פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים אני מעונין להגיע לתותחנים מה אתם יכולים לספר לי על יחידה זו :\כי אני ממש לא בטוח בנושאהפרופיל שלי לא מוגדר כי לא עברתי תצו עדין ויש לי בעיית נשימהתספרו לי מה עושים ביחידה הזו חוץ מלראות טילים על לבנון ועל עזה כמו עכשיו
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים זה מה שעושים בתותחנים, יורים על עזה ולבנון (ומקומות אחרים אם צריך)בעקרון אתה צריך לעשות בדיקת מאמץ ריאה ולפי זה יקבע הפרופיל שלךאתה יכול להסתיר את זה מהצבא אבל זה לא מומלץ בדיוק...לי יש אסטמה וזה הוריד לי ל72, כלומר מספיק בשביל ללכת לתותחנים,אבל זה תלוי כמה חמורה הבעיה שיש לך
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מחבר יש לי בעיה פחות חמורה מאסטמהנחיר אחד נושם והשני חסום ונושם ממש טיפהזה מקשה עלי בפעילות ספורטיבית כי אני מתקשה לנשום בגלל זה אם האףאם פרופיל 97 במקרה אני יוכל להגיע לתותחניםעוד שאלה:לא הלכתי לרופא שהוא ימלא את חלקו בדף שצריך למלות בקשר למצב בריאותי האם זה בסדר?חבר שלי סיפר שהם עושים פעילותיות בעזה נכנסים לשמה לבצע מעצרים האם זה נכון?
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים בשביל לברר מתי מקבלים צו ראשון תיכנס לאתר של צה"לזה תלוי בתאריך לידה העברי שלךעם 97 אתה יכול להגיע לתותחנים, צריך 72 ומעלה בשביל תותחניםאני די בטוח שזה לא בסדר ושאתה חייב ללכת לרופא שימלא את זהשוב, אתה יכול להסתיר מהם את הבעיה הזאת, אבל זה לא מומלץלגבי כמה הבעיה הספציפית שלך מורידה פרופיל (אם בכלל) אני בטוח שרופאריאות יוכל להגיד לך ולהפנות אותך לבדיקה מתאימה בשביל שתביא מכתב לצה"ל(היה עדיף אם היית עושה את זה מוקדם יותר, אבל שיהיה)לא נראה לי שתותחנים נכנסים לבצע מעצרים וכאלה, אלא רק יורים מרחוקעל עזה ולבנון, אבל לך תדע, אולי אני טועהאבל זה לא משנה את העובדה של אם אתה מסוגל ללכת לשם או לאאתה צריך פרופיל 72 ומעלה בשביל ללכת לתותחנים, זאת הדרישה היחידה
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מחבר סבבה תודהאני הולך היום לרופא המשפחה בישביל שהוא יחתום לי על המסמך..אני יגיד לו שיבדוק את הבעיה הזו ויצרף מכתב שהיא אכן קיימת.אני מעוניין ללכת לתותחנים או מודיעין אני יגיד את שניהם ברעיון של הצו הראשון
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מחבר גם אני הולך מחר ללשכת גיוס, בירושלים, כבר עברתי צו ראשון...רעיון אישי?רציתי לדעת אני חייבל עבור הכול ביום אחד או שאני יכול לעשות ראיון אישי ביום אחר?
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים ראיון FFS, ואח"כ אתה רוצה להגיע למודיעין...לא, אתה לא חייב לעבור את הכל ביום אחדאפשר את המבחנים לעשות ביום אחר, ואת כל השאר לעשות ביום של הצו הראשון (כלומר, מחר)את הראיון אין סיבה שלא לעשות עם שאר הדברים (בדיקה רפואית+אימות נתונים)ואני לא יודע אם אפשרי לעשות את זה ביום אחרלעומת זאת, את המבחנים אפשר, אם רוצים, לעשות ביום אחר(סתם מציק ומעצבן כי צריך להגיע שוב ללשכת גיוס, אבל אם אתה מרגיש רע או משהו, אז כדאיאם זה סתם אז כבר תעשה את זה ותסיים את זה)
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים אחי אם אתה מאזור הצפון אז אין לך מחר צו...לי צריך היה להיות מחר גם צו (בחיפה) והתקשרתי ואמרו לי שאין והם ישלחו תאריך חדש בדואר..אז תברר
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים רעיון אישי? רציתי לדעת אני חייבל עבור הכול ביום אחד או שאני יכול לעשות ראיון אישי ביום אחר? לא, אני בא לשם בשביל מבדקים לצוות אויר אתה יכול לעשות את המבחנים הפסיכוטכנים ביום אחר, לא יודע מה לגבי הראיון.
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מחבר ראיון FFS, ואח"כ אתה רוצה להגיע למודיעין... לא, אתה לא חייב לעבור את הכל ביום אחד אפשר את המבחנים לעשות ביום אחר, ואת כל השאר לעשות ביום של הצו הראשון (כלומר, מחר) את הראיון אין סיבה שלא לעשות עם שאר הדברים (בדיקה רפואית+אימות נתונים) ואני לא יודע אם אפשרי לעשות את זה ביום אחר לעומת זאת, את המבחנים אפשר, אם רוצים, לעשות ביום אחר (סתם מציק ומעצבן כי צריך להגיע שוב ללשכת גיוס, אבל אם אתה מרגיש רע או משהו, אז כדאי אם זה סתם אז כבר תעשה את זה ותסיים את זה) סבבה אני כותב + אוכל+ שומר על אחותי קצת לא מרוכז אני מבש לא מהצפון אז הצו מחר כרגיל אני מקווה לעשות מחר את הכול
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים בהצלחה...תספר איך היה מה עשו לך מה בדקו.. מענין לדעתאני גם צריך לקבל בזמן הקרוב.. אני עוד 3 חודש בן 17..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.