פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מצלמה : LZ3 של PANASONIC לא ערכתי אף אחת מהתמונות (חוץ מגודל) למרות שחלק לא יזיק להן עריכה. כל התמונות צולמו באוטו' חוץ מכמה בודדות (במקרה כזה אני ירשום מעל התמונה). הלכתי לטיול בלי חצובה (לא יודע למה עשיתי את זה). אבנים יפות שראינו על החוף (מאקרו) המלון מבחוץ (צילום לילה + חשיפה הכי ארוכה שאפשר במצלמה) המסדרון בקומה שלנו במלון (חשיפה ארוכה) כד שהיה בלובי של המלון (ISO 400) כד אחר שהיה בלובי (ISO 400 + חשיפה ארוכה) כד שלישי שהיה בלובי (ISO 400 + חשיפה ארוכה) הכניסה לעיר העתיקה (שלהם) השטח שמיסביב לעיר העתיקה חלקים מהחומה של העיר יונים בעיר העתיקה בית הכנסת הישן מאוחר יותר אני אוסיף עוד תמונות.
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים רוב התמונות תיירותיות ומקומן באלבום, למרות זאת השתרבבו תמונה או שתיים שכבר קרובות יות רלמשהו אחר, כמו היונה למשל או הטירה עם הקשת השחורה, זה הכיוון שאליו אתה צריך ללכת לדעתי...
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים היונה ששותה תמונה יפהבתמונה עם המלון בלילה מבחוץ והחשיפה הארוכה המלון מטושטש - הידיים שלך זזו בזמן הצילום תנסה להצמיד מרפקים לגוף ולעצור נשימה תוך כדיהצילום
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מחבר היונה באמת התמונה הכי יפה שיש לי מהטיול. הצילום של המלון ניסיתי מלא פעמים וזה הכי טוב שהצלחתי (רעידות בידים לא יכול לשלוט בזה) אם הייתה לי את החצובה זה היה יוצא טוב
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים היונה ששותה - תמונה יפה, בעיית חשיפה \=הטירה עם הקשת - תמונה עם פוטנציאל, חיתוך וזווית צילום גרועים מאוד ... :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.