עבור לתוכן

מתחיל מכון כושר.. קצת טיפים בשבילי ?

Featured Replies

פורסם

לא לא אני עובד לפי תוכנית מסודרת הבעיה שאני רוצה לראות תוצאות וכמה שיותר מהר...

אני שוקל 71 אתה יודע כמה אני מרים רגליים סתם בשביל שתבין יש מכשיר שנקרא סמיט משין מכשיר ענק שיש לו מוט באמצע והוא מוגבל בתנוע רק למעלה למטה

אני מתכופף מתחת למוט שם אותו על הכתפיים ודוחף 160 קילו אתה יודע מזה זה טירוף ....קבלו סירטון מפוצץ באנרגיה שנתן לי חשק וכח להתאמן למרות שבגדלים האלו זה כבר מגעיל ....

משום מה הקישור השני לא עובד רגיל תצטרכו להעתיק ולהדביק אותו ,עובד רק בפייר פוקס...

http://www.youtube.com/watch?v=RsuP3NJgud0

file:///C:/Documents%20and%20Settings/%F2%E9%E3%EF/Application%20Data/Mozilla/Firefox/Profiles/gecen3d0.default/ScrapBook/data/20060610005229/index.html

• תגובות 59
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

160 קילו זה לא כל כך הרבה הכל תלוי אתה מבין כמה זה הרים 240 ? היה 6 וא 7 הבכ צצ וזה 20 קילו או 25 לא זוכר ועוד מוט בין 8 ל 32 קילו

אני מכיר מישהו שעושה 240 קילו ופעם עזרתי לו הבעיה אצלו זה שהוא שמן מאד ולא רואים שרירים עד שהוא עובד נהיה לו גוף אדום והוא נהיה מכונה לדעתי זה גועל אבל זה מדהים :xyxthumbs:

160 קילו ? אתה מאמיס יותר מידי נראה לי בן כמה אתה ?

אגב http://www.youtube.com/watch?v=F8YxVUjonWM&mode=related&search= הם בטוח לוקחים סטרואידים שיהיה לך ברור בלי סטרואידים לא מגיעים כל כך רחוק (רמשטין ברקע )

שימו לב שהוא דוחף רגלים אני חושב יש שם 500 קיולו מה זה

פורסם

אני בן 26 ולפני חצי שנה התחלתי להתאמן ...

פורסם

יפה לך אבל לא בריא לך

160 קילו גם אני יכל להרים אבל עם חגורה בילבד ואני לא מנסה ניסיתי פעם אחת

פורסם

עם חגורה ברור ...

תראה לכל אחד יש את השריר שהוא חזק בו, למשל אני חזק ברגליים ואולי גם גב, אבל למשל חזה אני לא מרים הרבה 30 כל צד על מוט אולימפי.

פורסם

זה לא ממש קצת ושוב תלוי למי

כמה אתה עושה רגלים אני עושה בלי בעיה רצינית 130

פורסם

אני לא מתכוון למכשיר שאתה יושב ודוחק באלכסון ,אני מתכוון לסמיט משין .....אני עושה 165 משהו כזה

פורסם

אה חשבתי על זה שיושבים

בואנה אתה צריך להיות מיתאמן מיתאמן 165 פי יש לך שריר תאומים וכל העסק שם חזק

אתה לוקח אבקה ?

פורסם

אני ממש לא מתאמן רציני ואני כן לוקח אבקה פשוט אני קורע את עצמי ..

על זה שיושבים אני יכול לעשות בקלות גם 200.

אני 178 ושוקל 72 אבל אין לי שומנים בכלל הכל זה נטו שריר יש לי בערך 6 אחוזי שומן.

פורסם

אךךךך השעה 532 , בדיוק סיימתי אימון ביתי ליילי :)

פורסם

יש לי פה מיטת משקולות ואני לא נוגע בה, אני צריך את האווירה של המכון ,את המוזיקה ,המראות ,הבחורות, וכל מה שמסביב .

פורסם

אני מתעורר רק בשעות הקטנות של הלילה :smile1: ...

למוזיקה יש לי את ה Z-5500 , לאווירה יש את הכוכבים והירח, מראות יש לי כמה בבית והבחורות במכון אני סתם מתחיל לבהות (במיוחד במכשיר הזה שפותחים את הרגלים וסוגרים ...אני פשוט :smile1::o ;D ) ושוכח מהמכשירים

ככה אף אחד לא מפריע או מפריעה לי :xyxthumbs:

פורסם

אני גם קניתי מישקולותת לבית עעבדתי איתם עד שאח שלי לקח

פורסם

וואאי המכשיר שהן פותחות את הרגליים יאמי....

פורסם

אני אוהב רק עם זה בא עם טיטץ וגופיה אתם יודעים :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים