עבור לתוכן

תמליצו לי על כרטיס זול עבור המשחק cs1.6

Featured Replies

פורסם

רעיון מצויין קח את 6200 ותעשה לו oc ושוב אל תגיד שלא אמרו לך 6600 HARA RECOIL מניסיון!@

• תגובות 59
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
link=topic=195739.msg1715985#msg1715985 date=1154975299]

היה מישהו שתול חחחחחחח חוץ מיזה זה גניבה גם אם תשחזר היא לא תעזור לך.... ואת הסטים אתה יכול לשחזר מתי שבא לך אין אפשרות לשנות את האימייל שנכתב ואם יש דרך תגידו לי :smile1:

בטח שאפשר לשנות, אתה חושב שעשו אותי באצבע? :nono:

אוקיי.

ואתה אומר את זה בתור?

רואים שאתה בכלל לא משחק קונטר, שיחקתי מספיק כדי לרשום מה שרשמתי למעלה אז אם אתה לא מבין חבל סתם להטעות.

ואכן, הגיפה 2 בקודם שלי סחב קונטר על כמעט 100 אפ פי אס, חוץ מרימוני עשן שזה ירד ל 15 :s05:

בתור מישהו ששיחק CS:CZ, אח"כ ב-CS1.6 ואח"כ ב-CS:S.

וחזרה לנושא - כל כרטיס מסך עדכני יריץ לך CS1.6 חלק, גם את CS:S.

פורסם
  • מחבר
link=topic=195739.msg1716814#msg1716814 date=1155025363]

רעיון מצויין קח את 6200 ותעשה לו oc ושוב אל תגיד שלא אמרו לך 6600 HARA RECOIL מניסיון!@

למה מה זה המשחק הזה שאם אני יקנה תכרטיס מסך הזה אז יהיה לי ריקול חרא

תסביר למה איזה כרטיס כבר תה רוצה שאני יביא!?

פורסם

וחזרה לנושא - כל כרטיס מסך עדכני יריץ לך CS1.6 חלק, גם את CS:S.

ממש ממש לא נכון.

אולי רק בהגדרות נמוכות-בינוניות....

בהגדרות גבוהות CSS דורש יותר מ6600GT כדי לרוץ חלק במפות החדשות (milita והאחרות עם הHDR).

אז זה ממש לא מדוייק שכל כרטיס עדכני יריץ אותו חלק, למעשה המפות החדשות עם הHDR וכל שאר החטיפים שוות ערך לHL:LC.

ומה זה כרטיס מסך עדכני?

מהדור החדש? זה יכול להיות גם 7300GS...

תומך DX9? זה גם X300 או 6200TC....

פורסם

ככה זה אין לי תשובה של ממש אבל אני בתור שחקן ותיק יודע שככה לא משנה אם איזה הגדרות או מה שתירצה הוא פשוט לא תיפגע יש אנשים שיש להם את הכרטיס הזה כבר שנתיים ועדין הם לא רגילים לריקויל שלהם ד"א זה לא קטע של משיחק שעובד חלק זה קטע של ריקויל

על המחשב הקודם שלי שהוא היה

asus p4v800-x משהו כזה

2/6 nortwood

512 a data 266hz

Gf5500

היה לי יציב 99fps

אחרי זה החלפתי ל5700VE ואז היה לי 100 יציב אחרי 3 סמוקים היה יורד fps

והיה הבדל גדול בריקיול ויש גם קטע של דרופים שאת זה geforce 3ti200 לא יכול להחזיק

לפי המחשבים של הeswc היה להם 7600GS אני חושב והרבה אמרו שcs עבד שם טוב מאוד והכל פגע מצויין

פורסם

רגע אז אם אני יצמיד 7950 2x לבגד שלי ויחזיק מיניגאן, לא יהיה לי הדף איתו?

פורסם

ממש ממש לא נכון.

אולי רק בהגדרות נמוכות-בינוניות....

ממש ממש כן נכון, אני משחק בהגדרות האופטימליות שהמשחק קבע (נכנסתי לראות את ההגדרות, הרוב נמצא על בינוני) - המשחק רץ ממש חלק, אפילו כאשר יש רימוני עשן. אני מדבר על CS:S, אגב.

פורסם

ממש ממש כן נכון, אני משחק בהגדרות האופטימליות שהמשחק קבע (נכנסתי לראות את ההגדרות, הרוב נמצא על בינוני) - המשחק רץ ממש חלק, אפילו כאשר יש רימוני עשן. אני מדבר על CS:S, אגב.

האאא לא ראיתי בכלל שיש לך GF4... מה הפלא..... :s07:

בהגדרות DX8 אין הרבה אפקטים שלא נדבר בכלל על HDR, במצב כזה המשחק קל להחריד ולא דורש כח עיבוד רציני בכלל כדי שכרטיסי דור קודם יצליחו להריץ אותו.....

אז מן הסתם המשחק רץ לך חלק אבל אתה בכלל לא רואה המון אפקטים ופרטים שהוכנסו בו בהגדרות DX9 (הרי מדובר במשחק מבוסס DX9B ולא DX8).

בכל מקרה דיברתי רק על מפות הHDR האחרונות שכבדות ושוות ערך לHL:LC, לך תראה בנצ'ים של LC בהגדרות גבוהות כולל HDR+רזולוציות גבהות+פילטרים ותבין שלא מדובר במשחק שנמדד בקלות שלו עפ"י איך שהוא רץ על GF4.

פורסם

אנ י לא עברתי על כל הת'ראד, אבל יש פה חבר'ה שממליצים לו על 6600GT וכד'.

הסחפות מוחלטת. אם הבנאדם מבקש כרטיס טוב עבור cs 1.6 יספיק לו כרטיס כמו 9600pro/xt שהוא יכול לקנות ב-150 שקל.

פורסם

במקום לפתוח דיון חדש יש לי שאלה דיי דומה...

יש לי מפרט AMD 2500, 512MB , 80GB. השאלה היא מה הכרטיס לAGP הזול ביותר שיריץ Counter-Strike 1.6 בצורה הטובה ביותר. כלומר 100FPS בעשן והכל..? תודה.

פורסם

יש לי מפרט AMD 2500, 512MB , 80GB. השאלה היא מה הכרטיס לAGP הזול ביותר שיריץ Counter-Strike 1.6 בצורה הטובה ביותר. כלומר 100FPS בעשן והכל..? תודה.

MX440, תחפש יד-שניה בפחות מ-50 ש"ח.

פורסם

ה9800pro שיש לך לא מספיק לך? :screwy:

בכל מקרה...תיקח איזה FX5200 יספיק לך...אם אתה רוצה משהו באמת רציני למשחק הזה זה 6200 או 6600 לפחות.

פורסם

יש לי איזו בעיה מוזרה עם ה9800 אני לא יכול לשחק עם opengl ב1.6 תודה בכל מקרה.

פורסם

יש לי איזו בעיה מוזרה עם ה9800 אני לא יכול לשחק עם opengl ב1.6 תודה בכל מקרה.

אם תפרט יותר על הבעיה זה יעזור, תפתח אשכול חדש כבר. :smile1:

פורסם

אם זה בשביל 1.6 אל תקנה ATI, קנה nVidia.

קנה 6600GT ותהיה מרוצה עד הגג.

נ.ב.

ולא, 9600XT לא "מספיק" בשביל cs, זה משחק דפוק לחלוטין שבו רימון עשן אחד יכול לשנות לך את דפוסי הרסס, בגלל שהFPS שלך יורד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים