עבור לתוכן

עזרה בהרשמה למוסד ללימודים גבוהים (אני על סף שבץ)

Featured Replies

פורסם

מעניין? אולי

קשור לת'ראד? לא.

אבל... אני די בטוח שהשטן גאה בתורת הגלים, היחסות והקוואנטים שהוא ברא, ואני די בטוח שבולצמן ושרדינגר הם שדים שנשלחו לכדור הארץ באופן אישי ע"י השטן כדי להפיץ את התורה שלו... ישו גנב לו את ההצגה לפני 2000 שנה, ועכשו הוא נוקם! היום יש לו כמות מאמינים שמתקרבת לכמות המאמינים שאלוהים צבר במשך 2000 שנה!

זה מה שקורה כשמזניחים את יחסי הציבור...

פורסם

מעניין? אולי

קשור לת'ראד? לא.

אבל... אני די בטוח שהשטן גאה בתורת הגלים, היחסות והקוואנטים שהוא ברא, ואני די בטוח שבולצמן ושרדינגר הם שדים שנשלחו לכדור הארץ באופן אישי ע"י השטן כדי להפיץ את התורה שלו... ישו גנב לו את ההצגה לפני 2000 שנה, ועכשו הוא נוקם! היום יש לו כמות מאמינים שמתקרבת לכמות המאמינים שאלוהים צבר במשך 2000 שנה!

זה מה שקורה כשמזניחים את יחסי הציבור...

:lol: :lol: :xyxthumbs:אכן והניסוי של שרדינגר עם החתול רק מוכיח את דבריך

פורסם

אולי תנסה לקחת אומגה 3? :silly:

זה מה שאני התחלתי לעשות כדי להעלות את הזיכרון (היסטוריה :-X היה לי מגן 30 אז לא ניגשתי ועכשיו אני עושה חורף)

פורסם

אגב, חדו"א לכלכלה לא אמור להיות קשה במיוחד... בד"כ הקורס ברמה הרבה יותר נמוכה מחדו"א לפיסיקה או הנדסת חשמל וכו... לא שזה יורד מהקטגוריה של סיוט שיגורם לפרדי קרוגר לבכות כמו ילדה קטנה...

לא בהכרח. בטכניון סטודנטים לתעו"נ (כלכלה, AKA מעשיה וטיול) לומדים אותה חדו"א כמו פיזיקאים, ועד לשנה האחרונה גם כמו חשמל ומחשבים.

מצד שני, בטכניון רפואנים לומדים פיזיקה 1, וארכיטקטים לומדים את המקצועות בסיס הכי קלים (מתמטיקה, פיזיקה וכו'), ככה שאולי זאת לא דוגמה טובה...

האמת, הטכניון הוא לא דוגמה לכלום, תשכחו שדיברנו עליו :-X

דןןקא פיסיקה 3 ממש נחמד ראיתי בודיו כמה הרצאות וזה נראה ממש מענין גם יש לי 3 ידידים שכבר אמרו לי שזה הקורס הלא הומניטרי הכי מעניין שהם למדו בטכניון

בכלל רוב האנשים שדיברתי איתם אמרו שחדו"א 1מ זה מבין 3 המקצואות הקשים ביותר(בנוסף לפיסיקה 1מ ואלגברה א מי שלומד את זה כמובן)

עם איזה אנשים אתה מדבר? מאיזה סמסטר הם? אלגברה א...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים