עבור לתוכן

9 הרוגים לפחות כתוצאה מפגיעה ישירה של רקטה

Featured Replies

• תגובות 38
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סאממק 9 הרוגים? >:(

טיל גרעני זה הפתרון היחידי.

פורסם
  • מחבר

קבלו עידכון:

מספר ההרוגים עלה באופן רשמי ל10.

פורסם

איזה יופי בנתיים יש לנו 75 הרוגים (אזרחים) ועוד כמה עשרות חיילים

וככול הנראה זה ימשך ככה

פורסם

איזה יופי בנתיים יש לנו 75 הרוגים (אזרחים) ועוד כמה עשרות חיילים

אדיוט

פורסם

מאחד כמוך ההיתי מצפה לתגובה בוגרת יותר, בכול מקרה אתה צריך לקרוא את המשך התגובה ולהבין את מה שאני אומר פה

שהממשלה שלנו שמה עלינו זין ועל חיי החיילים וככה זה ימשך והיו לנו עוד הרבה הרוגים כול עוד הממשלה תמשיך עם השטיות שלה בנוגע להומניות

פורסם

מה שמה זין? אתה באמת חושב שהממשלה ניהנת לראות אותנו מתים?

פשוט כל הממשלות מאז ברק לא עשו כלום, ועכשיו אנחנו מקבלים בראש.

פורסם

קראתי את כל התגובה וגם את התגובה הבאה שלך ואני עדיין עומד אחרי מה שכתבתי

אין לך מושג על מה אתה מדבר (או בקיצור, אתה מדבר יותר מהגובה שלך)

ואין לך טיפת טקט

"סייג לחוכמה שתיקה" תקרא ותפנים

פורסם

x-dude אתה צריך להבין, הכוח הבינלאומי כבר בדרך ואין לנו עוד הרבה זמן לפרק תחיזבלה

אין מה לעשות חוץ מהלתחיל לטפל בכול המטרות מודיעין שיש ולא משנה אם יש לידם 400 אזרחים

פשווט להשמיד להם את כול הבונקרים\מפקדות\משגרים\מחסני נשק\ וחיסולים ממוקדים

מכה כזותי כואבת תשתק אותם לעוד הרבה זמן שלא בטוח אם החיזבלה יוכל להמשיך ולתפקד כארגון אחרי מכה כזות

פורסם

אין לי וויכוח איתך על זה, את זה הם היו צריכים לעשות מהתחלה.... שתיגמר המלחמה אני אפתח את הפה שלי, ויש לי מה להגיד... בינתיים לא.

פורסם

אתה גם הגבתה בדיון הזה omrij

פורסם

הטעות הכי מסריחה של ישראל זה שלא תקפנו את סוריה מההתחלה, ישר היינו צריכים לעשות להם נזק לפתוח איתה מלחמה ועד שהם לא יוציאו את החיזבאללה מלבנון לא נפסיק כי מה זה חיזבאללה? זה צבא סוריה+איראן לא פחות ולא יותר זה עוד צבא של שני הארצות האלה. שייכנסו בסוריה האלה שהביאו את זה עלינו שישמידו אותם אחד אחד, כבר עברנו מעל ההרמון שיעשו את זה שוב הפעם שיתנו פקודה לירות שיפוצצו את ההרמון המסכן הזה. כמה טרור כבר נוכל לסבול? כל אחד יש לו רמת סבל מסויימת לנו זה כבר עבר אותה ממזמן שייכנסנו בכל מה שזז שיעמידו תותחים בגבול בלי סיורים בלי כלום מודיעים מי שעובר את הקו הזה יורים עליו פשוט ביותר אם אבן נזרקת לכיוון התותחים ישראל פותחת במלחמה לא מעניין אותנו מי זרק ומי ירה, יש לנו את הצבא הכי חזק פה אז למה לא אנחנו אלה שמציבים את החוקים? מדינה מפגרת...

פורסם

אתה טיפה חיי באשליות ישראל היא הילד הקטן של העולם

אנחנו לא יכולים לעשות כזה דבר כי אם נעשה כזה דבר יעשו לנו :nono: ויעיפו אותנו לעונש מרותקים בחדר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים