עבור לתוכן

שאלות עבור אנשים שקנו בB&H Photo Video ובקשר לMack Warranty

Featured Replies

פורסם

אני אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לשירות שלהם.

איך עברה הקניה? היו בעיות כלשהן? איך היה היחס של החנות לפני ואחרי הקניה? האם ניצלתם את האחריות,איפה ואיך? (איפה קיבלתם אחריות בארץ?)

ושאלה בנוגע לMack Warranty- האם האחריות הזו שווה משהו? האם אפשר לממש אותה בארץ? והאם מישהו התנסה או ניצל את האחריות הזו בארץ?

סורי על כמות השאלות, אבל זה די דחוף לי ואני אודה לכם אם תענו עליהן :)

פורסם

קניתי מהם מספר פעמים, ובכל המקרים הקנייה עברה חלק. פעם אחת התקשרתי אליהם כדי להתייעץ לגבי מוצר שבאתר הופיע עם תמונה לא נכונה וקיבלתי תשובות מפורטות ויחס סבלני ואדיב. הדבר היחידי שקצת מפריע לי זה שהם מסכימים לשלוח רק לכתובת שמופיעה בכרטיס האשראי.

את האחריות לא ניצלתי עדיין, ומקווה שלא אצטרך. אין לי מושג לגבי אחריות Mack.

אגב, על איזו מצלמה החלטת בסופו של דבר?

פורסם
  • מחבר

בסופו של דבר אני אהיה שפן נסיונות ואקח את הK100D :)

יוצא לי 3600 עם אחריות בינלאומית ל5 שנים ומשלוח לארץ.

פורסם

בחירה מעולה, אבל למה לא לקנות בארץ? המחיר שהיבואן הבטיח אמור להיות זהה, ואפילו אם המחיר היה גבוה בכמה מאות שקלים זה עדיין עדיף לדעתי.

פורסם
  • מחבר

אחרי מה שקראתי באינטרנט אני הגעתי למסקנה שאתה צודק.

בארץ המצלמה עולה 4100 וזה כנראה עדיף..

חיפשתי מידע על האחריות של Mack וכל מה שמצאתי היה רק שזה שווה לנייר שאפשר לנגב איתו את האף...

אז כנראה שבכל זאת אני אקנה בארץ :\

פורסם

מחזק את השאלה לגבי MACK למישהו יש ניסיון איתם? יש להם נציג בארץ?

ותגידו, לא משלמים מכס בכזה מצב? חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה לגבי זה

פורסם

אין מכס על ציוד צילום, אבל יש 15.5% מע"מ על כל מוצר שמחירו כולל משלוח לארץ גבוה מ-$50.

פורסם
  • מחבר

ועוד משהו, יש אפשרות כלשהי להאריך את האחריות דרך החברה\החנות?

נ.ב: ראיתי שניקון ופנטקס מאפשרות אחריות בינלאומית למוצרים שנקנו בחו"ל ..הבעיה היא שלא מצאתי יבואן של פנטקס בארץ והאופציות שיש לי מניקון לא שוות את הכסף לדעתי :\

פורסם

היבואן של פנטקס בארץ הוא קרט (גם של קנון): http://www.karat.co.il/

פורסם
  • מחבר

צודק, תודה :)

בכל מקרה, בדקתי איתם והם לא מוכנים לקבל על אחריותם את המצלמה במקרה הצורך למרות שיש על המצלמה אחריות בינלאומית.

אני כנראה אאלץ לקנות במחירי שחיטה שבארץ.

:-\

פורסם

אין מכס על ציוד צילום, אבל יש 15.5% מע"מ על כל מוצר שמחירו כולל משלוח לארץ גבוה מ-$50.

אם הסף של ה-50$ מורכב , גם ממחיר המוצר וגם מעלות המישלוח אז

אם אני מבין נכון את מה שאתה אומר , המשמעות היא שב-99% אתה תמיד משלם מע"מ ,היות ורק עלות המשלוח לארץ של פריטים קטנים נאמדת בלפחות ב-30$ +- ,כך שצריך להיות מטומטם לחלוטין על מנת להזמין פריט כולשהוא ב-20$ מחו"ל ולשלם עליו ,בסופו של דבר בתכלס לפחות 50$

(אלא אם כן אתה חייב אותו בדחיפות ואין שום אפשרות לשיגו בארץ , או שמחירו כאן הוא מופקע עד כדי כך שאין ברירה אחרת)

פורסם

לא, זה לא המצב. יש די הרבה מוצרים שהמשלוח שלהם לארץ עולה פחות מ-$10.

פורסם

לא, זה לא המצב. יש די הרבה מוצרים שהמשלוח שלהם לארץ עולה פחות מ-$10.

בוא ניראה , האם יש הרבה דברים שאפשר לרכוש ב- 40$?

לא ניראה לי , כך שיוצא שב99 אחוז מהמיקרים ,אתה נידרש לשלם מעמ

תקן אותי אם אני טועה

דרך אגב האם הבדיקות הן מידגמיות ,או שכל חבילה ,אפילו קטנה ניבדקת ?

פורסם

יש המון דברים שעולים פחות מ-$40. שלוש הקניות האחרונות שלי עמדו על סכומים של כ-15 עד 30 דולר למוצר, ובאף אחד מהמקרים לא עברתי את רף ה-$50 כולל משלוח. סתם לידע כללי, המוצרים היו סוללת ליתיום חלופית למצלמת מינולטה 7D, פלס לתושבת פלאש, וטמפר נירוסטה למכונת אספרסו.

פורסם

יש המון דברים שעולים פחות מ-$40. שלוש הקניות האחרונות שלי עמדו על סכומים של כ-15 עד 30 דולר למוצר, ובאף אחד מהמקרים לא עברתי את רף ה-$50 כולל משלוח. סתם לידע כללי, המוצרים היו סוללת ליתיום חלופית למצלמת מינולטה 7D, פלס לתושבת פלאש, וטמפר נירוסטה למכונת אספרסו.

ok ,קיבלתי , אין חכם כבעל ניסיון

boren , בלי שום קשר לדיון כאן ,אבקש את תגובתך לרעיון שעלה אצלי לגבי צילום (עם מונופוד +חשיפות ארוכות +טיימר +מייצב תמונה ) בתנאים של תאורה נמוכה , על מנת להשיג תוצאות סבירות גם אם המצלמה שעושים בה שימוש רחוקה מלהיות מיקצועית

הלינק הוא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=194948.10

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים