עבור לתוכן

כרטיס קול חדש -עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום

טוב בעיקרון אני בקרוב קונה מערכת 5.1 חדשה למחשב ככל הניראה זאת תיהיה לוגיט'ק Z-5500 או מערכת 5.1 של JBL שתחובר ע"י רסיבר

לכן אני חייב המלצה לכרטיס קול חדש כי המובנה שלי לא משהו למרות שהוא 8 ערוצים

אז ככה מה ההבדל בין היציאה קוקסאלית(ככה רושמים את זה?) ליצאה דיגיטלית ואיך לעזזאל היציאה הזאת ניראת יש לי בכרטיס המובנה יצאת בננה כזאת ואין לי מושג מזה

בקיצור אני חייב כרטיס קול שיהיה מספיק טוב לנצל את המערכת הזאת ראיתי כמה נחמדים של קריאטיב כל האודיוגי' למינהם אבל זה מוזר כי על פי זאפ הכי זול זה 390 בערך והכי יקר זה 100 ומשהו? WTF למה ההבדל הזה? :screwy:

תקציב אין לי מושג כל כך אני פשוט רוצה משהו איכותי שינצל את המערכת כמו שצריך אם זה ממש יקר אני ינסה להשיג את הכרטיס יד שנייה

פורסם

יציאה קוקסאלית נראית כמו rca רגיל

רק יהיה רשום לך דיגיטאל out/in (ותצטרך כבל קואקסלי להעביר אות דיגיטאלי למגבר )

אם מטרתך מוסיקה וסרטים- די לך ביציאה דיגיטאלית כלשהי.

אם משחקים- לך על קריאטיב אבל לא הזולים כי הם "חרה".

מה התקציב שלך +- ?

פורסם

תקציב אין לי מושג כל כך אני פשוט רוצה משהו איכותי שינצל את המערכת כמו שצריך אם זה ממש יקר אני ינסה להשיג את הכרטיס יד שנייה

כרטיס מעולה של קריאטיב http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372481

פורסם

שלום

אז ככה מה ההבדל בין היציאה קוקסאלית(ככה רושמים את זה?) ליצאה דיגיטלית ואיך לעזזאל היציאה הזאת ניראת יש לי בכרטיס המובנה יצאת בננה כזאת ואין לי מושג מזה

אין הבדל

היתרון בכרטיסים של קריאיטיב הוא רק אם אתה משתמש ביציאות האנלוגיות

פורסם

אני חושב שהמחיר שלו יקר רק כי הוא מגיע עם פאנל קדמי ושלט ודברים כאלה... השאלה אם אתה צריך את זה?

כרטיס מעולה של קריאטיב http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372481

שאלה שמעניינת אותי, למה ניתן לכרטיס הזה השם "music" ? מה הופך אותו להיות כל כך מיוחד למוסיקה?

פורסם
  • מחבר

מה אתה אומר על הכרטיס הזה ? - (CREATIVE X-Fi Fatal1ty FPS) - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4249

מה אני אומר אני אומר שאם הייתי ביל גייטס הייתי קונה אותו ::)

עד אז אני אסתפק בכרטיס פשוט יותר ובאמת חשבתי על הכרטיס ההוא של קריאטיב ה-X FI שעולה 700 ומשהו רשום עליו אקסטרים מיוזיק וגם אני שואל למה הוא כזה מיוחד למוזיקה? אני צריך את המערכת לסרטים מוזיקה ומשחקים בעיקרון

עוד שאלה MeTaLhAmMeR אם אני זוכר נכון אז יש לך את ה-Z5500 תגיד הם מתחברים אנלוגית וגם דיגיטלית נכון? היצאה הדיגיטלית שלהם ניראת קצת כמו חיבור של מסך (ריצאה רגילה לא DVI) ? יש הבדל גדול בסאונד אם אתה מחבר באנלוגי?

פורסם
  • מחבר

מה אני אומר אני אומר שאם הייתי ביל גייטס הייתי קונה אותו ::)

עד אז אני אסתפק בכרטיס פשוט יותר ובאמת חשבתי על הכרטיס ההוא של קריאטיב ה-X FI שעולה 700 ומשהו רשום עליו אקסטרים מיוזיק וגם אני שואל למה הוא כזה מיוחד למוזיקה? אני צריך את המערכת לסרטים מוזיקה ומשחקים בעיקרון

עוד שאלה MeTaLhAmMeR אם אני זוכר נכון אז יש לך את ה-Z5500 תגיד הם מתחברים אנלוגית וגם דיגיטלית נכון? היצאה הדיגיטלית שלהם ניראת קצת כמו חיבור של מסך (ריצאה רגילה לא DVI) ? יש הבדל גדול בסאונד אם אתה מחבר באנלוגי?

הקפצה

פורסם

כן יש לי את ה5500 ויש להם אופציה לחיבור אנלוגי או דיגיטלי... לא, החיבור שניראה כמו חיבור של מסך (הכוונה היא לVGA) היא בכלל יציאה שמתחברת לרסיבר שמגיע איתו...

יש הבדל בין האנלוגי לדיגיטלי, לא עצום אבל קיין הבדל

נ.ב. סליחה על התגובה המאוחרת

פורסם

ההבדל בין אנלוגי לדיגיטלי יכול להיות עצום ויכול להיות פחות.

זה תלוח בכרטיס, אם הכרטיס מעאפן אז האנלוגי גם ישמע בהתאם (מפענחים על הפנים) אבל אם הוא מעאפן ויש בו יציאה דיגיטלית אז אתה תשמע אחרת. (לא עובר דרך המפענחים בכרטיס)

פורסם

איזה יתרון אתה מקבל אם אתה מתחבר דיגטלית מכרטיס פשוט ומכרטיס יקר של קראיטיב במילא הכרטיס במצב דיגטלי משמש כמגשר בלבד ולא מנצלים את ה DAC האיכותי שלו ....

פורסם

למי שיש מגבר לא צריך כ.יקר . די לו ביציאה דיגיטאלית כלשהי.

ומי שכבר קנה כרטיס ברמה כמו האודיופיל

במוזיקה עדיף לחבר אנלוגי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים