עבור לתוכן

איראן דוחה האולטימטום: "נגביר פעילות הגרעין"

Featured Replies

פורסם

ממש לא, עם ישראל אפשר להגיע להידברות אבל מה לעשות שלדבר צריך 2 (או שנדבר לעצמנו אבל זה כבר דבר אחר). עד עכשיו דיברנו לקירות, עם קיר אי אפשר לדבר קיר אפשר לשבור לא חושב?

שהם יביאו את חיל השריון ואת חי"א מה נראה לך שהסורים ינצחו אותנו? יאללה נמאס כבר איזה עולם מסכן שיכנסו באחותו של אחמניג'הד שיפוצצו לו את כל התוכנית הזאת בפנים ממתי נותנים לאיזה קוף לנהל את העולם בסופו של דבר יהיה לו גרעין ואז מה נוכל לעשות? כלום הוא יחזיק את כולם בביצים אם הוא ירצה הוא יוכל לומר לנו או שאתם עפים מישראל או שאני יורה ואז מה? נירה עליו הוא ירה בחזרה מי יצא מזה? שני מדינות נמחקו שואה גרעינית ואנחנו מתים.

לבנון דחתה רשמית את טיוטת ההצעה של צרפת וארה"ב. הם פשוט טיפשים הלבנונים האלה, מציעים להם פה להפוך למדינה שאין בה ממשלת בובות שיכולה לדאוג לעצמה שסוריה תצא ממנה (כן החיזבאללה שייכת לסוריה והחיזבאללה בתוך לבנון) ישראל מפסיקה לתקוף אותו כוחות או"ם ואירופאים שומרים על הגבול שלה בין ישראל ללבנון ובין סוריה ללבנון, במקום שתנסה לשקם את עצמה היא תומכת בטרור, זהו זה אני כבר לא מרחם על לבנון הם הביאו את זה על עצמם וכשיש להם הזדמנות לתקן הם לא קופצים עליה כמו אריות אז שיאכלו חרא.

פורסם

אתה חוזר שוב ושוב על אותה הנקודה בדיוק ממנה אתה מתעלם.

כן, כשמדובר בקרב של דוויזיה מול דוויזיה, צבא מול צבא אין ספק שיש לנו יתרון וידינו לגמרי על העליונה.

מה חבל שמדובר בצבא מול, סליחה עם מול תאי טרור.

אם תשאל אותי המלחמה לנוכח האיום החדש צריכה ליהיות מלחמת סוכנים, מספר לא גדול של סוכנים מצידנו ושאר העולם איכותיים ביותר(דמיין סידני מציאותית :silly:) שיתערבבו באוכלוסיה ויפילו את הטרוריסטים מ"בפנים". ספלינטר אמר לליאונרדו פעם שכדי לפתור בעיה צריך לטפל בשורש הבעיה :smile1:.

ואני מתנדב ליהיות חלק מהקבוצת סוכנים :P, לפחות בסדיר :P :P

פורסם

הפתרון היחידי הוא להקים טרור נגדי

"טרור נמצחים בעזרת טרור חזק פי כמה" משפט שאיש חכם אמר

פורסם

כרגע צריך להפעיל כמה שיותר לחץ על אחמינזובי.

לגבי ההמשך,אין לי מושג מה צריך לעשות אבל מקווה שיחשבו על משהו טוב כי הזמן אוזל לרעתנו.

פורסם

הפתרון היחידי הוא להקים טרור נגדי

"טרור נמצחים בעזרת טרור חזק פי כמה" משפט שאיש חכם אמר

להלחם באש בעזרת אש זה בידיוק מה שאני קורא לו, רק שלהקים אירגון טירור או אפילו לתת לו מרחב מחייה בקרבנו לא עולה על הדעת, אנחנו בכל זאת מדינה מתוקנת, אנחנו עדיין לא לבנון.

להזכירך, היה את כהנא וחבריו אבל הוא כבר לא איתנו, מעניין יהיה מה תיהיה עמדת העולם כלפינו ברגע שניתן אפשרות לאירגון טרור יהודי להתפתח, פתאום תראה איך כולם קופצים להלחם בטרור באיזור :smile1: ואת הערבים מעריכים את ישראל :smile1:

חוץ מזה שמלחמת סוכנים זה הרבה יותר מגניב :silly::jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים