פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מחבר באמת חבלאולי הייתי כמו מיכלאנג'לוזאת לא הכוונה שלי. אני חושב שאם היית מנסה פעם ב- ללכת לגלריות או לראות פסלים וכאלה אולי היית נהנה.
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים 5.....ואחד על החוסר אומנותיות שליליאור, ציפיתי ממך ליותר...אפילו הטובים ביותר מתקלקלים (עקב עבודות ניהול בזון).
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים הכותרת גאונית אתה פשוט לא מבין את הפשטות הגאונית שבאה דיייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!אני כבר לא יכול לראות את החתימה הזאת"אני רוצה את הראש של נסראללה"!!!!! זה לא אקדח אמיתי זה אקדח גז מדמיע מזו**| !!!!!! אתם רוצים לחסל את נסראללה עם גז מדמיע?!?!?! זהו,הייתי חייב פשוט לאמר את זה (זה לא אישי נגדך פיירסקיל )
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מחבר זה לא שהתקלקלתילא היה לי מעולם חוש אומנותשמע, אני גם לא יודע לצייר (בכלל), ואני לא מפסל או משהו, אבל אני יכול להתרשם מתמונות. תראה את זה ככה - תמונות טובות שמצולמות במצלמה דיגיטלית הן גם אומנות. אם אתה אוהב לראות תמונות טובות או מצלם כאלו. גם מודינג זה אומנות. עדיין לא אומנותי? :elkgrin: ד"א, מצאתי כותרת לת'רד ;Dולזה שמעלי - להוריד ראש עם אקדח? היה צריך לשים שם סכין מעוגלת, כזו שטובה לכריתת ראשים :itschy:
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים אני מעריך תמונות אומנותיות, וגם לא את כולן אלא את מה שמוצא חן בעינייכלומר זאת יכולה להיות תמונה הכי אומנותית בעולם אבל לא מוצאת חן בעיני = זאת לא אומנותזאת לא כותרת. אתה עדיין בחיפוש
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מחבר הייתה לי כותרת, אבל החלטתי שהיא לא מספיק מעניינת אז מחקתי אותה. את הכותרת הראשונה המצאתי בשנייה, אני לא מצליח להתעלות עליה בנתיים. לפי מה שכתוב כאן: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%AA גם התגובה האחרונה שלך פה בפורום הייתה אומנות, שלא תגיד שאתה לא אומנותי. מאידך - ההחלטה שלך שהכותרת שלי לא תקינה לא הייתה אומנותית בעליל, קח לתשומת ליבך .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.