פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים לגבי קריאטין ,אני אישית השתמשתי בו ,נכון שהוא מנפח את השרירים ,הבעיה שזה אך רק אם ממשיכים להשתמש בו כל הזמן ,וזה מאוד מסוכן ,לפחות ממאמרים שקראתי ,מה שטוב בו במיוחד זה שהוא גורם להתאוששות גבוהה גם במהלך האימון ,וכך ניתן לבצע יותר חזרות ,אני למרות כל זה לא ממליף עליו אלה אם מדובר במתאמן ותיק ומנוסה שמוכן לקחת את הסיכון.לגבי מי גבינה טהורים ,למרות שקראתי הרבה דברים טובים לגביו לי אישית לא עזר.כל מקרה תוספים רק בשלב מתקדם מאוד אם ביכלל !!!!!!
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים מחבר טוב אני יתן קצת פרטים על עצמי כדי שנוכל להתמקד בי קצת יותר.. אני בן 16 וחצי, 1.67ס"מ, שוקל 51 קילו(הרבה ב"זכות" אופניים וכדורגל(המון))כמו שאתם מבינים אין לי איזה מבנה גוף עצום.. אני די רזה וקטן... מה אתם אומרים עכשיו? איך הכי כדאי לי לעבוד? מה אתם אומרים עכשיו על תוספי מזון?
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים האמת אתה די נמוך, אני מציע לך להתקדם לאט עם המשקלים.. ואתה נשמע ממש רזה אז תתחיל לאכול בשר והרבה =]
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים אז זה אומר שאתה שחיף ואתה בכושר תעבוד קשה תיכנס לכושר ברשררים אחרים בגוף לא רק ברגלים ואז אחרי חודש ככה תיקח תוספי מזון אגב מחודש הראשון תאכל את הארוחות עם הטונה והביצה וגם הרבה בשר אישית אני לא ממליץ על התוספים נכון שזה עושה פלאים אבל ... זה עושה הרבה חרא וזה הורס גם תכבד מפה לשם
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים תאמין לי אין לי כח לרשום כבר תקרא באתר שנתתי לך ...טוב המדריך כושר שלי היה שוקל לפני שנתיים 67 קילו והוא 185 מטר בערך שתבינו איזה רזה,אכל בשיטה של 6 ארוחות ביום כל 3 שעות + אבקת חלבון היום הוא שוקל 83 והוא התפתח יפה מאוד .אני גם בשיטה של 6 ארוחות ביום אבל אני יותר שומר על אחוזי שומן למרות שאני רזה ובחיים אני לא ישמין אבל ככל שהאחוזי שומן בגוף נמוכים ככה כל שריר יראה הרבה יותר חטוב ומודגש.
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים הקטע הוא שמפתחי גוף מקצועיים אוכלים טונות של אוכל גם על חשבון אחוזי שמון גבוהים הם מחלקים את האימונים שלהם לשתי קבוצות עיקריות :תקופת מסה - שבה אוכלים כמה שיותר אוכל מזין בלי הגבלה כמעט וזו התקופה גם שבה הם מפתחים את הגוף תקופת חיטוב - התקופות שלפני תחרויות שהם עושים דייטאות מאוד הדוקות עם כמה שפחות אחוזי שומן לפעמים גם על חשבון מסת שריר ופגיעה קלה בועל מנת שבמועד התחרות הם יהיו על כמה שפחות אחוזי שומן וככה השרירים יבלטו הרבה יותר
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים אם לא מתים אלה בגיל מאוחר יותר סובלים מכל מיני בעיות בריאות מכאן ועד להודעה חדשה ,וזה בדוק!פיתוח גוף לתחרויות והרמת משקולות מזיקה לגוף חד משמעית ,עדיף בהרבה לעסוק באתלטיקה קלה ,ריצה ,שחיה ,וכדו...
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים שרירים לא מזיקים הם מחזיקי אותך חי כמו שאמרו ויאמרו כל דבר יותר מידי מזיק בגיל 40 הם כבר חוטפים התקף לב וגם מה שאמרתי כבר ועוד מלא דברים דלקות ועוד ועוד בימיוחד אלה שמישתמשים והישתמשו בסטרואיםדים
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים ההיתי מתחיל 'לנפח' את הרגליים תחילה אם תגיע לחי"ר תצתרך את היכולת ללכת/לרוץ/לעמוד שעות אחר כך את השאר
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים אין לי כח ליקרוא עוד דיון על הנושא אבל לפי מה שכתבתה בהתחלה אני יגיד לך 3 דברים שזה מידע ונסיון של מדריך כושר לשעבר(אני)1-תוכנית תיתן למדריך להרכיב לך היום רוב המדריכים מוסמכיםכי זה מחויב לפי החוק והרבה למדו בוינגט וסך הכל הלימודים שם מאוד עוזרים2-תוכנית תזונה תיקח רק מתזוני\תזונית או רופא מוסמך3-אל תקשיב לעצות בפורום בנושא כי לכל אחד צריך להתאים תתוכנית אימונים ותתפריט תזונה שלוואנשים פה יכולים לתת לך עצות שיכולות ליגרום לך לנזק גדול בגוף
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים כמעט כל ספורט ברמה המקצועית גורם לפציעות שיכולות להיות קריטיות... פיתוח גוף לא שונה מהם
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים אני הייתי מתאמן בערך 5 ימים בשבוע אפילו 6 , העמסתי על עצמי כל כך הרבה והגעתי לתוצאות שאנשים לא הגיעו אליהם בשנתיים אבל.....ביד ימין יש לי דלקת בכתף, דלקת בפיקה של המרפק ודלקת באמה של היד זה 3 דלקות ביד אחת .ביד שמאל יש לי רק בכתף מזל ...חחחחהעמסתי פעם על הרגליים ,אחרי אימון רגליים עשיתי עוד ריצה חצי שעה על מהירות 12 בהליכון שזה מהר ...הייתי מושבת לחודשיים לא יכולתי ללכת עקב דלקת בברך.בקיצור המלחמה באה בזמן המכון כושר סגור אני מנסה להחלים קצת..
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים נראה לי יותר ששכקתה תאמא של הברח סחוס והוא צמח אחרי חודשים שוב חחחלא בריא יותר מידי אני ממליף לעשות מספיק על כל בר בגוף נגיד שאני היתי הולך למכון זה היה ככה שעה + הליכה על 6-7.5 וקצת ריצה ואז עוד שעה מישקולות 5 סטים מכל מכשיר שונה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.