עבור לתוכן

9 הרוגים לפחות כתוצאה מפגיעה ישירה של רקטה

Featured Replies

פורסם

חהחה, הקטן של העולם אולי במזרח התיכון כל המדינות שמקיפות אותנו משקמשקות מישראל כי מה לעשות שכולן כבר ניסו כמה פעמים ולא הצליחו. שכחתם מה קרה בכניסה הראשונה ללבנון? סוריה החליטה שהיא מרימה מטוסים לעזור ללבנון מה קרה? ביום הראשון נפלו לסוריה עשרות מטוסים בלי שאף מטוס ישראלי יפול ובלי שהמטוסים של הסורים בכלל יעשו נזק לא למטוסים לא לחי"ר ולא לחיל הים, למה סוריה לא עושה את זה שוב? כי היא למדה מטעויות והיא יודעת שהמטוסים שלה לא יעמדו בקרב מול שלנו.

אתה אולי חי באשליות, אנחנו הכי חזקים פה למה אנחנו לא קובעים את הכללים? תראה את ארה"ב איזה כח יש תראה איך היא קובעת כללים היא מוכנה להיכנס למלחמה העיקר שהיא תקבע את הכללים (ראו מקרה הטילים בקובה).

• תגובות 38
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בערוץ 10:

בידי ישראל אחד מחוטפי החיילם. :) :) :) :) :)

פורסם

לא רק ב10, וואי איך אני מקווה שיענו אותו, שידחפו לו M16 לתחת עד שידבר שלא ייתנו לו לישון ולא לדבר בתקשורת על הסבל שהוא עובר שיתנו למוסד לחקור אותו שיפוצצו אותו.

וגם יש איזה כפר מחותר שיש בו 50-60 פעילים שקוראים להם להיכנע והם לא כ"כ רוצים להיכנע. איך אני מקווה שבסוף הם יבינו שזה או החיים שלהם או להיכנע.

פורסם

ועוד הברברים עושים תהלוכה לכבוד זה!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3287069,00.html

בני זונות...באמת זבלים, אני לא מבין איך אחרי זה העולם עוד יכול לתמוך

בחלאות אדם האילו. :bash:

שיתעוררו כבר :pissed:

פורסם

נו אז? צא החוצה ותחגוג על ה 900 שאנחנו הרגנו.... זה ערבים שום דבר לא מפתיע.

פורסם

ועוד הברברים עושים תהלוכה לכבוד זה!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3287069,00.html

בני זונות...באמת זבלים, אני לא מבין איך אחרי זה העולם עוד יכול לתמוך

בחלאות אדם האילו. :bash:

שיתעוררו כבר :pissed:

צמאי דם חלאות המין האנושי. שמה צריך לרסס עם איזה אפצ'י טוב, רק חבל שהעולם כועס, תראו בברזל הם טוענים שעכשיו יש שואה בלבנון והרסו בית כנסת בברזיל, מעניין למה לא עושים את זה עם הרוסים שפוטין בעצמו אמר שמי שרואה צ'יצ'ני אפילו נכנס לשירותים ציבוריים שיקח אקדח ירה בו שיהרוג אותו, ולמה לא אומרים על הגופות בעיראק שמועמסות על משאיות כאילו זה בובות, עולם צבוע נמאס כבר יאללה שישימו זין על העולם ויכנסו בכל מה שזז ומרגיז את העם היהודי.

פורסם

הת'רדים אוחדו.

פורסם

צמאי דם חלאות המין האנושי. שמה צריך לרסס עם איזה אפצ'י טוב...

מה קרה לך!

קופי יגנה אותנו שירינו לתוך הפגנה של אנשים תמימים מלאים בילדים ונשים בהריון בחודש התשיעי עם שלישיות.

פורסם

קופי- גם עליו צריך להוריד איזה אפצ'י טוב.... עולם צבוע על דברים כאלה הוא לא מגיב אבל אם ישראל הייתה יוצאת לרחובות ומדליקה זיקוקים כל העולם היה יוצא עם זה בידיעות, ככה זה שמתרגלים לדברים רעים הכל נראה בסדר.

פורסם

אני כול יום פותח תבוקר בתפילה שאיזה טייס יפיל פופאי טורבו לתוך המשרד של קופי

פורסם

מספר ההרוגים עלה ל-11, 1 נפטר בבי"ח מפצעיו.

עכשיו נשמע כי מפקד זותר החליט על דעת עצמו להוציא את החיילים (בעיקר חיילי מילואים) מהמרחב המוגן בו שהו.

פורסם

זה לא אזרחים שנפצעו ?

פורסם

לא כולם חיילי מילואים שהיו באזור התאספות, אחד ההרוגים הוא מג"ד.

השם ינקם את דמם.

פורסם

:-\

פורסם

12 ועוד אחד אנוש

יאלה אולמרט זרוק לחיזבלה פליירים!

פליירים זה נשק יום הדין פוגע בך אחד ואתה מתאדה זה מוחק כפרים@#$@#$23

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים