עבור לתוכן

עזרה בבחירת מסך למחשב חדש

Featured Replies

פורסם

עברתי על ההצעות של חנות מחשבים מסויימת ואלה המסכים שלקחתי כאפשרות רכישה:

HYUNDAI - imageflat F770D

LG - EZ FLAT E700B

SMASUNG 753DFX

BENQ G774

BENQ P992

CTX PR705F

HYUNDAI ImageFlat F790D

HYUNDAI ImageFlat Q770

איזה מהם כדאי לקחת? עזבו את עניין התקציב

ד"א כולם 17"

פורסם

אולי כדאי לך להוסיף לרשימה את ה VIEWSONIC G75F לרשימה. הוא מסך טוב.

את המסכים של יונדאי לדעתי עדיף לסנן ולהשאיר רק את Hyundai F-790D FLAT כאפשרות.

אז ההמלצה שלי תהיה בין:

Hyundai F-790D FLAT

VIEWSONIC G75F

LG - EZ FLAT E700B

CTX PR705F

יש לי נסיון עם גרסאות ה 19" של המסכים של יונדאי ווויו סוניק ואני גם מסתמך על נסיון זה. המסך של LG לא נראה לי ממש מקביל לגרסאות שיש לי נסיון איתן, אבל המסכים של החברה מצויינים.

אם אתה רוצה מסך זול ואמין לך על ה LG. אבל הוא הפחות טוב פה. רזולוציה מירבית של 1280x1024@60Hz זה לא הכי מרשים. הוא גם לא משתמש בשפורפרת ה FLATRON המשובחת שלהם. בכלל הנתונים שלו דיי חלשים. היתרונות שלו הם מחיר טוב וחברה אמינה.

המסך הכי טוב הוא ה CTX. הוא משתמש בשפורפרת FD Trinitron (ומשטח Aperture Grille - שנחשב ליותר טוב מSM). יש לו נתונים טובים, והוא נראה מסך מרשים. אבל הוא יקר. פה זה כבר שיקול שלך.

מסכי היונדאי והוויו סוניק מציעים מפרט לא רע. למשל רזולוציה מקסימלית של 1600X1200 בקצב רענון של 70 ומשהו. בסך הכל אלה מסכים טובים. אבל ההבדל במחיר בינם לבין ה CTF כבר לא כל כך גדול. קשה לי להגיד חד משמעית מה עדיף בינהם. נראה לי שה VIEWSONIC.

הבחירה תלויה באפשרויות הכספיות שלך. אם אתה יכול להשקיע 1200-1300, יהיה טוב. אבל בסך הכל גם מסכים יותר זולים יהיה סבירים.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה....עוד מישהו?

פורסם

תודה על התגובה....עוד מישהו?

לא הבנתי משהו.

יש חשיבות למחיר המסך בקניה, או לא?

פורסם
  • מחבר

תראה זה הולך ככה

אני מחפש מסך כדי לתת לדודה שלי את השם שלו

ונראה בכמה היא תוכל להשיג לי אותו...בוא נגיד שאני מחפש מסך טוב שיחזיק לכמה שנים טובות ברזולוציה גבוהה ושלא יהרוס את העיניים

במחיר שבין 1000-1500 ש"ח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים