פורסם 2002 באוקטובר 1523 שנים שלום!כמו שאמרתי קודם, הכנתי תוכנית לחישוב התנגדויות. היא אומנם מאוד פשוטה, אבל אף אחד לא חשב על זה קודם...תהנו!
פורסם 2002 באוקטובר 1523 שנים תוסיף שם עצירה בסוף התוכנית כדי שהחלון לא יסגר.ב C אפשר להוסיף לדוגמאflushall();getchar();שנה את Enter current ל Enter nominal current ואת Enter initial voltage ל Enter nominalvoltage מה זה:Enter initial voltage ???חוץ מזה עובד מעולה.
פורסם 2002 באוקטובר 1523 שנים הוא נסגר ישר כשהוא אמור לתת את התוצאה :-\ וenter currect אמור להיות הAMP ?
פורסם 2002 באוקטובר 1523 שנים תשנה את המאפיינים של הקובץ ככה שהוא לא יסגר ביציאה.וכן, CURRANT זה AMP.עוד הצעת שיפור לתוכנה:אם אפשר שהיא לא תיסגר ביציאה אלא תשאל אם אני מעוניין לחשב עוד התנגדות.זה קצת מעצבן לפתוח את זה כל פעם מחדש...
פורסם 2002 באוקטובר 1523 שנים מחבר תשנה את המאפיינים של הקובץ ככה שהוא לא יסגר ביציאה.וכן, CURRANT זה AMP.עוד הצעת שיפור לתוכנה:אם אפשר שהיא לא תיסגר ביציאה אלא תשאל אם אני מעוניין לחשב עוד התנגדות.זה קצת מעצבן לפתוח את זה כל פעם מחדש...יש לי כבר גירסה שעושה את כל אלה, אבל יש בה קצת באגים, אני אסדר אותה מחש ביחד עם חבר שלי.בינתיים אתם יכולים להריץ את התוכנה דרך חלון דוס.
פורסם 2002 באוקטובר 1523 שנים יש לי כבר גירסה שעושה את כל אלה, אבל יש בה קצת באגים, אני אסדר אותה מחש ביחד עם חבר שלי. כשתסיים, האם תרצה שהתוכנה תועלה למדור ההורדות?
פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים מחבר יש לי כבר גירסה שעושה את כל אלה, אבל יש בה קצת באגים, אני אסדר אותה מחש ביחד עם חבר שלי. כשתסיים, האם תרצה שהתוכנה תועלה למדור ההורדות? כמובן! אשמח אם גם תוסיפו קישור אליה בשני המדריכים לבניית פאנבאס. העלתי גירסה שניה של התוכנה במקום הראשונה, אתם מוזמנים לבדוק אותה! ד"א, עמירם, כתבתי אותה בפסקל.
פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים מחבר באגים ???זאת תוכנית של 20 שורות קוד.זה לא בדיוק באג... יש לי עוד גירסה בבית, עם כל מני פקודות של עיצוב התוכנית, לא משהו שמשפיע על אופן הפעולה שלה, וזה כותב לי Eror 200, division by zero, אני צריך לדבר על זה עם חבר שלי, הוא מבין בזה.
פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים בפסקל פשוט תכתוב בסוףreadln; או readln();אחד משניהם אני כבר לא זוכרוזהו... זה יחכה לאנטר ואז יסגור את התוכניתוהקישור לא עובד..
פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים מחבר ok, אני תכף אתקן את הלינק, ויש עוד גרסה חדשה, אני אעלה אותה עוד כמה זמן.
פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים תכתובreadln()בסוף.תביא את הנוסחאות ואני יעשה משהו בשפה נורמלית(או כתוב פה את הקוד מקור ואני כבר אבין)
פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים תכתוב readln() בסוף. תביא את הנוסחאות ואני יעשה משהו בשפה נורמלית (או כתוב פה את הקוד מקור ואני כבר אבין) הקוד מקור עולה כסף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.