עבור לתוכן

רעשים ברמקולים

Featured Replies

פורסם

שלום,

לא מזמן התחילו רעשים מעצבנים ברמקולים, ולכן החלפתי אותם. הרעשים המשיכו והנחתי שהבעיה היא בכרטיס קול, לכן קניתי חדש SOUNDBLASTER AUDIGY.

בנוסף שידרגתי את הזיכרון ל שני זכרונות של 512 אחד של קיגסטון, והשני של חברה אחרת שאני לא זוכר כרגע.

עכשיו ההפרעות ממשיכות, בכל פעם שאני פותח דפדפן או עובר בין הלשוניות בפיירפוקס, יש הפרעות מעצבנות במוזיקה. למה זה יכול להיות קשור?

תודה

פורסם

זה קליק? או משו אחר?

נ.ב

איזה מחשב יש לך? כמה מקום פנוי יש לך? איזה רמקולים?

פורסם

יכול להיות שאתה נמצא בתוך ממ"ד? לפי מה שהבנתי החשמל סטטי בממ"ד מציק במיוחד :-X

פורסם

ממ אני לא חושב, המחשב שלי גם בממד ואין לי שום בעיה כזאת

פורסם

הרמקולים מרעישים כל הזמן גם בלי מוסיקה?

מרעישים רק בשירים מסויימים?

מרעישים במשחקים?

אולי יש לך טלביזיה לידם או משהו כזה?

תנסה לראות אם עם אוזניות גם יש רעש

פורסם

תנסה להוריד את הווליום במערכת שלך... לפעמים כשהווליום נמצא על MAX שומעים מן רעשים מוזרים...

פורסם
  • מחבר

תגובות-

הרעש הוא יותר דומה לרעש של כחכוך, בדיוק כמו ששומעים אם הפלאפון מצלצל כשהוא קרוב למסך.

הרמקולים מרעישים רק כשאני גולש באינטרנט ושומע מוזיקה... מאוד מוזר.

הווליום לא על מקסימום, גם ברמקולים גם במחשב וגם בתוכנה.

אין טלויזיה לידם, ואין חיבור לאוזניות.

אני לא בממד.

:nixweiss:

תודה בכל מקרה...

פורסם

לפי דעתי זה או מתח לא יציב או בעייה במימברנה, אבל אתה אומר שהרעש הופיע גם ברמקולים חדשים שהבאת אז זה כנראה בעייה עם המתח...

תנסה לשמוע אותם אצל חבר או משהו כזה...

שאלה: הבית שלך נמצא ליד קו מתח גבוה או אנטנה סלולארית?

עוד שאלה: איך מתקמת את הרמקולים ביחס למסך והמחשב? (מתחת\ מעל\ מקדימה\ מאחור\ באיזה מרחק...)

פורסם

תבדוק את הכבלים ימתחברים למחשב/חשמל תראה שהם לא יותר מידי מסובחים עם כבלים אחרים.....

תבדוק שאים פלאפון או חפץ מגנטי אחר ליד הרמקולים......

אם זה רמקולים לא איכותיים אז יכל להיות שאם הפעלת אותם חזק מידי הם נהרסו.......

פורסם

אם אתה מחובר לאינטרנט בכבלים, יכול להיות שאתה מקבל מהשקע איזו השראה שמפריעה לרמקולים.

ומומלץ לבדוק שהכבלים של הרמקולים לא מסובכים סביב איזה שנאי.

פורסם

נסה את זה...

לוח בקרה - צלילים והתקני שמע - צלילים - סייר - תחילת ניווט - ובצלילים תשנה שם ללא.

כנס גם להגדרות של הכרטיס קול, אפשרויות - מאפיינים ותסמן שם את הכל בוי (v). לאחר מכן תעשה השתק להכל חוץ מל wave/mp3.

פורסם

נסה את זה...

לוח בקרה - צלילים והתקני שמע - צלילים - סייר - תחילת ניווט - ובצלילים תשנה שם ללא.

כנס גם להגדרות של הכרטיס קול, אפשרויות - מאפיינים ותסמן שם את הכל בוי (v). לאחר מכן תעשה השתק להכל חוץ מל wave/mp3.

נכון, תוודא שהמיקרופון וה-LINE IN במצב "השתק".

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את כל מה שאמרתם, אבל עדיין אין ישועה.

נראה שיש איזשהוא קשר מוזר בין המוזיקה לדפדפן. כל פעם שאני עושה איזשהיא פעולה עם הדפדפן (פותח לשונית חדשה, עובר אתר...), יש הפרעה במוזיקה. לפעמים השיר אפילו נעצר לכמה שניות או מאט טיפה. בהתחלה חשבתי שזאת בעיית זיכרון, אבל יש לי ג'יגה, ואני ממש לא קרוב לנצל אפילו חצי כך שלא נראה לי שזה זה.

פורסם

ניסיתי לבדוק וירוסים ו spyware? נסה גם לסדר לבדוק ולתקן שגיאות עם תוכנות שונות (כמו למשל tune up).

defragment גם עשוי לעזור...

פורסם

יכל להיות שיש לך אינטרנט אלחוטי ? אולי

אולי פלאפון או כמו שאמרו אנטנות וכדומה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים