פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים ביטלתי את תהעדכונים האוטומטים של מיקרוסופט ועכשיו זה מופיע לי בשורת התחל: אתם רואים את האדום המציק שליד ההחיבור לאינטרנט? זה זה. עכשיו שאני פותח אותו זה נראה ככה: איך נפתרים מזה? זה אפשרי בכלל? האופציה של להחזיר את העדכונים ממש לא באה בחשבון. תודה ענקית מראש, זה פשוט כל כמה זמן קופץ וזה ממש מפריע. swg
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים אפשרררררר !@#זה לוקח כמה דקות למצוא את זה, רק צריך לחפור קצתתבחר באפשרות האחרונה בצד ימין "שנה את הדרך bbblalblblabl" ותוריד את כל ה V[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים או שפשוט תבחר באפשרות של הפעלת העדכונים, אבל שלא יתקין, ויחכה לאישור ממך. כל פעם שתהיה התקנה מוכנה, פשוט בטל אותה-ובקש שלא יודיע לך לגביה יותר.
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים אפשרררררר !@#זה לוקח כמה דקות למצוא את זה, רק צריך לחפור קצתתבחר באפשרות האחרונה בצד ימין "שנה את הדרך bbblalblblabl" ותוריד את כל ה Vטעות שלי , צודק.
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר הדרך הכי טובה זה פשוט לעשות DISABLE ל SERVICE איזה תותחים כבדים. ביטלתי את זה לגמרי! זה הציק לי איזה שנה ככה... עד שהזזתי ת'תחת שלי לפה ושאלתי איזה עצלן אני חחחח תודה לכולם swg
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.