עבור לתוכן

מתחיל מכון כושר.. קצת טיפים בשבילי ?

Featured Replies

פורסם

לגבי קריאטין ,אני אישית השתמשתי בו ,נכון שהוא מנפח את השרירים ,הבעיה שזה אך רק אם ממשיכים להשתמש בו כל הזמן ,וזה מאוד מסוכן ,לפחות ממאמרים שקראתי ,מה שטוב בו במיוחד זה שהוא גורם להתאוששות גבוהה גם במהלך האימון ,וכך ניתן לבצע יותר חזרות ,אני למרות כל זה לא ממליף עליו אלה אם מדובר במתאמן ותיק ומנוסה שמוכן לקחת את הסיכון.

לגבי מי גבינה טהורים ,למרות שקראתי הרבה דברים טובים לגביו לי אישית לא עזר.

כל מקרה תוספים רק בשלב מתקדם מאוד אם ביכלל !!!!!!

• תגובות 59
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

טוב אני יתן קצת פרטים על עצמי כדי שנוכל להתמקד בי קצת יותר.. אני בן 16 וחצי, 1.67ס"מ, שוקל 51 קילו(הרבה ב"זכות" אופניים וכדורגל(המון))

כמו שאתם מבינים אין לי איזה מבנה גוף עצום.. אני די רזה וקטן... מה אתם אומרים עכשיו? איך הכי כדאי לי לעבוד? מה אתם אומרים עכשיו על תוספי מזון?

פורסם

האמת אתה די נמוך, אני מציע לך להתקדם לאט עם המשקלים.. ואתה נשמע ממש רזה אז תתחיל לאכול בשר והרבה =]

פורסם

אז זה אומר שאתה שחיף ואתה בכושר תעבוד קשה תיכנס לכושר ברשררים אחרים בגוף לא רק ברגלים ואז אחרי חודש ככה תיקח תוספי מזון אגב מחודש הראשון תאכל את הארוחות עם הטונה והביצה וגם הרבה בשר

אישית אני לא ממליץ על התוספים נכון שזה עושה פלאים אבל ...

זה עושה הרבה חרא וזה הורס גם תכבד מפה לשם

פורסם

תאמין לי אין לי כח לרשום כבר תקרא באתר שנתתי לך ...

טוב המדריך כושר שלי היה שוקל לפני שנתיים 67 קילו והוא 185 מטר בערך שתבינו איזה רזה,אכל בשיטה של 6 ארוחות ביום כל 3 שעות + אבקת חלבון

היום הוא שוקל 83 והוא התפתח יפה מאוד .

אני גם בשיטה של 6 ארוחות ביום אבל אני יותר שומר על אחוזי שומן למרות שאני רזה ובחיים אני לא ישמין אבל ככל שהאחוזי שומן בגוף נמוכים ככה כל שריר יראה הרבה יותר חטוב ומודגש.

פורסם

הקטע הוא שמפתחי גוף מקצועיים אוכלים טונות של אוכל גם על חשבון אחוזי שמון גבוהים

הם מחלקים את האימונים שלהם לשתי קבוצות עיקריות :

תקופת מסה - שבה אוכלים כמה שיותר אוכל מזין בלי הגבלה כמעט וזו התקופה גם שבה הם מפתחים את הגוף

תקופת חיטוב - התקופות שלפני תחרויות שהם עושים דייטאות מאוד הדוקות עם כמה שפחות אחוזי שומן לפעמים גם על חשבון מסת שריר ופגיעה קלה בו

על מנת שבמועד התחרות הם יהיו על כמה שפחות אחוזי שומן וככה השרירים יבלטו הרבה יותר

פורסם

ואז הם מתים.

פורסם

ואז הם מתים.

איזה שטויות...
פורסם

אם לא מתים אלה בגיל מאוחר יותר סובלים מכל מיני בעיות בריאות מכאן ועד להודעה חדשה ,וזה בדוק!

פיתוח גוף לתחרויות והרמת משקולות מזיקה לגוף חד משמעית ,עדיף בהרבה לעסוק באתלטיקה קלה ,ריצה ,שחיה ,וכדו...

פורסם

שרירים לא מזיקים הם מחזיקי אותך חי

כמו שאמרו ויאמרו כל דבר יותר מידי מזיק

בגיל 40 הם כבר חוטפים התקף לב וגם מה שאמרתי כבר ועוד מלא דברים דלקות ועוד ועוד

בימיוחד אלה שמישתמשים והישתמשו בסטרואיםדים

פורסם

ההיתי מתחיל 'לנפח' את הרגליים תחילה אם תגיע לחי"ר תצתרך את היכולת ללכת/לרוץ/לעמוד שעות אחר כך את השאר

פורסם

אין לי כח ליקרוא עוד דיון על הנושא אבל לפי מה שכתבתה בהתחלה

אני יגיד לך 3 דברים שזה מידע ונסיון של מדריך כושר לשעבר(אני)

1-תוכנית תיתן למדריך להרכיב לך היום רוב המדריכים מוסמכים

כי זה מחויב לפי החוק והרבה למדו בוינגט וסך הכל הלימודים שם מאוד עוזרים

2-תוכנית תזונה תיקח רק מתזוני\תזונית או רופא מוסמך

3-אל תקשיב לעצות בפורום בנושא כי לכל אחד צריך להתאים תתוכנית אימונים ותתפריט תזונה שלו

ואנשים פה יכולים לתת לך עצות שיכולות ליגרום לך לנזק גדול בגוף

פורסם

כמעט כל ספורט ברמה המקצועית גורם לפציעות שיכולות להיות קריטיות... פיתוח גוף לא שונה מהם

פורסם

אני הייתי מתאמן בערך 5 ימים בשבוע אפילו 6 , העמסתי על עצמי כל כך הרבה והגעתי לתוצאות שאנשים לא הגיעו אליהם בשנתיים אבל.....

ביד ימין יש לי דלקת בכתף, דלקת בפיקה של המרפק ודלקת באמה של היד זה 3 דלקות ביד אחת .

ביד שמאל יש לי רק בכתף מזל ...חחחח

העמסתי פעם על הרגליים ,אחרי אימון רגליים עשיתי עוד ריצה חצי שעה על מהירות 12 בהליכון שזה מהר ...הייתי מושבת לחודשיים לא יכולתי ללכת עקב דלקת בברך.

בקיצור המלחמה באה בזמן המכון כושר סגור אני מנסה להחלים קצת..

פורסם

נראה לי יותר ששכקתה תאמא של הברח סחוס והוא צמח אחרי חודשים שוב חחח

לא בריא יותר מידי אני ממליף לעשות מספיק על כל בר בגוף נגיד שאני היתי הולך למכון זה היה ככה שעה + הליכה על 6-7.5 וקצת ריצה

ואז עוד שעה מישקולות 5 סטים מכל מכשיר שונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים