עבור לתוכן

לוח אם וזכרון למחשב מבוסס קונרו

Featured Replies

פורסם

טוב, אני קונה מחשב חדש מבוסס E6600, מיועד לגיימינג כבד.

יש לי דילמה רצינית כרגע בקשר ללוח אם.

פחות או יותר הלכתי לאיבוד. גם בקשר לצ'יפסט שכדאי לקחת (975X או 965P או בכלל קומבינות אחרות של 945P), ועוד יותר באשר ללוח הספציפי מהאפשרויות תחת צ'יפסט מסויים. שתי אפשרויות ששמתי לב אליהן הן DFI Infinty 975X וה Gigabyte DS3 או DS4, גם מהן אני לא בטוח מה כדאי ואם כדאי, כמובן שיש אפשרויות אחרות גם.

המחשב בכל אופן יירכש בטווח של כשבועיים מהיום ויש גם קולות שאומרים שעד השבועיים האלה יהיו לוחות חדשים ומחירים חדשים לגמרי.

בכל אופן כל העניין הזה מאוד בלבל אותי ואני לא ממש סגור על כלום. אשמח לקבל ייעוץ, ואם אפשר נימוק כי טוב. תודה רבה מראש.

אה, ושאלה נוספת רציתי להפנות בהקשר לזכרונות. הגעתי למסקנה שהרכישה החכמה ביותר לייעוד הספציפי של המחשב היא 2 סטיקים של גיגה 667Mhz בתיזמונים של 4-4-4-12, שאפשר למצוא במספר חנויות תחת מותגים שונים בסביבות ה 1200 ש"ח (PQI, G.Skill, Mushkin ודומיהם). אשמח לקבל גם חוות דעת באשר למסקנה הזו שהגעתי אליה (אם היא נכונה, אם כדאי אולי משהו אחר...), ומעבר לכך אם אפשרות של מותג ספציפי עדיפה על זו של אחר אשמח לשמוע.

תודה רבה מראש.

פורסם

אה, ושאלה נוספת רציתי להפנות בהקשר לזכרונות. הגעתי למסקנה שהרכישה החכמה ביותר לייעוד הספציפי של המחשב היא 2 סטיקים של גיגה 667Mhz בתיזמונים של 4-4-4-12, שאפשר למצוא במספר חנויות תחת מותגים שונים בסביבות ה 1200 ש"ח (PQI, G.Skill, Mushkin ודומיהם). אשמח לקבל גם חוות דעת באשר למסקנה הזו שהגעתי אליה (אם היא נכונה, אם כדאי אולי משהו אחר...), ומעבר לכך אם אפשרות של מותג ספציפי עדיפה על זו של אחר אשמח לשמוע.

עדיף שתקח זיכרונות במהירות 800MHz, אותו כמות, הינה:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2165_2166&products_id=14282

התיזמונים לא גורעים מהביצועים של המעבד.

לגבי הלוח, אני ממש לא יודע.

פורסם

ה-975X מספק OC יותר טוב בדר"כ, למרות שהלוחות החדשים האלה של GB הם דיי מרשימים.

ההיתי הולך כנראה על הDFI כי הרבה יותר ידידותי ל-OC.

פורסם

תשמע אם OC מתוכנן אז מן הסתם שDFI. הוא מגיע לא פחות מהלוח של ASUS(ברח לי השם) אבל לעומת זאת הוא מספק יותר מתחים מה שמאפשר יותר יציבות במהירויות גבוהות.

לגבי זיכרונות, אז הייתי רוצה לדעת מה התקציב המדויק שלך? כי לפי מה שהבנתי אין לך תקציב מסויים אז אתה בהחלט יכול ללכת על ה-Mushkin שהוצעו מעלי, הם מעולים וראיתי מקרים רבים שהם סגרו מעל 1000MHZ.

מצד שני יש לך גם כן את ה-Corsair XMS2 שהם גם כן מעולים לפי ביקורות שקראתי. יש גם כן OCZ למיניהם ו-G.Skill למיניהם.

בכל אופן אם תתן לנו תקציב מדוייק יותר יהיה יותר פשוט להגיע להחלטה סופית.

פורסם
  • מחבר

תשמע אם OC מתוכנן אז מן הסתם שDFI. הוא מגיע לא פחות מהלוח של ASUS(ברח לי השם) אבל לעומת זאת הוא מספק יותר מתחים מה שמאפשר יותר יציבות במהירויות גבוהות.

לגבי זיכרונות, אז הייתי רוצה לדעת מה התקציב המדויק שלך? כי לפי מה שהבנתי אין לך תקציב מסויים אז אתה בהחלט יכול ללכת על ה-Mushkin שהוצעו מעלי, הם מעולים וראיתי מקרים רבים שהם סגרו מעל 1000MHZ.

מצד שני יש לך גם כן את ה-Corsair XMS2 שהם גם כן מעולים לפי ביקורות שקראתי. יש גם כן OCZ למיניהם ו-G.Skill למיניהם.

בכל אופן אם תתן לנו תקציב מדוייק יותר יהיה יותר פשוט להגיע להחלטה סופית.

בקשר ללוח אם, לא מתוכנן אוברקלוק ככל הנראה (בטוח שלא גדול במיוחד). האם הביצועים שאני אקבל מה DFI גבוהים מהביצועים שאקבל מלוחות ה Gigabyte DS3/4?

לגבי הזכרונות, מדובר בתקציב של סביבות 1200-1300. בהחלט חשבתי ללכת על אופציית ה- Mushkin 800MHz שהוצעו פה, או אולי ה Mushkin 667MHz עם תיזמונים טובים יותר. מדובר במחיר פחות או יותר זהה. אשמח לקבל עצה גם בקשר להתלבטות זו.

פורסם

עדיף תדר על תזמונים

לפחות במקרה שלך

ולך על ה-DFI, צ'יפסט עדיף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים