פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים twinmos או Kingston מה יותר עדיף לאוברקלוק אני מדבר על הגירסא הרגילה לא משהו מיוחד סטיק של 512
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר לא כתוב את ה צי'פים בחניות באינטרנט זה בעיה ואיזה צ'יפים טובים יש שאני אוכל לשאול אותם? והאם יש הבדל במחיר?
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר זכרונות שנעים בין 290 ש"ח ל 320 ש"ח זה וליו? ויש הבדל באוברקלוק וגם בצ'יפים אז איזה צ'יפים מומלץ?
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים DDR או DDR2?בשני המקרים ה-Kingston הם לא טובים ל-OCבנוגע ל-TwinMOS ב-DDR הם סבירים לרוב יכולים להגיע עם UTT שהם BH-5/CH-5 או PowerChip שהם סתם על הפניםב-DDR2 הם לא משהו
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר טוב ואם אני קונה של corsair 512 ddr1 400mhz cl2.5 עם צ'יפים של crosair הוא טוב לאוברקלוק?ומה מצדיק את הפרש המחירים בין kingston ו סמסונג לבין corsair אילו אותם נתונים הרי לא?
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים Corsair לא מייצרים צ'יפיםאלא משתמשים בכל זבל שמיוצר ע"י כל חברה סינית / טיוואנית / הונג-קונגית וכו'אפילו בדגמי ה-XMS היותר יקרים שלהם אתה יכול לקבל צ'יפים כמו בזכרונות הכי זולים וג'נריים שיש בחנויות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.