עבור לתוכן

מתחיל מכון כושר.. קצת טיפים בשבילי ?

Featured Replies

פורסם

מזתומרת עד 20 דק'? כאילו רק 20 דק' אחרי האימון מותר לי לאכול?

ואחרי ה20 דק' האלה אני לא אוכל?! (ואם האימון ב3 בצהריים? :cool2:)

למרות שזה אידבדואלי אימונים עדיף לעשות בבוקר או בערב ,כמה שזכור לי קראתי שלאכול עדיף עד 20 דקות לאחר אימון בין השאר כדי לגרום להתאוששות מהירה מהאימון ,בכל מקרה לא לאכול ממש לפני אימון אולי משהו מתוק כמו פרי לא יותר כדי להזרים אנרגיה ,כמובן יש לשתות הרבה מים.

מה שאני מציע לך לא להתעצל לגשת לספריה או דרך האינטרנט ולקרא ספרות מקצועית בנושא שם תקבל תשובות לכל שאלותיך ,רק לוודא שמדובר בספרות מקצועית!

• תגובות 59
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בקיצור יש יותר מדי מה לרשום ואין לי כח, קח אתר יש לך פה את כל המאמרים תשב תקרא ,ואל תחשוב שביומיים תהיה בודיבילדר ,זה לוקח הרבה זמן ,התמדה ,ותזונה נכונה...ועוד דבר כסףףףףף.

בלי תוספים אתה לא תגדל ..אם אין לך מבנה גוף ענק ואתה ילד שחיף אתה חייב לשלב תוספי חלבון על אוכל והרבה ...אין לי כח להסביר כמה אז קח לינק ותקרא .

כמה טיפים:

1. אל תרים משקלים שאתה לא מסוגל זה יוצר דלקות שבשביל לצאת מהן אחר כך צריך כמה חודשים של מנוחה ...מי כמוני יודע.

2. קוביות בבטן זה השריר הכי יפה בגוף וזה קשור הרבה בגנטיקה טובה ,כמה שפחות אחוזי שומן בגוף ,ועבודה מרובה שלא יגידו לך אם אתה רוצה קוביות תעשה בטן

20X4 שטויות ,אתה צריך לעשות כמה תרגילי בטן שבטח תכיר כבר במכון 5X מקסימום חזרות ...מה זה אומר עד ששורף לך ואתה מתקפל מכאבים 3 פעמים בשבוע לא יותר....אני בתוך חודשיים עבודה +הורדת אחוזי שומן הצלחתי להוציא אותם .

3.אם אתה שחיף בלי תוספי מזון+ אוכל לא תגדל אתה צריך בערך בין 2 ל2.5 גרם חלבון על כל קילו שיש לך בגוף,יעני אם אתה שוקל 70 קילו אתה צריך כמעט 200 גרם חלבון ביום וסתם בשביל פרופורציות למשל טונה שיש בה מלא חלבונים בערך 26 גרם חלבון שזה כלום בשביל לגדול אתה צריך לאכול איזה 5 או 6 קופסאות,ככה שזה בסוף לא משתלם .

לעומת זאת יש לך תוספי חלבון שאתה משלב עם מזון ואין לך מה לחשוש מהם הם עשויים מחלבון מי גבינה טהור .

קבל אתר יש לך פה הכל ותהנה....

http://www.israelbody.org/

פורסם

לא כל כך ממליץ על תוספים בהתחלה תתחיל עם קופסת טונה וביצה לא מבושלת רק השקוף עדיף עם ממתק כי זה גועל

אחרי זה שאתה בן 18 ככה לפחות תישתה פעם ב פעמיים גג בשבוע תוספים כי זה סתם קקי ואם אתה שמן אין לך מה להיתקרב לתוספים

לא ממליץ אני מכיר כמה שיש להם ביצים מוקטנות מזה ועוד ועוד

פורסם

:screwy::smile1:

פורסם

חעחע סתכלו גם בתמונות שם יש את אלה עם התחטונים חושבים שזה ריק חחח

אני לא באמת מכיר זה דברים שאמרו לי וזה אמיתי

פורסם

:screwy::smile1:

מצטרף AC/DC אני מתקפל מצחוק :kopfpatsch: מהיכן הבאת את השטויות האלה???????????????...

פורסם

חעחע סתכלו גם בתמונות שם יש את אלה עם התחטונים חושבים שזה ריק חחח

אני לא באמת מכיר זה דברים שאמרו לי וזה אמיתי

אולי כדי שתסתכל על זה בצורה שונה השרירים והגוף שלהם כל כך גדול שיחסית לזה נראה שאין להם שם כלום למטה ,אך אני בטוח שאם תשווה את הגודל של ה"חבילה" שלהם הוא רגיל לגמרה.

הערה - סליחה על הדבל לא שמתי לב!

פורסם

אבל מה שבטוח אין להם כמו המיצרי עם הנחש המזמר חח בתמונה שלך

אני לא אומר שטויות דברו עם אנשים שמבינים ועם כמה כי יכל להיות שאין לאחד כח אז הוא יאמר לו הכל טוב ביי

ו\אין כזה דבר קיצור דרך בבנית גוף זה לא הולך ככה

פורסם

לא כל כך ממליץ על תוספים בהתחלה תתחיל עם קופסת טונה וביצה לא מבושלת רק השקוף עדיף עם ממתק כי זה גועל

אחרי זה שאתה בן 18 ככה לפחות תישתה פעם ב פעמיים גג בשבוע תוספים כי זה סתם קקי ואם אתה שמן אין לך מה להיתקרב לתוספים

אם הוא שמן אין לו מה להתקרב לתוספים אבל אם הוא שחיף כמה שהוא יוכל הוא לא יגדל בלי זה ....ומאיפה הבאת את השטויות האלו של ילד קטן שהבייצים קטנות חחחחחחחחחח.

הוא צריך חוץ מהאוכל לאכול תוסף ,ביום של אימון 3 פעמים בבוקר ישר איך שהוא קם כי בשינה מאבדים חלבונים,אחרי אימון עד 20 דקות לספיגה מהירה ,ובערב לפני השינה .

ביון ללא אימון בוקר וערב.

חוץ מזה לאכול כמו שצריך פחמימות+חלבונים במינון מסוים,לאכול כמה שפחות דברים שומניים גבינות עד 5%, חלב עד 1%, לא בשר אדום ומלא בשומן,שניצל פלי פרורי לחם כי הם סופגים הרבה שמן חזה עוף זה פצצה,טונה ובכלל דגים ...

עכשיו אני מדגיש משהו חשוב ...יש דבר הנקרא חלון הזדמנויות ,חלון ההזדמנויות הוא הזמן שבין סוף האימון ועד בערך שעה זהו המן לאכול את החלבונים ...עכשיו למה אני אומר ולא רק אני שתוספי חלבון הם חיונים ורק איתם אפשר לגדול מפני שטונה ,בשר ,בייצים ,וכול שאר החלבונים המוצקים לוקח זמן להתעקל ואז חלון ההזדמנויות מתפספס והחלבון לא מגיע לשריר ובעצם התאמנו כמעט לחינם.

לעומת זאת אם תשתה אבקת חלבון עד 20 דקות מרגע סוף האימון ,גם אם עשית ריצה אחרי אימון משקולות או בטן או אופניים תמיד עד 20 דקות מרגע כל אימון שהו מערבבים אותה במים לא בחלב ותאכל בננה(פחמימות) אחרי אימון תראה תוצאות אחרי חודש, מפני שהספיגה היא מהירה ביותר.

ואז אתה יכול לאכול אחרי שעה ארוחה שכוללת בשר (חלבונים)+פחמימות .....

חייב לזוז.... ביי

פורסם

אבל מה שבטוח אין להם כמו המיצרי עם הנחש המזמר חח בתמונה שלך

אני לא אומר שטויות דברו עם אנשים שמבינים ועם כמה כי יכל להיות שאין לאחד כח אז הוא יאמר לו הכל טוב ביי

ו\אין כזה דבר קיצור דרך בבנית גוף זה לא הולך ככה

אל תראה ככה את המצרי שלי היה פעם בזמנו מוריד משקולות רציני (ההפך ממרים משקולות) מרוב שהוריד משקולות נראה כיום כמו סימן שאלה :smile1: ,

לגבי טענתך הביזרית אולי "האנשים "שלך נתקלו במקרה במרים משקולות עם שטרונגול קטן ,אז מה ,זה קורה במשפחות הכי טובות ,אך מכך לטעון שכל מרימי המשקולות יש להם קטן המרחק רחוק.

הדבר היחידי שאתה צודק בו ,שבאמת אין קיצורי דרך בהרמת משקולות מדובר בעבודה קשה!!

פורסם

יואווו זה הכי הורג אותי אנשים שלא מבינים ואומרים שטויות אבקת חלבון זה דבר מעולה אם אתה רוצה תקנה אבקת חלבון של אופטימום אבל לא בהתחלה רק אחרי שתתקדם ותצטרך לאכול יותר בינתיים תאכל טונה עוף 4 ביצים ככה כל ארוחה כמובן שבנפרד לא לאכול עוף טונה ו-4 ביצים :S יותר מדי חלבון יגרום ליותר נזק מתועלת כי העודף יהפך לשומן ואתה לא רוצה את זה אז תדאג שכל ארוחה תהיה 30 גרם חלבון +-

תשתה הרבה חלב בעיקרון תבדוק על כל מה שאתה קונה כמה חלבונים פחמימות וקלוריות יש

בקשר לאימון אם אתה לא יודע לבנות תוכנית אימונים תבקש מהמאמן ואחרי זה תביא לי אותה שאני אבדוק אם המאמן מבין מהחיים שלו :P ושלא ידפוק אותך :D

אהה ואני רוצה להוסיף לכל מי שלא יודע אבקות חלבון זה לא סטרואידים וזה גם לא הורמונים אז הביצים נשארות אותו דבר :D.

עריכה : שכחתי להגיד עדיף לטגן את הביצים על המחבת

פורסם

חחחחחחחחח האבתי אחי מוריד משקולות אההה

חחח LOL

פורסם

קודם כל בקשר לאבקות חלבון ושאר תוספי המזון... לפי הניסיון שלי זה מאוד תורם במיוחד למי שאין סדר יום קבוע וארוחות קבועות

למי יש זמן להכין ארוחה ענקית מייד לאחר אימון ? ככה אני לקוח קצת מזה ואני לפחות שקט שיש לי את המינימום בנוסף לארוחה נורמלית

אבל שוב כמו שאמרו יש לך עוד זמן עד שתגיע לזה... קודם כל תראה שאתה לא מתייאש אחרי חודש-חודשיים וממשיך להתאמן

עוד כמה טיפים

1.כדאי מאוד להתאמן עם חבר , תורם לאנרגיות ולמחוייבות ... מה גם שהוא יכול לעזור ולתמוך במשקולות החופשיות

2.שתה קפה... תורם לחילוף החומרים ולהרגשת ערנות ומרץ

3.אל תרים משקלים כבדים !!! הרבה אנשים עושים את הטעות הזאת וחושבים שאם הם מרימים X אז הם יותר חזקים ממי שמרים Y... אין שום קשר

ההפך אימון במשקל מתון מאפשר לך קודם כל לעשות פעולות הרבה יותר נקיות

לאמן את השריר הספציפי שעליו אתה מתאמן ולא את כל הגוף

מונע פציעות וחבלות מיותרות

עם אימון נכון אתה תגיע לתוצאות יותר טובות בהרבה

4. מוזיקה טוב וממריצה תמיד יכולה לעזור

5. אל תמודד את היד שלך עם סטופר... עם הזמן יגיעו המחמאות מהמקומות הכי לא צפויים

6. בכל בעיה\שאלה תתייעץ עם המדריך או בפורם הנ"ל

פורסם

אהה ואני רוצה להוסיף לכל מי שלא יודע אבקות חלבון זה לא סטרואידים וזה גם לא הורמונים אז הביצים נשארות אותו דבר :D.

החלבון היום לא מופק מביצים הוא מופק ממי גבינה טהורים בתהליך מיוחד .

החלבון הכי טוב היום בשוק הוא של אופטימום והוא נקרא Whey.

חוץ מתוסף חלבון יש גם דבר שנקרא קריאטין,הקריאטין נותן כח לשריר באימון מגדיל אותו ועוזר גם להתאוששות מהירה אחרי האימון.

הקריאטין הוא תוסף התזונה לספורטאים הנפוץ ביותר והאפקטיבי ביותר כיום.

הקריאטין הוא תוסף "הפלא" שבזכותו ניתן לראות תוצאות מדהימות, שיפור בכוח ובהישגים האישיים באופן יחסי מהיר למוצרים אחרים.

גופנו מייצר בעצמו את הקריאטין אך בכמויות מזעריות ביותר, הקריאטין מיוצר בכבד, בכליות ובלבלב ומועבר אל רקמת השריר במחזור הדם. כאשר הוא מגיע אל השריר הופך לקריאטין פוספט, עצם תהליך זה (ההתמרה) מופקת האנרגיה הטוענת מחדש את תא השריר באנרגית ATP.

בניגוד לסטרואידים וחומרים אסורים אחרים, הקריאטין הוא טבעי לחלוטין ונמצא במקורות המזון שלנו אך לצערנו בכמויות מזעריות, לדוגמא 5 גרם ימצאו ב 1 ק"ג בשר אדום או דגים.

עוד משהו ששחכתי הקריאטין מתאים יותר למתקדמים בחדר כושר.

כל מה שאתה רוצה נמצא באתר הזה יש פה מלא מאמרים תקרא תקרא קצת...

http://www.israelbody.org/

פורסם

קריאטין זה לא מה שלאנס ארמסטרונג היה משתמש (גילו רק השנה\שנה שעברה) ועכשיו דפקו אותו ורוצים לקחת לו את התארים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים