עבור לתוכן

האם ישראל איבדה את כושר ההרתעה שלה והאם הפסדנו במלחמה ???

Featured Replies

פורסם

"ב-13 ליולי אף אחד לא שיער ששלוש אוגדות יצטרכו להכנס ללבנון כי המטרה הייתה השמדת תשתית החיזבאללה מהאוויר"

לחיזבאללה אין "תשתיות". חיזבאללה זה ארגון גרילה. אתה לא יכול להילחם בארגון גרילה עם מטוסים. מתוך 26 ימי לחימה, כמה הימים הראשונים של ההפצצות מהאוויר היו בזבוז מוחלט.

הרשה לי צטט לך גם שורה שדן חלוץ אמר:

"אפס רקטות אל ישובי ישראל מעולם לא היה היעד של הלחימה"

אז אנחנו נשב ונמשיך לאכול חרא בשקט. ל 2 חברים שלי כבר הלך הבית. מי הבא בתוך?

לחיזבאללה אין תשתיות? אוי, איך רואים שאתה באמת בסך הכל ילד בן 16. לחיזבאללה יש תשתיות בקנה מידה שהפתיע את צה"ל, כי אף אחד לא שיער שהם מבוססים עד כדי כך טוב בדרום לבנון.

והרמטכ"ל צודק ב-100% - אין טעם לבזבז משאבים על מטרה שאי אפשר להשיג אותה בין כה וכה; אי אפשר להשמיד את כל משגרי הרקטות בדרום לבנון. זו עובדה. ואני באמת מאוד מצטער שלשני חברים שלך כבר הלך הבית, אבל רק כדי להמחיש לך עד כמה אתה בכיין - אפילו המשפחות שהצטרפו בחודש האחרון למעגל הנורא של המשפחות השכולות מבינות שהקורבן לא היה לשווא ושמדובר במלחמה שתקבע את כיוון המזרח התיכון.

• תגובות 48
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מבצעית כבר מ 2004, נערכה הדגמה בה המערכת יירטה מטח של 24 קטיושות במספר שניות, בלי לפספס אפילו אחת.

רק שעד שלא תהיה גרסה ניידת קטנה מספיק (משאית) אז זה לא שימושי במיוחד. להציב אחת בקרית שמונה יהיה חכם, זה כן.

MiniMizer-

שים לב למרכאות על המילה תשתיות. אני לא אומר שהם לא יושבים חזק בלבנון, כי הם כבר שם בתוך האדמה (תרתי משמע)

זה כבר מעבר לארגון טרור, זה צבא טרור. אני מודע לזה טוב מאוד.

אני לא אומר ששום קורבן הוא לשווא. אני אומר שהכי טוב יהיה להימנע מקורבנות, מן הסתם.

אני לא מבין למה לא מאמצים את השיטה של ארה"ב בוויטנאם- לרכך אווירית, ורק אז להיכנס קרקעית. אצלנו "מרככים" בירי תותחים, זה פשוט לא מספיק.

פורסם

יותר פשוט לשפוך ולהדליק

ואם לא תהיה ברירה זה מה שיהיה

אפילו האמריקיים האמצים מעצמת העל מאוכזבת מאיתנו

תיראו אלו הצלחות יש להם בעירק אפגניסטאן

פורסם

תיראו אלו הצלחות יש להם בעירק אפגניסטאן

כן, עירק היא ממש סיפור הצלחה, חבל על הזמן.. איבדו בינתיים רק 2,600 חיילים, מתוכם 2,450 נהרגו אחרי כיבוש עירק.

פורסם

עירק היא כישלון מהדהד של האמריקאים.מלחמת אזרחים הולכת שם עם עשרות הרוגים מידי יום ואף אחד לא רואה שינוי באופק.

פורסם

מה היה קורה אם האמריקאים לא היו נכנסים לעיראק , זו שאלה מעניינת.

לפעמים פשוט נראה לי שארצות האיסלאם הקיצוני הם פשוט זן אחר במין האנושי

משהו שלא ממש ברור לו אם הוא אדם או קוף , מין גזע ביניים ( קונוטציות שליליות , אבל אני לא מנסה להיות גזעני חלילה).

פורסם

הלואי והיו קופים

פורסם

היטלר העדיף ש 6 מליון יהודים ימותו וגרמני אחד לא יאבד את העבודה. יש בעיה עם זה? תאכל במבה.

אידיוט.

:yelclap:

פורסם

לחיזבאללה אין תשתיות? אוי, איך רואים שאתה באמת בסך הכל ילד בן 16. לחיזבאללה יש תשתיות בקנה מידה שהפתיע את צה"ל, כי אף אחד לא שיער שהם מבוססים עד כדי כך טוב בדרום לבנון.

והרמטכ"ל צודק ב-100% - אין טעם לבזבז משאבים על מטרה שאי אפשר להשיג אותה בין כה וכה; אי אפשר להשמיד את כל משגרי הרקטות בדרום לבנון. זו עובדה. ואני באמת מאוד מצטער שלשני חברים שלך כבר הלך הבית, אבל רק כדי להמחיש לך עד כמה אתה בכיין - אפילו המשפחות שהצטרפו בחודש האחרון למעגל הנורא של המשפחות השכולות מבינות שהקורבן לא היה לשווא ושמדובר במלחמה שתקבע את כיוון המזרח התיכון.

שום דבר לא הפתיע את צה"ל חיל המודיעין מתריע מ2001 על כל דבר שהחיזבאללה עושה, לייתר דיוק מ98 הוא התחיל להתריע שתוך 5 שנים לחיזבאללה תיהיה יכולת פגיעה בעומק ישראל. כל דבר החל מהרקטה הכי קטנה עד לטיל שפגע בחנית, על הכל התריאו.

פורסם

ישראל איבדה ממזמן את כושר ההרתעה שלה לפחות כ19 שנה מאז האינתיפאדה הראשונה.מאז הערבים למדו שאין שום סיבה לפחד מאיתנו והם יכולים לעשות בנו כמעט כל מה שעולה על רוחם מפני שאנו תמיד נרחם ונוותר להם.מפני שאנו עם ללא כבוד עצמי וללא היגיון בריא והרי ישנם הוכחות חותכות לכך.כי מה קרה מאז הערבים פתחו באינתיפאדה בזריקת אבנים ובקבוקים ואנו אמרנו אלה רק ילדים ונהגנו בהם בכפפות משי במקום בכח ובנחישות. לאחר מכן באו הסכמי הכניעה שנקראים הסכמי אוסלו שבהם נתנו להם חלקים נרחבים מיהודה ושומרון לאחר מכן "יצאנו"(ברחנו) מלבנון ואיפשרנו לאירגון הטרור חיזבאלה להתארגן ולהתבסס בדרום לבנון (דבר שאנו משלמים עליו ביוקר). לאחר מכן" יצאנו" (ברחנו) מרצועת עזה ואיפשרנו להקים שם מדינת טרור של החמס.כתוצאה מדברים אלה ואחרים אין זה פלא שיכולת ההרתעה שלנו שואפת לאפס.ואין זה פלא שהערבים ממשיכים לגרום לנו צרות צרורות בכל מקום.

פורסם

יותר מיזה אפילו אם החיזבלה יזרקו עלינו כימי

אנחנו לא נשיב להם באותו המטבע

פורסם

יותר מיזה אפילו אם החיזבלה יזרקו עלינו כימי

אנחנו לא נשיב להם באותו המטבע

זה חצי נכון כי אם הם יזרקו כימי (והם לא יעשו את זה) אנחנו פשוט נשתיל להם פצצה אחת שתהרוס להם ערים שלמות (ויש לנו ת'יכולת)

פורסם
  • מחבר

זה חצי נכון כי אם הם יזרקו כימי (והם לא יעשו את זה) אנחנו פשוט נשתיל להם פצצה אחת שתהרוס להם ערים שלמות (ויש לנו ת'יכולת)

אם פרץ ואולמרט בשילטון, אני לא חושב ...

פורסם

התרעה?

מדינה שפותחת במלחמה בגלל שלושה חיילים חטופים..

זה התרעה...

מי שירצה לחטוף לנו חייל בפעם הבאה, יחשוב פעמיים!

פורסם

הרתעה, לא התרעה, מהמילה "רתע".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים