פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים לא היה עדיף לקנות ATP3? והם באמת נראים כמו חייזרים קטנים חח שמעת בהם מטאל ? כי בATP3 שלי מטאל נשמע מעולה 8)
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר הם מתחרים ב-ATP3, אבל ההספק של הסאב החיזרי בטיפה יותר גבוה משל האלטק בכול מקרה לפותח התראד תתחדש אבל יש גם דגם שקוף לא ? הוא יותר מושך תעין בכול מקרה תתחדש! לא קיים שום דגם שקוף,וגם אם היה קיים לא הייתי אפילו מסתכל עליו, כי אז זה היה נראה כמו חיזר שפתחו לו את הצורה ותודה רבה
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר אני לא שומע מטאל... אבל שמעתי שיר אחד של לורדי, נו זה שזכה באורויזיון (שיר חזק) ובהחלט שומעים מעולה
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים הם נראים ממש מוזר משהו כמו החייזרים מהסרט - "גברים בחלל"...זה למה קוראים להם creature ;D
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מזה מסיבה של 30-40 איש ? פחחח מלה 1200-1500 זאת מסיבה שיותר מ90 אחוז מהקהל עם כוסית שיכורות בכול מקרה לפותח התראד תתחדש אבל יש גם דגם שקוף לא ? הוא יותר מושך תעין בכול מקרה תתחדש! שמעו הוא אומר שיש להם עוצמה ואיכות,אני אומר שעוצמה אין,ואיכות סבירה לא יותר.
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר שמעו הוא אומר שיש להם עוצמה ואיכות,אני אומר שעוצמה אין,ואיכות סבירה לא יותר.כבר היה לי נסיון עם הרבה רמקולים, ואני אומר לך שבשביל 2.1 עד בערך 500 ש"חזו ערכה מאוד איכותיתושמעתי עליה כבר את כל המוזיקה ששורפת את הרמקולים, כגון: טראנס, פסיכודלי, ואפילו טכנו!
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים התגובה שלי הייתה יותר לפייטר,לא לך,הוא הקפיץ שמות של מערכות 5.1 קומפלט יקרות.
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים שלי 7.1 insire 7900 היא לא יקרההיא value to money939 שקליםבהתחלה חשבתי שאם הנתונים שלה נמוכים אז היא תיהיה ממוצעת אבל שומעים ממש טוב וגם חזק וגם הבאס נחמד מאוד אפילו שהדרייבר בגודל של 6 אינץ'אבל מצאתי שזה תלוי עם איזה כרטיס קול שמים את המערכת והx-fi מוציא ממנה את המיטב
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים לא קיים שום דגם שקוף נראה לי PurePro התכוון לSoundstick השקופים של Harman\Kardon. תכל'ס יש להם את אותם קרביים לשניהם, ההבדל היחיד שבסטיקים יש 4 דרייברים לויניים בכל רמקול במקום 1 ב"יצור", שלא מוסיפים שום דבר. : ועל מחיר של הסטיקים אני לא מדבר בכלל :
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים בכול מקרה לפותח התראד תתחדש אבל יש גם דגם שקוף לא ? הוא יותר מושך תעין איןהדגם השקוף הוא של harmen kardon
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.