עבור לתוכן

דרושה כותרת

Featured Replies

פורסם

הכותרת

אוי הכותרת

• תגובות 71
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קראתי את התקציר שהוא רשם שם, וחשבתי: "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח".

הכותרת מתאימה מאוד.. היא מתארת בידיוק מה שהכותב(פותח התראד) רוצה להעביר.

פורסם

לא היא לא

הוספה של "עצומה נגד ה-" היא כותרת מתאימה

"חחחחחחחח" היא לא כותרת מתאימה

פורסם
  • מחבר

הכותרת

אוי הכותרת

כותרת פיקנטית. ציפת לת'רד אחר.

פורסם

הכותרת גורמת לך לחתום על העצומה, ופותח התראד השיג את מטרתו. אתה לא מבין בדיחות. חחחחחח.

פורסם

אני לא חתמתי על העצומה

ואם הכותרת לא תשתנה לאחת חוקית הת'רד יינעל

פורסם
  • מחבר

הכותרת צריכה להיות עניינית וקשורה לנושא החדר (היא עניינית וקשורה לנושא החדר כאמור), וכתוב שכותרת טובה תזמין יותר אנשים להיכנס לחדר.

כותרות פיקנטיות נהוגות בעולם הספרים בשביל למשוך קוראים לעיין בכלל בספר שלך, והכותרת טובה אם היא גורמת לכך. היא יכולה להיות אירונית, צינית, מתחכמת או כל דבר אחר. אינפורמטיביות זה לא הערך הנעלה, זה גם לא תמיד מעניין. מי שקבע את החוקים של הפורום הזה אין לו שום הכשרה או ידע לקבוע אשר קבע, למורות שהחוקים כרובם הגיונים, ולכן התקנון זה לא דבר קדוש או נכון בהכרח. לפורומים לא רציניים כמו "כללי" אפשר גם להגמיש את החוקים בכותרות, כל עוד מתברר מכניסה לחדר שהכותרת היא אירונית/צינית כאמור ולא סתם כותרת לא מתוכחמת.

לא אכפת לי לשנות או שתשנה את הכותרת, אבל התקנון של האתר זה שוב לא בהכרח דבר נכון או קדוש, מה שלא סתרתי אותו מאחר והכותרת אינפורמטיבית למדי ביחס לת'רד וגורמת לאנשים להיכנס.

ואני גם לא חתמתי על העוצמה, סתם ביזבוז זמן.

פורסם
:kopfpatsch:
פורסם

ואווו אתם כ"כ מתפלצפים! :silly::s07::bash:

פורסם
  • מחבר

ואווו אתם כ"כ מתפלצפים! :silly::s07::bash:

התכוונת חופרים ;). ואני חופר רק כי אני יכול :-\

פורסם

אני דווקא נגד ה " חיחיחיחיחי"

פורסם

התכוונת חופרים ;). ואני חופר רק כי אני יכול :-\

65970132.gif

פורסם

הכותרת צריכה להיות עניינית וקשורה לנושא החדר (היא עניינית וקשורה לנושא החדר כאמור), וכתוב שכותרת טובה תזמין יותר אנשים להיכנס לחדר.

כותרות פיקנטיות נהוגות בעולם הספרים בשביל למשוך קוראים לעיין בכלל בספר שלך, והכותרת טובה אם היא גורמת לכך. היא יכולה להיות אירונית, צינית, מתחכמת או כל דבר אחר. אינפורמטיביות זה לא הערך הנעלה, זה גם לא תמיד מעניין. מי שקבע את החוקים של הפורום הזה אין לו שום הכשרה או ידע לקבוע אשר קבע, למורות שהחוקים כרובם הגיונים, ולכן התקנון זה לא דבר קדוש או נכון בהכרח. לפורומים לא רציניים כמו "כללי" אפשר גם להגמיש את החוקים בכותרות, כל עוד מתברר מכניסה לחדר שהכותרת היא אירונית/צינית כאמור ולא סתם כותרת לא מתוכחמת.

לא אכפת לי לשנות או שתשנה את הכותרת, אבל התקנון של האתר זה שוב לא בהכרח דבר נכון או קדוש, מה שלא סתרתי אותו מאחר והכותרת אינפורמטיבית למדי ביחס לת'רד וגורמת לאנשים להיכנס.

ואני גם לא חתמתי על העוצמה, סתם ביזבוז זמן.

זה ביזבוז זמן לאנשים שנכנסו כי חשבו שיש בת'רד משהו אחר

בפורום האינפורמטיביות יותר חשובה מההתחכמות או הציניות

ספרים זה משהו אחר, שם בכלל אין פיקוח אז אתה לא יכול להשוות

פורסם

עזבן חברה כולה כותרת גיא קינג אולי תשנה אותה ודיי במקום לחפור ולריב? :nixweiss:

נ.ב:תראו את חתימה 550...חתמתי....אבל לא בדיוק בשמי ועם המייל שלי :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים