פורסם 2002 באוקטובר 1523 שנים האם אני יכול לעשות אוברקלוקינג למעבד הP3 1000GHZ עם לוח אם של ASUS ואם כן עד כמה אני יכול להגיע? וכמה זה ישפיע על הביצועים? תודה
פורסם 2002 באוקטובר 1523 שנים לא יפה להקפיץ הודעות :nono: ואנחנו לא עבדים שלך :nono: :nono: אבל התשובה היא לא. כי פנטיום 3 תמיד לא הצטיין באשרויות OC גבוהות (אבל הסלרי כן :smoke:)
פורסם 2002 באוקטובר 1523 שנים עניתי לך כבר. האפשרויות במעבד הזה נמוכות ביותר. נ.ב חיפוש היה מניב לך תשובות יותר טובות. יאיר
פורסם 2002 באוקטובר 1523 שנים חבל אם תקפיץ בסופו של דבר המנהלים יסגרו לך את הת'רד !אם למישהו יש מה להגיד בנושא הוא יגיד אתה לא צריך להקפיץ!וכמו שאמרו אנחנו לא עובדים שלך ואנחנו לא חייבים לענות לך!!עכשיו לנושא אתה תמיד יכול לנסות תלך לביוס ותחחיל לעלות בקפיצות של 5 תעשה בדיקה עם איזה תוכנה כבדה ואז תחזור תעלה עוד איזה 5 וככה תמשיךאם אתה מגיע לנקודה שהמחשב נופל מתי שאתה עושה בדיקה תוריד 3 MHZ ותבדוק אם הוא עובר אם הוא עובר תעלה בmhz 1 כל פעם עד שתראה מתי הוא לא יציב אם הוא לא עובר תמשיך להוריד עד שאתה מוצא את הנקודה שבה הוא כן יציב ועוד דבר מאוד חושב תדאג לקרור למעבד !לרוב ההיטסינק שמגיע עם המעבד לא מספיק בשביל אוברקלוק אז מומלץ לקנות משהו ....
פורסם 2002 באוקטובר 1523 שנים גם לחבר שלי יש לוח של ASUS לP3 ויש אפשרות לOC אבל היא נעולה תראה איך זה אצלך ובקשר ל"תענו לי" לא מחלקים בפורום הזה פקודות כי אז תקבל את אותו יחס.
פורסם 2002 באוקטובר 1523 שנים כנראה שאני חייב להקפיץ כי לא מתייחסים לזהאז בבקשה תענו ליאתה הקפצת את ההודעה אחרי 20 דקות, זה ממש מוגזם.לא נראה לי שאתה מבין את ההבדל בין פורום לצ'אט, אף אחד פה לא יושב 24 שעות ביום ומחכה לענות לך.לא אתפלא אם ההודעה תנעל.
פורסם 2002 באוקטובר 1523 שנים טוב אתם לא חייבים לרדת עליו ככה הוא חדש (כמוני ;D) ואני בטוח שפעם הבאה הוא לא יעשה את זה!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.