עבור לתוכן

דרושה כותרת

Featured Replies

פורסם

דיייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!אני כבר לא יכול לראות את החתימה הזאת"אני רוצה את הראש של נסראללה"!!!!!

זה לא אקדח אמיתי זה אקדח גז מדמיע מזו**| !!!!!! אתם רוצים לחסל את נסראללה עם גז מדמיע?!?!?!

זהו,הייתי חייב פשוט לאמר את זה

(זה לא אישי נגדך פיירסקיל :P )

בשמחה אני ימצא חתימה חדשה

<----------

• תגובות 71
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הייתה לי כותרת, אבל החלטתי שהיא לא מספיק מעניינת אז מחקתי אותה. את הכותרת הראשונה המצאתי בשנייה, אני לא מצליח להתעלות עליה בנתיים.

לפי מה שכתוב כאן: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%AA גם התגובה האחרונה שלך פה בפורום הייתה אומנות, שלא תגיד שאתה לא אומנותי. מאידך - ההחלטה שלך שהכותרת שלי לא תקינה לא הייתה אומנותית בעליל, קח לתשומת ליבך ;).

אני מסוגל להתמודד עם זה שההחלטות שלי לא תמיד אומנותיות

fireskill ועומר תחזרו לנושא הדיון (או מה שנשאר ממנו)

פורסם
  • מחבר

טוב, אז -

מה אתם אומרים על העצומה? ;D

פורסם

טוב, אז -

מה אתם אומרים על העצומה? ;D

ניסיון נואש לצנזור!

הידד לחופש הביטוי!

שלחתי לפותח העצומה הודעה באימייל על זה שהוא פושטק חוליגן וששום דבר לא יהרוג את החחח :cool2:

פורסם
  • מחבר

אני נגד ה-חחח אבל גם נגד נסיונות לבטל את ה-חחח.

זה נשמע לכם סותר אבל זה לא :)

פורסם

משפט מאוד יפה, מאוד מעניין

פורסם

זה נשמע לכם סותר אבל זה לא :)

משהו כמו "חיה ותן לחיות"?

פורסם

משהו כמו "חיה ותן לחיות"?

ראסמי,מה גורם לבן אדם לחשוב שאפשר לאסור את ה "חחחחחחח" במדינה דמוקרטית?

בטח זה איזה חולה נפש שיושב וחושב:"קודם ה"חחחח",אחר כך העולם!" :silly:

פורסם
  • מחבר

משהו כמו האימרה הנודעת על מהות הדמוקרטיה: "למורות שאני מתנגד נחרצות לדברים שאתה אומר,אגן בחירוף נפש על זכותך לומר אותם" (ציטוט לא מדוייק, מהזיכרון. אבל זה משהו בסגנון הזה).

יען הרבה יותר חמור בעיני שיעשו מגבלות כלשהן על האינטרנט מאשר ה-"חחחח", עד כמה שאני חושב שזה דבר עילג ביותר ("LOL" כבר הרבה יותר מתוכחם מזה).

פורסם

משהו כמו האימרה הנודעת על מהות הדמוקרטיה: "למורות שאני מתנגד נחרצות לדברים שאתה אומר,אגן בחירוף נפש על זכותך לומר אותם" (ציטוט לא מדוייק, מהזיכרון. אבל זה משהו בסגנון הזה).

יען הרבה יותר חמור בעיני שיעשו מגבלות כלשהן על האינטרנט מאשר ה-"חחחח", עד כמה שאני חושב שזה דבר עילג ביותר ("LOL" כבר הרבה יותר מתוכחם מזה).

דקאנט אמר את זה או מישהו עם שם דומה אבל אני לא בטוח לא להתנפל יא חולים(וזה אני מוכן למות*
פורסם

דיי אתה מעצבן לי את המוח!!!

LooooooooooooooooooooL

:lol: :lol: :lol: :lol:

איזה עלוב הבנאדם שכתב את העצומה הזאת

כאילו מה אין מה לעשות בחיים?

פורסם

חח איזה קרועים :D לא חתמתי =\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים