עבור לתוכן

רעיון שחשבתי עליו - ספריית סרטים

Featured Replies

פורסם

מה הייתם אומרים על הרעיון לקנות HD של 120 GIGA (אני חשבתי על ה- WD 120GB 7200RPM 8MB) ולהכניס בו רק סרטים?!

הרבה יותר נוח מדיסקים אני חושב לא?!

תגידו כמה ג'יגה יש בסרט DVD? האם המדיות של ה- 4.7 (מה המחיר שלהם דרך אגב) מספיקות לכל הסרטים? האם באמת יש צורך במדיות של ה- 9.7 ג'יגה (חוץ מגיבוי)?

פורסם

אני לא יודע עם יש לזה טעם ... אבל עם כבר אז עדיף לפוצץ אותו ב DivX שכל סרט לוקח 700MB איכות DVD אבל זה רק שניתן לראות במחשב ..

אבל לדעתי עדיף לצרוב את הסרטים על דיסקים במקום לשמור בהארד דיסק .

פורסם

יש תוכנות שאם אתה הופך אותו לפורמט DIVX הוא הופך ל700 מגה (תלוי גם בזמן שהסרט אורך)

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע עם יש לזה טעם ... אבל עם כבר אז עדיף לפוצץ אותו ב DivX שכל סרט לוקח 700MB איכות DVD אבל זה רק שניתן לראות במחשב ..

אבל לדעתי עדיף לצרוב את הסרטים על דיסקים במקום לשמור בהארד דיסק .

אני מדבר על סרטי DivX וכפי שאתה יודע בטח יש כבר TV-OUT (יש לי) ככה שדברים יראו נחמד על הסוני 29" שלי! ;)

פורסם
יש תוכנות שאם אתה הופך אותו לפורמט DIVX הוא הופך ל700 מגה (תלוי גם בזמן שהסרט אורך)

אתה מבין שכדי להפוך עשרות סרטים לפורמט mpeg 4 יקח לו חודש אם לא יותר, סרט אחד לוקח כמה שעות טובות לקודד.

ועכשיו לשאלה המקורית, רעיון מעניין אבל קשה לומר עד כמה הוא שימושי, הארד דיסק הוא לא מי יודע מה נייד יחסית לדיסק.

פורסם
  • מחבר

אתה מבין שכדי להפוך עשרות סרטים לפורמט mpeg 4 יקח לו חודש אם לא יותר, סרט אחד לוקח כמה שעות טובות לקודד.

ועכשיו לשאלה המקורית, רעיון מעניין אבל קשה לומר עד כמה הוא שימושי, הארד דיסק הוא לא מי יודע מה נייד יחסית לדיסק.

אני מדבר על סרטים שאני מוריד (לא רוצה להיכנס לעניין ה- WAREZ) ולא מקודד בעצמי....

תראה בנושא הניידות אפשר לטפל בעזרת מגירה זאת לא צריכה להיות בעיה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים