פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים שלום! רציתי לשתף אתכם בקניית סט הרמקולים הנפלא הזה ב-380 ש"ח העיצוב הוא בומבסטי וממש מושך את העין..ושלא נדבר על האיכות שהיא פשוט מדהימה () לזוג רמקולים כה קטן עם באס יחסית לא גדול הפעלתי כמה טראקים טובים ומוזיקה שחורה, והתוצאה הייתה סאונד צלול בווליום גבוה מאוד עם באס איכותי , בקיצור כמו שציפיתי מהם! להלן התמונות: http://img238.imageshack.us/img238/3894/p8060087vo9.jpg http://img238.imageshack.us/img238/8910/p8060090as9.jpg היו חופשיים לשאול שאלות
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים זאת רק התרשמות ראשונית. תגלה מהר שחסר בינוניים... כמו שאנטולי אומר לגבי כל הסטים הלויניים "קופסאות שלי מזמרות".סה"כ ה"יצור" של JBL נותן תמורה טובה לכסף.
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים מחבר יש לי בנוסף לוגיטק X530כך שאני בוודאת מבסוט מה-JBLהעיצוב הוא מאוד יפה אך מה שחשוב הוא הסאונד כמובן
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים זאת רק התרשמות ראשונית. תגלה מהר שחסר בינוניים... כמו שאנטולי אומר לגבי כל הסטים הלויניים "קופסאות שלי מזמרות".סה"כ ה"יצור" של JBL נותן תמורה טובה לכסף.יכול להיות שהתכוונת ל"קופסאות אשל מזמרות"?
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים יכול להיות שהתכוונת ל"קופסאות אשל מזמרות"?אופס :-X נכון, אשל.AtR, כבר שמת לב לכפתורי מגע של הווליום?
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים תתחדש על הרמקולים, ותהנה. לי אישית יש ATP3.אגב, רק אני חושב שהדיון הזה קצת לא במקום?[אודיו וקולנוע ביתי...?]
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים כן כןוגם הinspire t7900 הם קופסאות אשל מזמרותוגם הz5500 המצויינים זה קופסאות אשל מזמרותקיבינימאט כמה אנשים בעולם קיימים עם אפשרות לשמוע מעבר לרמקולים לוויניים?!
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים מחבר אני מניח שזה יותר מתאים לכללי כי זה לאחר הקניהוכן שמתי לב למגע, רעיון מגניב ;D
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים קיבינימאט כמה אנשים בעולם קיימים עם אפשרות לשמוע מעבר לרמקולים לוויניים?!אתה יכול להסביר את המשפט האחרון יותר טוב?
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים אני מתכוון שכמה אנשים כבר יכולים לשמוע הבדל בין לוויניים טובים למדפיים או רצפתיים למשלממה שראיתי כל מה שמדפיים ורצפתיים עושים זה לגרום לשכנים להזמין משטרה
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים אין לך מושג על מה אתה מדבר1. כל בנאדם עם חוש שמיעה נורמלי ישמע את ההבדל בין מערכת סטלייטים לרמקולים מדפיים איכותיים2. גודל הרמקול הוא לא אינדיקציה לעוצמה3. במחיר של מערכת רמקולים לווינים שישמעו בה סביר פלוס אתה יכול לקנות שני רמקולים מדפיים וTAMP שיתנו לך תוצאה הרבה יותר טובה
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים נו אבל מה טוב בזה שכל פעם שבנאדם יפתח דיון על זה שהוא קנה רמקולים סטליטיים ואז מישהו יצטרך לבוא ולדפוק לו את השמחה עם הציטוט המפורסם של אנטולי?
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים היית מעדיף שישקרו לך?בכל מקרה...אני דיברתי יותר על רמקולים כמו הדגמים היקרים של לוג'יטק ושל קריאטיב ולא על רמקולים כמו הATP3 ודומיהם שהם פשוט האופציה הכי איכותית במחיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.