עבור לתוכן

שאלה בקשר לפלאפון

Featured Replies

פורסם

היי כולם! :P

קניתי פלאפון(יותר נכון אחותי) MOTOROLA RAZR V3 והקטע הוא שאני לא מבין בכלל בפלפונים,אחרי חיפוש מידע באינטרנט ראיתי שיש את V3X שנראה לי נחמד.

אז עכשיו ברצוני להחליף את הפלפון לV3X,האם אני אצטרך להוסיף על זה כסף?(חוץ מהמחיר שאני אצטרך להוסיף לV3X כי מן הסתם הוא יקר יותר)

יעשו לי בעיות אתם חושבים?

תודה :silly:

פורסם

אם קניתם את ה V3 בימים האחרונים אז אולי אתם עוד יכולים לעשות ביטול עסקה.

אם לא, אז זה דיי אבוד לך, אף אחד לא יתן לך לשדרג בתנאים נורמליים.

פורסם
  • מחבר

קניתי היום חחח

פורסם

יש כאן קאצ' לא קטן

התשלום החודשי על המכשיר הוא לא סתם "תשלום חודשי למשך 3 שנים"

אתה קנית את המכשיר...פשוט קנית אותו ב-36 תשלומים חודשיים...

הסיכוי היחידי שלך יהיה אם הספקית תסכים לך לעשות טרייד-אין ולהחליף את המכשיר שלך ל-V3X [שהוא טוב פי כמה וכמה מה-V3] בתמורה לתוספת של תשלום חודשי קטנה....לך אליהם ותשאל.

פורסם

כרגע, החוק להגנת הצרכן מגן עליך, וזכותך המלאה לעשות ביטול עסקה מלא (כאילו העסקה לא בוצעה מעולם), גם בלי לתת להם סיבה.

אבל תעשה את זה מחר על הבוקר, כי אני יודע שאצל החברות הסלולריות יש כל מיני עיגולי פינות בחוקים האלה (אם קנית מכשיר חדש\שדרוג דרך מרכז שירות\מוקד טלפוני וכו, אז החוקים משתנים).

פורסם
  • מחבר

אז כדאי לי ללכת אליהם ולבטל את העסקה או להגיד להם שאני רוצה להחליף לV3X ?

פורסם

אם כבר פתחת, הדלקת וכו', אני חושב שהם לא יסכימו לקבל אותו (החוק אומר 14 יום אם לא נעשה כל שימוש במוצר והוא מוחזר ארוז באריזתו המקורית).

אמנם את הV3X אפשר להשיג ב1044 שקלים (וגם אחרי חישוב דמי תוכנית ודמי דור שלישי לשנתיים זה יוצא פחות מ2K) באורנג', אבל אם אין לה בו שימוש באמת שלא כדאי.

לי יש את שני המכשירים בבית (לי X ולאח שלי סתם V3), ואני יכול לומר לך שהV3 הרבה יותר אלגנטי ויפה, סוללה בריאה למדי, קל ודק, אבל די איטי. הV3X יחסית שמן, כבד, גדול אבל פתרו בו את כל הבאגים, הוא הרבה יותר מיר והמסך שלו טוב הרבה יותר.

פורסם
  • מחבר

:-[

פתחתי והדלקתי :'(

אוקי אני אלך מחר נראה מה יצא לי מיזה :nixweiss:

תודה רבה לכולם :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים