmx)04_infected_mushroom-meduzz-fwyh.mp3 ביחד עם muse brakes (אותו אלבום) מדהים ביותר! בעיקר הסוף לדעתי Ofra Haza - Love Song (Soulcatch Remix).mp3 פעם ראשונה ששמעתי הייתי בשוקhuman evolution - hatikvha.mp3 קצת ציונות, גירסה קצת פחות מוכרת אבל מעולה01-chakra_-_opacity-mycel.mp3 שחכתי שיש לי אותו בכלל חחחח הוא תענוג01_envio_-_waves_of_love-smo.mp3 חמוד ביותר02-york-feat_angelina_iceflowers_jpl_remix-snd.mp3Kai Tracid - 4 Just 1 Day (Atb Remix).mp3 ארוך ומרגש!holyman- the last universe.mp3 לא ממש צריך להוסיף לקלאסיקה כזאת.תהנה!הכול בערך על אותו סגנון אבל יש פה קצת מגוון סגנונות אם אתה רוצה עוד ממשו מסויים תגידונכון שהולכים קדימה אבל כל הפסיי ירד רמה בשנים האחרונות (לא שאני כזה זקן שאני מדבר אבל עדיין אני מכיר, ובעיקר בשנתיים האחרונות לא ממש שמעתי דברים טובים כמו שהייתי שומע קודם, פשוט פחות מעניינים השחרורים החדשים)עריכה: חחחחחחחחחחחחחחחח כדי להביא לך המלצות הכנסתי את כול המוסיקה שלי לפליי ליסט בגלל שעכשיו סידרתי את כול המוסיקה ועוד אין לי פסיי-ליסט ותיארו מה הוינאמפ העלה לי עכשיו : Avril Lavigne - Comlicated חחחחח גדול!
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים אבל בעיקרון אני מחפש דברים חדשים , הרי הולכים קדימה לא אחורהתלמד, לא כל מה שחדש חייב להיות טוב. בתחום הזה דווקא להיפך, בשנתיים-שלוש האחרונות יצאה כמות אסטרונומית של זבל שיש למישהו אומץ לקרוא "פסיכודלי".ומי ששומע זבל חדש פשוט אין לו שמץ, סתם שומע רעש............ נדיר היום לשמוע טראק חדש טוב, ולא איזה העתק סגנון מחודש מלפני 4-5 שנים.
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מחבר human evolution - hatikvha.mp3 קצת ציונות, גירסה קצת פחות מוכרת אבל מעולה01-chakra_-_opacity-mycel.mp3 שחכתי שיש לי אותו בכלל חחחח הוא תענוג01_envio_-_waves_of_love-smo.mp3 חמוד ביותר02-york-feat_angelina_iceflowers_jpl_remix-snd.mp3לא נמצאו, כל השאר בהורדהתלמד, לא כל מה שחדש חייב להיות טוב. בתחום הזה דווקא להיפך, בשנתיים-שלוש האחרונות יצאה כמות אסטרונומית של זבל שיש למישהו אומץ לקרוא "פסיכודלי".ומי ששומע זבל חדש פשוט אין לו שמץ, סתם שומע רעש............ נדיר היום לשמוע טראק חדש טוב, ולא איזה העתק סגנון מחודש מלפני 4-5 שנים.לא אמרתי את זה,אמרתי שפוט זה טבעי שעם הזמן מתפתחים ומשתפרים לכן חשבתי שמאחר שכבר שנה לא חידשתי תמלאי יש דברים חדשים שווים
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים אם אתה רוצה בוא מחר למסנג'ר שלי (idofr@msn.com) אני ישלח לך אבל מחר למה כבר ממש אין לי כוח היום
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים לא אמרתי את זה,אמרתי שפוט זה טבעי שעם הזמן מתפתחים ומשתפרים לכן חשבתי שמאחר שכבר שנה לא חידשתי תמלאי יש דברים חדשים שוויםלא! אין שום דבר חדש בתחום ה-full-on. יש רק מספר מצומצם ביותר של דיסקים מקוריים ומעניינים שיצאו בשנים האחרונות. המלצות עליהם תוכל למצוא ב-isratrance (רק אל תקרא שם ביקורות של אחד בשם full_on), אבל לא בכדי יש שם המון ביקורות טובות על דיסקים ישנים. שווה מאוד לחפור אחורה, גם תמצא המון מוזיקה איכותית, וגם תקבל נקודת מבט חדשה על טראנס.
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים INfected mushroom - dancing with kadafiאחד הטובים שלהם בכל הזמנים... כל-כך נכון. מחזק.וגם Elation Station (לא הגרסה של Beat Hackers).
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים ונא להוסיף את The Messenger של Jorg on Mushroom (יורג קסלר ועמית דובדבני).
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים ונא להוסיף את The Messenger של Jorg on Mushroom (יורג קסלר ועמית דובדבני).נו טוב אם כבר נכנסתה לזה... אז אי אפשר פשוט בלי אלהInfected mushroom - Roll us a giantInfected mushroom - Merlin Infected Mushroom - Noise MakerInfected mushroom - artificial visualisation - 02 - expose (feat. space cat)infected mushroom - intelligate[glow=red,2,300]Infected_Mushroom_-_Lo_Ra חייב לציין באמת מדהים![/glow]Infected Mushroom - MTVInfected Mushroom ; The Fly קצת פסיי רוסי טהור ואיכתי ביותרfungus_funk_-_synthetic_newsfungus_funk_-_f_peoplefungus_funk_-_pop_onכמה מדהימים נוספיםHallucinogen - Gamma Goblins Part 2astrix_-_coolio_infected_mushroom_remix יש כמה קטעים פה שגורמים לכל מיני חלקים בגוף שלא ידעתי שהם קיימים לקום לתחייה... 01-Vibe Tribe - Albert Balbert חובה!vibe_tribe_-_vinyla_sky -vibe_tribe_-_rearrangedAlien Project Vs Astrix - - Midnight Sun - - (GMS Remix)War of the world & infected mushroom - Isralien Mix[WwW.LaLa.Co.iL] חמוד ביותר משולב עם קטעים מהסרט "מלחמת העולמות"hypersonic ----> כל האלבום פשוט מומלץ (ד"א אלבום מדהים)!!!!וזהו אין לי כוח יותר... אני יודע העמסתי אבל יש עוד ממש הרבה, תהנה מאלה לא יספיק נוסיף עוד....
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים מחבר אם אתה רוצה בוא מחר למסנג'ר שלי (idofr@msn.com) אני ישלח לך אבל מחר למה כבר ממש אין לי כוח היוםאני תכף זז אני יחזור רק בלילה , אם יהיה לך כוח אז..כל-כך נכון. מחזק.וגם Elation Station (לא הגרסה של Beat Hackers).בהורדהונא להוסיף את The Messenger של Jorg on Mushroom (יורג קסלר ועמית דובדבני).גם בהורדהנו טוב אם כבר נכנסתה לזה... אז אי אפשר פשוט בלי אלהInfected mushroom - Roll us a giantInfected mushroom - Merlin Infected Mushroom - Noise MakerInfected mushroom - artificial visualisation - 02 - expose (feat. space cat)infected mushroom - intelligate[glow=red,2,300]Infected_Mushroom_-_Lo_Ra חייב לציין באמת מדהים![/glow]Infected Mushroom - MTVInfected Mushroom ; The Fly קצת פסיי רוסי טהור ואיכתי ביותרfungus_funk_-_synthetic_newsfungus_funk_-_f_peoplefungus_funk_-_pop_onכמה מדהימים נוספיםHallucinogen - Gamma Goblins Part 2astrix_-_coolio_infected_mushroom_remix יש כמה קטעים פה שגורמים לכל מיני חלקים בגוף שלא ידעתי שהם קיימים לקום לתחייה... 01-Vibe Tribe - Albert Balbert חובה!vibe_tribe_-_vinyla_sky -vibe_tribe_-_rearrangedAlien Project Vs Astrix - - Midnight Sun - - (GMS Remix)War of the world & infected mushroom - Isralien Mix[WwW.LaLa.Co.iL] חמוד ביותר משולב עם קטעים מהסרט "מלחמת העולמות"hypersonic ----> כל האלבום פשוט מומלץ (ד"א אלבום מדהים)!!!!וזהו אין לי כוח יותר... אני יודע העמסתי אבל יש עוד ממש הרבה, תהנה מאלה לא יספיק נוסיף עוד.... את MERLIN הורדתי לא מזמן - לא אהבתיאת COOLIO כבר ציינתי שהוא חמוד (ולא יותר) בהודעה הראשונה שלי כל השאר בהורדהאני מאמין שכבר היום בלילה אני יתחיל להקשיב לשירים ויעדכן אותכם מה אהבתי ומה לא
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים מחבר אוקי חברה הקשבתי לכל ההלצות שלכם ו....רק אחד היה חביב (ולא יותר) כל השאר ממש לא אהבתי...להלן הרשימה:לא אהבתי - 5 אלבומים ו31 סינגלים===================================(02)Infected Mushroom - Elation station.mp301-sesto_sento_-_remixer-mycel.mp3 - אלבום01-sub6-who_needs_love_songs-jah.mp3 - אלבום03-mfg_-_shining_faces-mycel.mp304-fungus_funk_-_f_people-psycz.mp304-fungus_funk_-_f_people-psycz.mp305_infected_mushroom_-_mtv-grm.mp306 - Fungus Funk - Pop On.mp306-vibe_tribe_-_rearranged-mycel.mp3Airbase - Theme from The Rock.mp3Die Fantastischen Vier - MfG.mp3F Raja Rams' Stash Bag - 06 - Alien Project Vs Astrix - Midnight Sun (GMS Rmx).mp3fungus_funk_-_synthetic_news-psycz.mp3Goa Gil - Hux Flux - SnickeSnack.mp3Holyman - The last universe.mp3Iinfected mushroom - the fly.mp3Infected mushroom - artificial visualisation - 02 - expose (feat. space cat).mp3Infected Mushroom - Converting vegetarians.mp3Infected Mushroom - Roll Us a Giant.mp3Infected Mushroom - The Gathering.mp3Intelligate - Infected Mushroom.mp3Jorg on Mushroom - The Messenger.mp3Kai Tracid - 4 Just 1 Day (ATB remix).mp3Man With No Name-Teleport.mp3PsyCraft - Computech-PsyMan.mp3Rank 1 - Symsonic (Dumonde Remix).mp3Son Kite - Colours Luke Chable Remix.mp3Techno-Trance - Infected Mushroom - Classical Mushroom 05 Disco Mushroom.mp3vibe_tribe_-_vinyla_sky-mycel.mp301 - Rinkadink - Pirate Signal.mp303-infected_mushroom_-_lo_ra-heb.mp3Infected Mushroom - 07 - Noise Maker.mp3Infected Mushroom - 09 - Dancing with Kadafi.mp3Vibe_Tribe_-_Wise_Cracks-Retail-2006-wLp - אלבוםFuture Prophecy - Body Shaker-Cd-2006-Jfk - אלבוםBubble_-_Airless-2005-JFK - אלבוםhux flux - logarhythmic.mp3===================================חביב - 1===================================04_infected_mushroom-meduzz-fwyh.mp3===================================אהבתי -0======================================================================אם לזה אתה קורא מדהים אתה בבעיית חוסר תרבות חמורה.כנל לכםכמובן כל אחד והטעם שלו....לא יודע אני אוהב טרקים עם הרבה עליות ורידות עם דיבורים (לא יותר מידי), דברים כאלהשורה תחתונה לא אהבתי כלום!! =[
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.