עבור לתוכן

סוגיה "משפטית" בקשר לשירות שרכשתי בטלפון

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איזה פרטים היא מעבירה להם

אולי את הMAC ADDRESS של המודם

• תגובות 37
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היה לי את זה פעם בהוט.דבר נחמד.

פורסם

יש לי חיבור בלי חייגן כבר למעלה משנה ולי לא עשו בכלל בעיות, למיטב זכרוני הוט חיברו אותי לבד לחיבור כזה...

פורסם
  • מחבר

גם אותי "בגלגול הקודם" שלי בהוט חיברו אותי מראש בחיבור כזה

היום רוב הספקיות לא ששות לתת חיבור כזה

פורסם

איך הם יודעים את הMAC ADDRESS שלך? אתה צריך להתחבר אליהם עם חייגן לפני שהם מחברים אותך בצורה הזו?

פורסם
  • מחבר

למה?

הסיבות שרוצים להפוך את החיבור ללא חייגן ל"לא חוקי בעליל" הן רבות ומגוונות

בין היתר - כדי שלא תהיה לך פרטיות

בחיבור ללא חייגן - רק חברת הכבלים יודעת מי אתה לפי ה IP, והם לא רוצים להתעסק עם זה, בעוד הספקית מחוייבת, רשויות החוק אמרו לספקיות - תמצאו פתרון, אם יש בנאדם שמאיים להתאבד באינטרנט באיזה פורום , צריך דרך להגיע אליו (כמובן שהאח הגדול משחק פה תפקיד ולא מדובר על "דאגה למתאבדים" בעיקר, אלא על דרך כללית למצוא אנשים לפי IP)

הפתרון שצץ באירופה ואח"כ הגיע גם לארצינו היה חייגן ה PPTP/L2TP בכבלים, ומאז זה עובד ככה

זה עדיין לא נכנס בחוק, ולכן יש חברות שעדיין מספקות חיבור ללא חייגן בתנאים מסויימים, ובלי תנאים בכלל (בזק בין לאומי למשל)

הספקיות ראו כי טוב החיבור בחייגן, מסיבות נוספות, כמו (בעבר - פריצה של מודמים בכבלים עבדה כך למשל)

החייגן מסוגל להגביל מהירות של מודם פרוץ (בחלק מהחברות, שיותר מודעות לעניין הזה)

כשאתה מחובר בחייגן, אתה לא יכול לחבר למודם מספר מחשבים/מכשירים ללא ראוטר

ואז יש יותר סיכוי שתקנה רשת ביתית מהספקית שלך

ועוד סיבות רבות...

איך הם יודעים את הMAC ADDRESS שלך? אתה צריך להתחבר אליהם עם חייגן לפני שהם מחברים אותך בצורה הזו?

הדבר היחיד שהטכנאי עשה כשהוא בא להתקין את האינטרנט זה להתקשר להוט ולתת להם את הMAC

פורסם

דווקא עיסקה בעל פה שנסרה בהסכמה או לחיצת יד היא חוזה לכל דבר,בדוק.

ולכן תמיד צריך להקליט שיחות עם חברות כאלה.אבל אם תתבע יש לך סיכוי לא רע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים