עבור לתוכן

אתרים שמלמדים לתכנת

Featured Replies

פורסם

יש לי בינתיים זמן פנוי אז החלטתי ללמוד לתכנת.

תביאו לי בקשה לינקים לאתרים שמלמדים לתכנת ממש מההתחלה לכאלה שאין להם ידע בנושא?

שפה לא ממש חשוב לי אבל עיברית קצת יותר עדיף ובקשה בשפה פשוטה וקלה להבנה

תודה לכול העונים

פורסם

תקנה ספר.

פורסם
  • מחבר

לתיכנות לא לבנית אתרים

ולtb0001 אין לי כסף או כוח לקראו ספרים שונא לקראו אבל באינטר נט אני עוד יכול לקרוא, אני שונא את הקטע הזה של לדפדף וזה שתמיד הדף הקודם חוזר חזרה :P what computer for

פורסם

אל תזלזל בJS, היא שפת תיכנות לכל דבר למרות שלא מפותחת כמו האחרות.

אם אתה חסר כל רקע בתיכנות הספר המצויין של זינדל (ובעברית!) שהבאתי יכיר לך דרכה את הבסיס לתיכנות, המשותף לכל השפות.

לא חושב שתמצא אתר חינם אחר שילמד אותך בכזו יסודיות את הבסיס לתיכנות, לא שכן בעברית.

אם אתה רוצה ללמוד על נושאים יותר מתקדמים נסה את http://java.sun.com/docs/books/tutorial/java/index.html

פורסם
]

ולtb0001 אין לי כסף או כוח לקראו ספרים שונא לקראו אבל באינטר נט אני עוד יכול לקרוא, אני שונא את הקטע הזה של לדפדף וזה שתמיד הדף הקודם חוזר חזרה :P what computer for

ללמוד תיכנות, או בכלל ללמוד משהו ברמה קצת יותר מנמוכה, כרוך ב-הרבה- מאד קריאה. אם אתה לא מסוגל לעשות את זה, אין לך ממש מה לחפש.

קריאה מספרים (או מדפים מודפסים באופן כללי) הרבה יותר קלה ונוחה מאשר קריאה מהמסך, בדרך כלל.

פורסם
  • מחבר
]

ללמוד תיכנות, או בכלל ללמוד משהו ברמה קצת יותר מנמוכה, כרוך ב-הרבה- מאד קריאה. אם אתה לא מסוגל לעשות את זה, אין לך ממש מה לחפש.

קריאה מספרים (או מדפים מודפסים באופן כללי) הרבה יותר קלה ונוחה מאשר קריאה מהמסך, בדרך כלל.

אבל לא אצלי, ואני מוכן אבל אין לי ממש מאיפה להשיג ספרים

פורסם

אם אין לך ידע בתכנות בכלל

אז כדאי להתחיל עם c , אחרי תלמד שפה אחת ותבין את העקרונות תוכל ללמוד כל שפה שתרצה בלי בעיה.

תקח איזה ספר בספריה או תחפש בגוגל אולי תמצא איזה ebook אבל קרוב לוודאי שתמצא רק באנגלית כך שאם יש לך בעיה עם זה אתה צריך להשיג ספר.

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה עם אנגלית יש לי בעיה עם אנגלית גובהה וכשאומרים כול מיני מושגים שאין לי מושג מהם

פורסם

בבילון?

פורסם
  • מחבר

אפשרות אבל אני מנסה לשמור חמש מטר מהתוכנה הזאות

פורסם

למה?

פורסם
  • מחבר

למה?

Bad experince

ומעוד מעצבנת

פורסם

אני הייתי מציע לך לעשות מאמץ ולקרוא באנגלית... זה יהיה קשה עכשיו, אבל בסופו של דבר זה ישפר את האנגלית שלך דרמטית ותוכל ללמוד הרבה, כי רוב החומר באינטרנט הוא לא בעברית... בכוונה לא אמרתי הרוב באנגלית, כי הרוב לדעתי בגרמנית בכל מה שנוגע לתכנות... ::)

בכך אופן, אני הייתי מציע לחפש איבוקים באיימש או קזה או אידונקי. באחרון הסיכויים הכי טובים למצוא משהו טוב... מפתחות החיפוש:

c, c++, ebook...

אם אתה רוצה אתר מעולה ללימוד תכנות, המתמחה במשחקים (דבר מעניין, לאנשים שדורשים את זה יחסית, כמוך - תקן אותי אם אני טועה...)

www.gamedev.net

תיכנס ל:

For Beginners

יש שם ההההההההההההההההההההההההכל!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים