עבור לתוכן

תמליצו לי על כרטיס זול עבור המשחק cs1.6

Featured Replies

פורסם

אל תאשימו את המשחק בגלל הקהילה(אפשר לקרוא כך לשחקנים?) המפגרת שמשחקת בו. אני דיי נהנה לשחק בו במקרים הנדירים כשיוצא שיש שחקנים בוגרים.

אם לא נוח לכם אם השחקנים אגב(ואני מצטער שאני מפתח את הדיון הזה בפורום הלא מתאים), יש את הפקודה המאד שימושית להשתיק אותם; hud_saytext_time 0.

• תגובות 59
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני בן 13 נו אז מה שיחקתי ב CS 1.6

משחק חמוד ודפקה היתי שחקן די טוב

AK47 n00b :D

אבל הפסקתי כי גנבו לי את המשתמש,אכשיו אני ב BF2 ;)

פורסם

מי שמשחק בCSS

טיפ

תמיד תירו לכיוון שאליו הם רצים ולא ישר עליהם כי אז הכדורים יפגשו אותם איך שהם הגיעו לאן שיריתם ובום

פעם חשבתי שיורים ואז כאילו האש כבר נמצאת איפה שכיוונתי אבל הבנתי שאפילו שזה משחק הכדורים באמת זזים ממקום למקום

פורסם

זה לא pika007 ... זה אחד אחר שהחליט לשים את אותה התמונה של הסימפסון.. חח.. :lol: :lol:

אופס. :-X

:lol:

שכחת את הבני 8 שצועקים במיקרופון!

אחחחח שונא אותם.

ומה עם האלה ששרים??

הם בכלל... :pissed:

בכל מקרה תמיד אפשר למצוא שרתים טובים, אני אישית אוהב את המשחק הזה וגם את הSURF שבו. :P

פורסם

אני בן 13 נו אז מה שיחקתי ב CS 1.6

משחק חמוד ודפקה היתי שחקן די טוב

AK47 n00b :D

אבל הפסקתי כי גנבו לי את המשתמש,אכשיו אני ב BF2 ;)

אם גנבו לך את המשתמש, זאת אומרת שהייתה n00b.

:bash:

פורסם

אם גנבו לך את המשתמש, זאת אומרת שהייתה n00b.

:bash:

מה קשור מה אתה דפוק?

אתה יודע איזה קל להאקרים מנוסים לפרוץ את הsteam המסכנה הזאת?!

פורסם

מה קשור מה אתה דפוק?

אתה יודע איזה קל להאקרים מנוסים לפרוץ את הsteam המסכנה הזאת?!

99%~ מהגנבות מתבצעות בכך שבעל החשבון נותן את שם המשתמש והסיסמא לגורם זר.

גם אני נאלצתי להיות "גורם זר" על-מנת להשיג את החשבון שהיה לי ל-1.6, החלפתח אותו בעד חשבון CS:S.

פורסם

99%~ מהגנבות מתבצעות בכך שבעל החשבון נותן את שם המשתמש והסיסמא לגורם זר.

גם אני נאלצתי להיות "גורם זר" על-מנת להשיג את החשבון שהיה לי ל-1.6, החלפתח אותו בעד חשבון CS:S.

רשעעעע חחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא ילד קטן ניראה לי עשו לו את זה חוץ מיזה שאם קצת שכל אין בעיה להחזיר את נכנסים לאימייל שרשמתם בacc ומיסתכלים

מה הסיסמה כל פעם שמשנים סיסמא במישתמש היא נשלחת לאימייל חוץ מיזה שיש גם את השאלה והתשובה ואני רוצה שתביא לי מישהו שיכול לפרוץ חשבון

של סטים כדי לעשות את אתה חייבבב אבל חיייבבבבבב גישה למחשב שבו נימצא הacc ותאמין לי אני יודע!

פורסם

אני רואה שכולם שכחו מהר מאוד איך גנבו לוואלב את הקוד של hl2, שזה משהו שהוא פי מיליון יותר סודי מחשבונות של משתמשים

פורסם

היה מישהו שתול חחחחחחח חוץ מיזה זה גניבה גם אם תשחזר היא לא תעזור לך.... ואת הסטים אתה יכול לשחזר מתי שבא לך אין אפשרות לשנות את האימייל שנכתב ואם יש דרך תגידו לי :smile1:

פורסם

היה מישהו שתול בוואלב ולא עלו עליו????

אתה בטוח שלא גנבו להם דרך האינטרנט??

פורסם

בחזרה לנושא, אני עם סלרון 1000, 256ראם (SDRAM), וכרטיס מסך R9000P מריץ חלק.

פורסם

geforce 3ti200 חלק לגמרי :)

לפותח התראד, תנסה למצוא בyad2 או בטריידזון כאן כרטיס מהסוג שלי או של יאיר גובני ב50 שקל וזהו... אל תשקיע שקל מיותר אם זה רק למשחק הזה, מנוע בן כמעט עשור

פורסם

1. שטויות.

2. 60FPS מספיק בהחלט.

אוקיי.

ואתה אומר את זה בתור?

רואים שאתה בכלל לא משחק קונטר, שיחקתי מספיק כדי לרשום מה שרשמתי למעלה אז אם אתה לא מבין חבל סתם להטעות.

ואכן, הגיפה 2 בקודם שלי סחב קונטר על כמעט 100 אפ פי אס, חוץ מרימוני עשן שזה ירד ל 15 :s05:

פורסם

עם ה6200 שלי היה לי ריקול מצויין ו100FPS מה אתה מזבלים בשכל, עצה קח פשוט ת6600 הרגיל וגמור עניין.( אני לא אומר לך לקחת ת'6200 כי אצלי הוא היה עם פתיחת צינורות אז...אבל אם אתה לא רוצה להתסבך עם פתיחת צינורות וOC פשוט קח ת'6600 וזהו...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים