עבור לתוכן

9 הרוגים לפחות כתוצאה מפגיעה ישירה של רקטה

Featured Replies

פורסם

12 ועוד אחד אנוש

יאלה אולמרט זרוק לחיזבלה פליירים!

פליירים זה נשק יום הדין פוגע בך אחד ואתה מתאדה זה מוחק כפרים@#$@#$23

• תגובות 38
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עפיפיות, לא פליירים ;D

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3287254,00.html

היו להם 10 דקות לברוח משם. 10 דקות, עם מכונית.

ב 10 דקות נוסעים חזרה לכפר גלעדי, ותופסים יופי של מקלט חביב בסביבה.

ב 10 דקות אפשר להגיע משם לעוד הרבה מקומות שיש בהם מקלטים X_X הייתי שם שנה שעברה.

פורסם

אתה מבין שבלי פקודה אסור להם לזוז לשום מקום אחרת זה עריקות? ובכלל, אומרים לך שהם היו במרחב מוגן ואיזה מפקד החליט על דעת עצמו להוציא אותם להיכן שהם יהיו כמו ברווזים במטווח.

פורסם

מה את מבלבלת בשכל ??? הם היו בבית העלמין שם והתרכזו על אף ההתרעות,נראה לך שיש מישהו או משהו שיכול לתת להם פקודה לא להסתתר ?

ועוד היו להם שם מספיק מקומות מסתור .

פורסם

אני בד"כ לא אומרת דברים כאלו על דעת עצמי, שמעתי את זה בחדשות.

איפה היה להם להסתתר בבית עלמין? מאחורי מצבות?

פורסם

עובדה שהמפקד כיבוי שם אמר שהוא הזהיר אותם והיה להם מספיק מקום להתחבא בו זה מה שהוא אמר אבל כנראה הם החליטו לשחק אותה גברים וחבל

מאוד חבל.

שום כוח או מפקד לא יכול להחזיק אותך לעמוד בשום מטח שהוא, פשוט היתה שם התקהלות יותר מדי גדולה של אנשים, ויש להם מזל שלא נחתו שם עוד כמה קטיושות.

ואם נלך רחוק שיגידו תודה שלא נחתה שם רקטה מאלו שנוחתות לנו פה בקריות, בעלת ראש נפץ יותר גדול ומלאה בכדוריות שעפות למרחק של 800 מטר ,

אז זה היה נגמר בהרבה יותר פצועים והרוגים.

פורסם

אתה מבין שבלי פקודה אסור להם לזוז לשום מקום אחרת זה עריקות? ובכלל, אומרים לך שהם היו במרחב מוגן ואיזה מפקד החליט על דעת עצמו להוציא אותם להיכן שהם יהיו כמו ברווזים במטווח.

^^^^^^^^^^^^^

שכחתי את זה, היא צודקת לגמרי

והכדוריות עפות יותר למרחק כמו 100-200 מטר, ממש לא 800......

במרחק של 800 מטר זה פוגע בך ונופל. הטווח היעיל של M16 הוא בערך 500 מטר, אז של הכדוריות האלו ממש לא יותר

פורסם

לא אמרתי שהם הורגות במרחק של 800 מטר אמרתי שהם מגיעות למרחק הזה אבל תאמין לי שהם מגיעות ליותר מ100-200 מטר ובעוצמה הורגת.

ליד הבית שלי נפלה רקטה ליד בניין מגורים ,הכדוריות הגיעו לקומה 6 ועוד נתקעו בעוצמה בבטון,במקום אחר למישהו פגע באוטו קרע לו את המכסה מנוע,

חדר דרך הפולי והמנוע, והגיע עד לחלק האחורי של הרכב.

זה לא צחוק בכלל ומה שבאמת מעצבן אותי שיש פה ממש מלחמה ואנשים במרכז ובדרום לא ממש מבינים, כי עד שאתה לא חווה את זה אתה לא מבין .

אנשים במרכז מפגינים לי נגד המלחמה הבני זונווווווות, אני כבר חודש במלחמת דו קיום פה, לא יצאתי מהבית חודש לא אוכל כמו שצריך ,מפחד להכנס למקלחת,

כי כבר נתפסתי עם אזעקה כמה פעמים,ולא מתאים שהבנין יקרוס ואני ישאר עם הדוש ביד חחח,בקיצור פחד חבל על הזמן, אני כבר לא יוצא החוצה,רק בשביל להוריד את הכלבה וגם זה בקושי,לפני שבועיים אני ושכן יורדים למטה עם הכלבים הולכים ליד החוף שהוא ממש ליד הבית ופתאום בום כזה שעוד שניה אני משתין ,

אני אומר לשכן שלי יש מצב לנפילה הוא אומר לי יכול להיות ,רק אחרי 20 שניות באה אזעקה ואז דפקנו ריצה חבל על הזמן .

מפחיד לצאת מהבית לפעמים האזעקה לא עובדת בכלל ולא מתאים לי לאבד את החיים שלי או להיות צמח,בגלל זה לא יוצאים מהבית ואני כבר מטפס על הקירות מרוב שיעמום.

רק אתמול נפלו לנו פה המטחים הכי כבדים אי פעם איזה 10 נפלו פה 100 מטר ממני בתוך המים, ואיזה בומים שכל הבניין רעד ,זה כמו רולטה

מתי שהו אתה יודע שזה יפגע .

בקיצור עד לפני זה לא הבנתי מה עברו תושבי קרית שמונה ואני מזדהה איתם עכשיו,לא בשביל משהו אבל כל אלה שמפגינים נגד המלחמה אני רוצה שינחת לידם איזה טיל ואז הם ישלשלו מרוב פחד כל היפיי נפש התל אביבים האלה.

בקיצור מה אני יגיד לכם ממה ששמעתי היום בחדשות למילואימניקים האלו היו 15 דקות שלמות להגיע למרחב המוגן, אבל הם החליטו לשכב על הדשא

ולהיות גיבורים......

לא מאחל לכם להרגיש את מה שאנחנו מרגישים פה כי אז אולי תבינו,מי היה מתאר שיגיעו לפה טילים מי??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים